Rammstein

Veliki pozdrav svim ljubiteljima RAMMSTEIN-a !
Bez sumnje su najbolji nemacki bend trenutno.
Slusam ih od 98 i slusacu ih do kraja zivota.
Zna li neko da li ce doci u BG ?

Ima li nekog ko bi hteo da razmenjujemo koncerte ili albume ?
Imam sve albume, ali samo jedan koncert, Live aus Berlin.
Ako ima neko neke druge nek mi javi sombi63@yahoo.com

Veliki pozdrav za sve od MILAN-a !

Rammstein84:
Bez sumnje su najbolji nemacki bend trenutno.
Hm, ne znam, poslushaj Scorpions, Helloween, Accept, Running Wild i Blind Guardian!

Anyway

Skoro sam skinuo sa neta pesmu "Rammstein - Hitler" muzika je u stvari "Sonne" ali tekst pesme ide otprilike ovako:

Hitler
Himmler
Rudolf
Ausschitz
München
Stuttgart
Göbbels
Führer
Jurek (?)
Berlin

Adolf Hitler Juden-Reich
Ausschwitz - Berlin - Juden (?)-Reich

Sieg Heil über alles - mann
Juden - Reich über alles

El Adolf Himmler
Heil Heil Heinrich Himmler
Ausschwitz - Berlin - Lust und .... (?)
El Adolf Himmler

Reich !
Dunkel Führer .... Göbbels .... (völlig unverständlich)

Heinrich Himmler, Ausschwitz, Berlin , Frust und .... über Kasper ... (unverständlich)

München, Berlin, Führer, Hermann (o.ä. ...)
Heil Hitler

El Adolf Hitler
Heil Heinrich Himmler
Ausschwitz, Berlin - Lust und .... (unverständlich)
El Adolf Himmler

El Adolf Himmler
Heil Heinrich Himmler
Ausschwitz, Berlin, Lust und ....
El Adolf Himmler

Reich .... wir sind geboren ... durch die Wolken, ... Juden .... Juden, wird Dein .... wurdet .... Sieg Heil

El Adolf Himmler
El Heinrich Himmler
Adolf Hitler - Juden im Reiche
El Adolf Himmler
El Adolf Himmler
El Heinrich Himmler

..... el Adolf Himmler

Hitler, Hitler, Hitler, Hitler, Hitler

Interesuje me da li je jos neko chou ovu stvar, i zna li nesto vise o njoj, da li je to zaista rammstein-ova pesma (zapravo tekst). Ja sam ubedjen da nije, jer mi vokal ne deluje kao Till.

Pesma je Rammsteinova, a vokal koji je peva je Wolfgang Tier. Wolfgang Tier je njihov prateci vokal. Inace pesma je odlicna. Ja sam je slusala u Walhala Saaleu u Kielu, Schleswig-Holstein. Odlicno su je izveli uzivo, imali su i neki jako dobar performans. 8-)

Iako ih ne razumem nista,prilicno im je gotivna muzika.A spotovi su im remek dela.Moj favorit je Sonne sa onom dzanki Snezanom.A najbolja pesma im je po meni Ich will.

Ne zna se koja je najbolja, Du reicht so gut, sonne, adios, mein teil, engel, du hast... ne mogu da se odlucim

A najbolji spot??? Takodje svaki je bolji od prethodnog... Du hast, du reicht so gut ( sa onom ribom), Ich Will ( od njega se najezim)...

Tesko je reci koji je spot najbolji. Isto vazi i za pesme.
Znaju sta rade.
Jos jednom pozivam sve koji bi hteli da razmeljujemo spotove, pesme i koncerte da se jave . Meni trebaju koncerti. Osim Live aus Berlin 1998, to imam.
Od spotova mi trebaju sa REISE REISE i ROSENROT albuma.

sombi63@yahoo.com

Somborac Milan !

Hvala unapred !

RAMMS+EIN RULES FOREVER!!!!!

ima li ista efektnije od njihove muzike za maksimalno uzivljavanje, ispraznjavanje, prangijanje... ne, na mom spisku im sada nema ravnih i nece biti jos dugo vremena.

koje su vam pesme na vrhu, ono da se maksimalno uzivite? mene trenutno drzi mutter, vrlo dirljiva i mocna pesma, tekst je bolesno gotivan... i ich will je da se najezis, onaj hor, fantasticno... links je bas za fajtanje...

Bogami Zerstoren mi je mnogo gotivna stvar,malo me podseca na njihove pocetke kad su im pesme bile onako pune sirove energije(ne kazem da ni sad nemaju energiju ali..)
Sonne...na tu sam bas otkinuo kad sam je cuo,onaj uvod brrrr...jos kad sam video spot :smile:
Heirate mich stvarno za mene sjajna pesma,pogotovu uzivo,tekst je malo hm bolestan :roll: :twisted:
Asche Zu Asche...e to je za sutku

Eto da ne duzim stvarno imaju mnogo dobrih pesama bilo bi glupo da ih sad bas sve nabrajam ;-)....ai malo me mrzi ;-)

Oomph su mi gadni i totalno neslusljivi a Rammstein slusam godinama,da ne kazem od kad postoje ali su me i oni razocarali zadnjim albumom na kojem po meni vredi samo jedna stvar i to muzika bez texta
'Mann gegen Mann'...poceli su i oni da stancaju bezze...

Back