Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Koliko je dobar ili los program ilivid za download,trebam neke aplikacije za iphone da skinem ali mi nudi preko ovog programa download?
Nemam iskustva niti sa jednim programom pa molim nekog da mi pojasni koji bi program bio najbolji i da li postoji nacin da preskocim ovaj program iako se on nudi kao jedina opcija
Skini JDownloader. Pomocu njega mozes da skidas linkove bez cekanja, samo ubacis sve linkove u listu za skidanje. Potrebno je napraviti skriptu za ruter posle instalacije, ali to program prakticno sam uradi, postoji uputstvo tako da je vrlo jednostavno.
Skini JDownloader. Pomocu njega mozes da skidas linkove bez cekanja, samo ubacis sve linkove u listu za skidanje. Potrebno je napraviti skriptu za ruter posle instalacije, ali to program prakticno sam uradi, postoji uputstvo tako da je vrlo jednostavno.
Dok je akcija skidajte neograničenom brzinom bez obzira koliki su fajlovi.....Skidajte istovremeno po tri, pet ili sedam fajlova....Skinite velikom brzinom Windows 8 ili nešto drugo
Ovogodišnja hajka na servise za deljenje fajlova, započeta gašenjem Megaupload-a u januaru, rezultovala i povlačenjem pojedinih sličnih servisa, i pojačanim antipiratskim merama drugih.
Tako je RapidShare uveo veliko ograničenje downloada za besplatne korisnike, s kojim je bilo jako teško dočekati da se skine neki veći fajl – servis je, naime, često pauzirao download, efektivno stvarajući brzinu downloada od 30KB/s.
Međutim, servis je sada uklonio dotično ograničenje kao deo nove strategije, koja uključuje efikasnije mere za odbijanje pirata. Kompanija nije precizirala šta te mere tačno obuhvataju, ali je dodatne detalje najavila krajem godine.
U međuvremenu, download sa RapidShare-a će teći punom brzinom kao i pre gašenja MegaUpload-a.
Dok je akcija skidajte neograničenom brzinom bez obzira koliki su fajlovi.....Skidajte istovremeno po tri, pet ili sedam fajlova....Skinite velikom brzinom Windows 8 ili nešto drugo