Rammstein

MRS LINDEMANN: Gde ste, Rammsteinovci?! Da li neko od vas moze da dopuni moju kolekciju Rammstein spotova, inace benda koji volim najvise na svetu, tako sto ce mi poslati Ohne dich ili Mann gegen Mann? Pozdrav svima – kolicno vas ima! =)

Bullitt13:
Феноменални спотови, ако не и најбољи! Момци увек имају инспирацију да направе нешто изузетно!
Apsolutno se slazem! Dovoljno je pogledati Sonne, Mann gegen Mann, Ich will, Keine lust, Mein teil, America................, ma svi su fenomenalni!!!

mmilica:
Sto se tice spotova, definitivno najjaci - Links 234
po meni nije taj najjaci, al ima jako dobru pricu...bas moze lep zakljucak da se izvuce, sto nije uobicajeno kod ostalih spotova[da se razumemo, ne od rammsteina]...ja nisam sve videla....al ipak mi se najvise dopada ich will od spotova.....osim sto je zanimljiva prica....sva sestorica su taaaako neodoljivi u istom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Da vas obavestim.... u KST-u

Promocija novog albuma Rammmstein-a u petak
Ovog petka (23. mart)
u okviru večeri Can′t Stop The Rhythm biće predstavljen novi album grupe Rammstein Volkerball. Osim promocije očekuje vas standardni program u vidu hitova alternativne, pop, muzike 80tih, 90tih i domaće muzike, sve to u režiji DJ Mouse J-a.

Jao, novi fan, svakim danom nas je sve vise...

Die Sonne scheint mir aus den Handen
kann verbrennen, kann euch blenden
wenn sie aus den Fausten bricht
legt sich heiss auf das Gesicht
sie wird heut Nacht nicht untergehen
und die Welt zahlt laut bis zehn...

Back