Rapidshare i drugi

Занимљив програм за претрагу, који између осталог претражује и рапид...

преузми програм

1321220

Управо сам га тестирао, није нешто.... Када га наместим да тражи фајлове са рапида, и укуцам рецимо doomsday он ми не избаци ни један линк. За претрагу музике није лош, нашао ми је пар песама које сам тражио.

Jedno interesantno pitanje ...
Naime preko nekih search engina za rs , kada mi pronađe linkove , obično ima neki kod koji se upisuje , posle čega možeš da vidiš linkove , međutim na nekim posle tog upisa pojavi se neki zango cash programčić koji moraš da instaliraš , da bi preuzeo linkove .
Međutim nod nikako neće da ga prihvati te džabe ceo posao .Jel imao neko sličan problem ?

Pa za pretragu imate dosta foruma na kojima se nalaze samo rapidshare linkovi. A najbolji pretrazivach je naravno google. Ukucate naslov filma ili chega vec i dodate rapidshare i to je to.

JDownloader is open source, platform independent and written completely in Java. It simplifies downloading files from One-Click-Hosters like Rapidshare.com or Megaupload.com - not only for users with a premium account but also for users who don't pay. It offers downloading in multiple paralell streams, captcha recognition, automatical file extraction and much more. Of course, JDownloader is absolutely free of charge. Additionally, many "link encryption" sites are supported - so you just paste the "encrypted" links and JD does the rest. JDownloader can import CCF, RSDF and the new DLC files.

http://rapidshare.com/files/134664632/jDownloader_with_java_1.5.0.rar.html

Imam IDM (Internet Download Manager), pa me zanima moze li neko da mi pokaze step-by-step kako da namestim da mi preko njega skida Rapid share filmove, programe itd. -besplatno? Znaci da ne moram da imam account u Rapid Share-u.

Hvala

Back