RAGBI KLUB VALJEVO

ludi88

Obećava
Banovan
Poruka
83
Ima li neko ko je zainteresovan da trenira ragbi,ne americki fudbal,vec RAGBI?
Ja igram u bgd,ali razmisljam da organizujem klub u Valjevu,JAVITE SE!!!!!
Uskoro cu da polepim oglase po gradu,pa cete znati vise stvari

Koja je razlika izmedju americkog fudbala i ragbija?
Jel u americkom fudbalu imas svu opremu, kaciga i ostalo, a u ragbiju nems opreme... Shvatam da to nije glavna razlika, ali pojasni, mozda se vise ljudi prijavi. Znaci mi imamo americki fudbal u Valjevu?

Izlepicu u utorak obavestenja po gradu,pa ce svi znati sta i gde,sada za vikend moj klub igra protiv zvezde,pa ako prezivim to cu uraditi.Ljudi nemate pojma kakav je osecaj kada se zakucate u nekog punom snagom u sprintu.Tu dozu adrenalina vam ne mogu opisati/

1907fa4a-24e8-4ac1-b0ce-b3b903cea4ea.jpg

Na moju molbu ragbi klub Dorcol dolazi da nam pomogne osnivanje ragbi kluba u Valjevu,tacan datum ne znam,ali treba da se ponosimo,ragbi klubove imaju NS,BG,NI,KS,i nadam se uskoro i Va.Ljudi dodjite i pokusajte.

Ni jedni ni drugi :P
GriFON

Ima sada dosta fakultetskih klubova ;)

FON, FPN, Pravni fakultet, Zubarski fakultet (valjda se tako zove) i još neki imaju svoje klubove.

Moglo bi se reći da je 13-ica malko zaživela, cenim da će dogodine biti još jače

Trebalo bi. Verovatno ću igrati centar. Kažem ti ja sam tek nedavno počeo da treniram a i tek smo formirali klub. Klub kao klub oš nema ni jednu utakmicu (al kažem ti dosta momaka je igralo po drugim klubovima)

Back