Rapidshare i drugi

Koristio sam ga ranije...Ima opciju da se podesi vreme cekanja pre izvrzavanja zadatog task-a?
Ako je to taj program,dobar je.Samo daleko jednostavniji i funkcionalniji je USD...Izmedju ostalog i to sto radi sa drugim serverima...megaupload,filefactory,easyshare,uploading i jos neki.
Mada svaki je dobar ako radi posao ;)

FlashGet odlicno zavrsava posao ako imas premium nalog.Nije ti potreban ni rapget ni usd.Oni su prilagodjeni za free download.Naravno imaju podrsku za premium,ali ako imas flash get nisu ti potrebni.To je samo nepotrebno komplikovanje. ;)

Dobro,da rasclanimo.FlashGet je dosta napredan download manager koji ima podrsku za torrent,e-mule,logovanje na servere kao sto je rapid i jos niz funkcija koje vam verovatno nece trebati.
S druge strane imamo rapget i usd cija je prvenstvena namena da se skida sa rapida kao free user.Plus sto usd podrzava jos dosta drugih host servera. Kod njih je specificno to sto imaju scheduler opciju koja je neophodna free korisnicima.
Svaki od njih radi posao ako imate premium na rapidu i mozete korisiti koji hocete.
Necete instalirati photoshop da bi isekli jednu sliku vec cete to uraditi u painu.Isto tako ako imate flash get i premium ne treba vam usd ili rapget koji su za malo slozenije stvari ;)

Dobro,da rasclanimo.FlashGet je dosta napredan download manager koji ima podrsku za torrent,e-mule,logovanje na servere kao sto je rapid i jos niz funkcija koje vam verovatno nece trebati.
S druge strane imamo rapget i usd cija je prvenstvena namena da se skida sa rapida kao free user.Plus sto usd podrzava jos dosta drugih host servera. Kod njih je specificno to sto imaju scheduler opciju koja je neophodna free korisnicima.
Svaki od njih radi posao ako imate premium na rapidu i mozete korisiti koji hocete.
Necete instalirati photoshop da bi isekli jednu sliku vec cete to uraditi u painu.Isto tako ako imate flash get i premium ne treba vam usd ili rapget koji su za malo slozenije stvari ;)

Program koji definitivno radi najveći posao po pitanju skidanja sa rapidshare-a kao free user je Cryptload... Možete ga naći na www.cryptload.info - inače ga rade Nemci. Ima podršku za još neke hosting servise kao što su megaupload, netload.in i sl...

Link cu ostaviti jer je od sajta,ali preporucujem svima da ne skidaju taj program jer je to virus.Evo upravo sad sam hteo skinuti i Avast nije dozvolio da se zavrsi download jer je u tom fajlu virus.

@nidzesi
Da li ti imas neki AV na kompu? Da li si skinuo ovaj program? Ako jesi obavezno obnovi definicije za AV i skeniraj ceo komp ;)

Zapravo...oni izgleda ne idu po onoj logici da je 1 baj = 8 bitova....Kao i porvajder,samo da bi dali manje.Stipse...;)

Evo slika:
premium_vorteile_en.jpg
² Your files are only deleted once you close your Account. You can use 500 Gigabyte (500.000.000.000 Byte) storage space.
4 As long as enough bandwidth and free slots are available.

500 Gigabyte je 536 870 912 000 Byte ...ali oni se ne sluze istom matematikom.Kako im 1GB nije 1024 MB sledi da ni 8 kb nije 1KB.
Znaci 500 kilobita je 50 klilobajta ;) Tako da je protok od 48 ok...obzirom da preko 50 nece ici ;)
A to "As long..." uglavnom nije problem.Desilo mi se nekoliko puta preko browsera posle nekoliko skinutih fajlova,ali preko USD ni jednom ;)

Da,pauze izmedju vecih fajlova su 90s.To je nista,kako je bilo kad se morala menjati IP...Cini mi se nesto i po 2-3 minuta,plus promena IP.Kod pojedinih provajdera se prilicno ceka za novu IP....Neki su za to vreme mogli skinuti vise od pola fajla ;)
Uglavnom sad je super,samo da potraje tako ;)

El_Ninh0,ako je kod tebe dosta vise od 90s proveri sledece: Options/Settings/Retry delay. Tu kucni nulu ;)

Ma ljudi Rapidshare Free je bez veze!!! Premium je "konza", nije ni skup s obzirom na cinjenicu da nije ogranicen u nijednom pogledu. Cini mi se da je 21euro za premium od 6mjeseci?! Sto se tice pauza od 90s ili 2-3 minuta, to je odlicno kako je bilo prije jedno 2mjeseca. Pauze su bile onlike koliko je tvoj predhodno skinuti fajl imao MB. Dakle ako si skinuo 90MB, trebao si da cekas 90min, e to je bio haos!!!

P.S. Uostalom uvijek ima likova kojim se premium moze "sniferovat"!:evil:

Zapravo...oni izgleda ne idu po onoj logici da je 1 baj = 8 bitova....Kao i porvajder,samo da bi dali manje.Stipse...;)

Evo slika:
premium_vorteile_en.jpg
² Your files are only deleted once you close your Account. You can use 500 Gigabyte (500.000.000.000 Byte) storage space.
4 As long as enough bandwidth and free slots are available.

500 Gigabyte je 536 870 912 000 Byte ...ali oni se ne sluze istom matematikom.Kako im 1GB nije 1024 MB sledi da ni 8 kb nije 1KB.
Znaci 500 kilobita je 50 klilobajta ;) Tako da je protok od 48 ok...obzirom da preko 50 nece ici ;)
A to "As long..." uglavnom nije problem.Desilo mi se nekoliko puta preko browsera posle nekoliko skinutih fajlova,ali preko USD ni jednom ;)

E, samo komplikuju :otkacio:
Ranije je bilo 56, 57 kbps, što je i maximum na 512, koliko znam
A sad samo izmišljaju krive drine :roll:

Back