1DaL
Iskusan
- Poruka
- 5.531
Ja ne verujem u nove godine, rođendane i slične jubileje, pa se u skladu sa tim i ponašam
Mada, za "veselje" je svaki dan dobar 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne verujem u nove godine, rođendane i slične jubileje, pa se u skladu sa tim i ponašamMada, za "veselje" je svaki dan dobar
![]()
3 meseca ranije krecem sa Bozicnim i Novogodisnjim pesmicama...
I da, jos uvek spavam sa veelikim medom![]()
Da si malo starija pitao bih te da li je taj medo pun para, ali ovako nema svrhe...![]()
Tri fej,fej,fejvorit fešte-Nova godina,1.maj i moj rođendan.![]()
Ja ne verujem u nove godine, rođendane i slične jubileje, pa se u skladu sa tim i ponašamMada, za "veselje" je svaki dan dobar
![]()
Meni je nova godina najdepresivniji dan. Tad mi je rodjendan...![]()
Hahah, mani pare ja ga volim
![]()
Hahah kakvi steMoj je malo manji ali je premekan
![]()
Hahah kakvi steMoj je malo manji ali je premekan
@Tema:
Obozavam sve cajeve koji su drugima odvratni, znaci svi oni bez ikakvog ukusa su mi strava
U busu izdrzim da ne zaspem tek toliko da platim kartu. Ostalo zasigurno prespavam, ne mogu da se kontrolisem.
...i noći vještica, ne zaboravi![]()
Vala mogao bih jedne godine da i na to ne zaboravim![]()
uh, kad stavim slusalice i otvorim knjigu, oko sebe niti sta vidim niti sta cujem. bezbroj puta se desilo da ridzovani misle da se pravim luda pa me potapsu po ramenu onako iritantno i cisto se razocaraju u zivot kad shvate da imam kartu xD
Jel smetaju nekom penzioneri u prevozu? Kontam, da kada ne bi bila 400 dindzi godišnja da bi bila 50% manja gužva.
Meni smetaju. Sto je starije to je bezobraznije.
Ja ne mogu da zaspim u autobusu pa to ti je...znaci nema sanse. Jednom sam se vozio 12 sati i gledam oko mene svi spavaju, samo meni oci utrnule, a zaspati ne mogu...poludeh.![]()