Mr.Masacre
Iskusan
- Poruka
- 5.248
meni je u MP3-u Mein Teil, America, Sonne, Reise Reise i moja omiljena Feuer frei !!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mann Gegen Mann sam imala, ali ga obrisah jer mi je trebalo prostora na hardu... ne znam kakav net imaš, ako želiš mogu da ti uploadujem Ohne dich...I verovatno niko vise....Sutherland:MRS LINDEMANN: Ja razumem. Ucila sam nemacki, a imam i prevode pesama na engleskom. Super su im textovi. Svaka im cast!
.....Apsolutno se slazem! Dovoljno je pogledati Sonne, Mann gegen Mann, Ich will, Keine lust, Mein teil, America................, ma svi su fenomenalni!!!Bullitt13:Феноменални спотови, ако не и најбољи! Момци увек имају инспирацију да направе нешто изузетно!
po meni nije taj najjaci, al ima jako dobru pricu...bas moze lep zakljucak da se izvuce, sto nije uobicajeno kod ostalih spotova[da se razumemo, ne od rammsteina]...ja nisam sve videla....al ipak mi se najvise dopada ich will od spotova.....osim sto je zanimljiva prica....sva sestorica su taaaako neodoljivi u istommmilica:Sto se tice spotova, definitivno najjaci - Links 234

Uuuuuu bilo bi zaJista lepo...mada tesko izwodljiwo...E, ljudi, jeste li culi da organizatori Arene pokusavaju da ih dovedu? Sto bi to bilo dobro...