Rapidshare i drugi

Da li postoji sada ogranicenje u dnevnoj kolicini preuzetih fajlova. ono da kazu ne mozes da downloadujes vise od 2 Gb na dan i sl.

I drugo pitanje da li neko koristi CryptLoad program za free rapid download?

Imam IDM (Internet Download Manager), pa me zanima moze li neko da mi pokaze step-by-step kako da namestim da mi preko njega skida Rapid share filmove, programe itd. -besplatno? Znaci da ne moram da imam account u Rapid Share-u.

Hvala

'Vako... CryptLoad, (program iz raja izas'o) je najbolja moguca stvar za "skidalje" vecih fajlova sa Rapida kao sto su filmovi, igre... Kako radi? Lako... Pokrenes Cl, nadjes zeljene linkove, copyras ih, CL ih sam prepozna i :skidanje" pocinje... i zavrsava se bez i jednog dodatnog clicka mausom.

@Ostali: Rapid ne moze da "zeza". "Zeza" vas vas provajder, kao sto je moj SBB, pa od kako su povecali dl i upl ono ne da ide duplo brze, nego, gle cuda, duplo sporije!
Nema odavno ogranicenja brzine od 50kbps za free juzere na Rapidu, tako da...

Uzeo sam ovaj bezicni Telenor internet, i javlja mi se problem kada hocu da skinem nesto sa rapidshera jer on prijavljuje kako vec skidam nesto pa sam limitiran i ne mogu dva fajla u isto vreme. Posto je to bezicni net svi korisnici imaju samo jednu ip adresu (mozda gresim) i svi skidaju sa te adrese i dok ja dodjem na red prodje voz. Jel ima neko resenje, da bih mogao da skinem bez cekanja kasnih sati i predpostavljanja da u to doba niko neskida.

NE!
Zato sto rapid ne blokira po IP-u premium user-e ...Posto ostali koji koriste istog provajdera nemaju snimljen password na kompu nece moci do premium passworda...Najbolja stvar je da se vise ljudi okupi i zajedno kupi jedan premium account i zajednoga koriste...

Back