Rajfajzen - najgora banka u Srbiji

Salle Buddha

Ističe se
Poruka
2.184
Iskustvo moje porodice, koja je saradjivala sa skoro svim poslovnim bankama, najgore je sa Rajfajzen bankom...

Necu uopste spominjati njihove visoke kamatne stope i marze (za obican kredit imas kamatnu stopu + njihovu marzu, + naknadu za obradu kredita), njihovo navalentno ubedjivanje kako treba da postanes bas njihov klijent, kako to nosi 10001 pogodnost, i sl.

Poslednje... mami je hitno trebao manji kes kredit radi ekspresne otplate jednog duga. Otisla neuka zena u Rajfajzen, i posto je penzioner, oni joj kazu, nema problema, donesite poslednja 3 ceka od penzije, licnu kartu, i to je to.
Sutra keva sve to odnese... medjutim, kazu da joj je licna karta na starom obrascu.. i da bez obzira sto joj je rok vazenja do 2014. godine, mora da donese novu biometrijsku, ili bar potvrdu da je u procesu izdavanja biometrijske licne...
Okej, keva ode u SUP, potegne veze kako bi upala preko reda, dobije potvrdu... sutra ode u banku...
Medjutim, oni joj sad traze resenje da se penzija vodi na nju. Pa dobro, kaze keva, jel cek na mene? Jeste. Dakle, logicno je da se penzija vodi na mene.
Oni nista...
Keva resenje donese sutradan.
Kazu da, posto se radi i porodicnoj penziji, mora i resenja za decu.
E sad obzirom da nas ima troje... keva uspela da nadje 2 resenja... trece nije... u banci nisu hteli da joj prime, nego smo morali da putujemo u grad koji je 150km daleko gde je okruzni fond PIO da tamo vadimo resenje...
Sutra keva odnese svu dokumentaciju... medjutim oni kazu... aa, gospodjo, ovde imate skolsku decu i studente... morate da donesete potvrde o skolovanju!
Nije ih zanimalo to sto skole ne rade, a sto je fax hmm... sa nasom zelecnom da odes i da se vratis - dan i po daleko.
Tu kevi pukne film...
Pocepa im sve one papire sto je donela...
Najeeebe im se keve, onako socno, iako je takve ispade imala max 2 puta u zivotu...

To je nasa prica :D

Ma, kakvi, ja - nasuprot svima :D - imam super iskustvo sa shalterushama generalno... malo sharm, malo duhovitost... uvek se sve zavrshi..
Nego je ovo keva ishla.. pritom joj trebalo pisljivih 25.000 dinara... a morala je da se naskuplja dokumenata ko da joj u najmanju ruku treba 100 soma evra kredita...

Uzas.
Jako sam se iznervirao!

Ma, kakvi, ja - nasuprot svima :D - imam super iskustvo sa shalterushama generalno... malo sharm, malo duhovitost... uvek se sve zavrshi..
Nego je ovo keva ishla.. pritom joj trebalo pisljivih 25.000 dinara... a morala je da se naskuplja dokumenata ko da joj u najmanju ruku treba 100 soma evra kredita...

Uzas.
Jako sam se iznervirao!
Cuti prijatelju,mozda je i dobro da niste dobili taj kredit.Jos davne 2001-ve,kad nije bila ovolika frka,ja sam jedva svoj uspeo da zatvorim u Komercijalnoj.Sa njima ne imati posla,ni pod razno.Razumem da vam je trebala lova pod hitno,ali to je sve samo ne bankarstvo kakvim se javno i posvuda predstavlja.

Ne mogu pravo da verujem da su ovakve zajeb.ncije tražili za običan keš kredit.

Nije joj uvažena važeća lična karta zato što nije po trenutnom jus-u? Kakva blesava rešenja za decu, pa i da je penzija sto posto porodična?

Uglavnom, pridružujem se pitanju: zašto se žena zezala sa tim, i nije odmah otišla u drugu banku?

Sve što se rešava očas posla u bankarskom sistemu u zemlji srbiji obično treba uzet s rezervom; a u ostalom, to te ni na šta ne obavezuje.

Ja bih se toliko trsila samo za neku extra malu kamatu. Možda. Ma, ne bih uopšte.

BEOGRAD, 8. jula 2011. (Beta) - Britanski časopis Juromani (Euromoney) proglasio je šesti put zaredom Rajfajzen banku (Raiffeisen Bank International) za najbolju banku u srednjoj i istočnoj Evropi, uključujući i Srbiju.

"Ove nagrade su potvrda našeg rada i odražavaju ukorenjenost banke na području srednje i istočne Evrope, koja će, smatramo, ostati najvažnije područje rasta u Evropi", izjavio je predsednik Izvršnog odbora Herbert Stepic.

Rajfajzen je u Austriji vodeća privredna i investiciona banka. U srednjoj i istočnoj Evropi pruža usluge na 17 tržišta.

Vesti krstarice

Ha, ebe lud zbunjenog, klasika za Srbiju.
Izgleda da u ostalim zemljama rade kvalitetno.
Mislim da je problem u ljudima koji vode ovu banku kod nas, menadžeri i sefovi, da su radili istraživanje ovde, proglasili bi je za najgoru banku:think:

BEOGRAD, 8. jula 2011. (Beta) - Britanski časopis Juromani (Euromoney) proglasio je šesti put zaredom Rajfajzen banku (Raiffeisen Bank International) za najbolju banku u srednjoj i istočnoj Evropi, uključujući i Srbiju.

"Ove nagrade su potvrda našeg rada i odražavaju ukorenjenost banke na području srednje i istočne Evrope, koja će, smatramo, ostati najvažnije područje rasta u Evropi", izjavio je predsednik Izvršnog odbora Herbert Stepic.

Rajfajzen je u Austriji vodeća privredna i investiciona banka. U srednjoj i istočnoj Evropi pruža usluge na 17 tržišta.

Vesti krstarice

Ha, ebe lud zbunjenog, klasika za Srbiju.
Izgleda da u ostalim zemljama rade kvalitetno.
Mislim da je problem u ljudima koji vode ovu banku kod nas, menadžeri i sefovi, da su radili istraživanje ovde, proglasili bi je za najgoru banku:think:
Pazi to se dešava sa mnogim stranim firmama.Jednostavno ulazi ovde kadar koji ne samo da je nekompetentan nego i kao nekada u državnoj administraciji(i sada)nezainteresovan za svoj posao...

Kad od nekog zajmis lovu moras sve da trpis,zato poljubi il ostavi.Niko te za usi ne vuce da ides u banku, oni tebi trebaju a ne ti njima.Zato ne zajmi novac i odrekni se luksuza, stedi i sparaj pa neces imati tih problema.

Da, ali je problem u tome sto je ceo sistem napravljen tako da ti moraš da ideš u banku za svaku glupost. Oni te primoravaju da ideš kod nijih, ali na veoma indirektan i podmukao način. A posle kad ti oduzimaju nekretnine onda normalno kažu pa gospodine nismo mi vas terali da uzimate kredit. Lukava su to gamad.

Zasto ja moram da primam platu preko tamo neke privatne banke? Zasto da mi skidaju proviziju svaki mesec, i da se bogate preko moje grbače? Samo od toga imaju basnoslovne zarade. Jel to baš mora tako, ne razumem...

Poslednja izmena:

Back