Pod broj jedan, sto se cena tice, ima ono koliko para toliko muzike ali i to je samo donekle tacno.
Prvi put kad smo isli 2005.godine mi smo se, ono, nasukali na nisku cenu, pa sam doruckovao neku konjsku kobaju, rucao tanjir pasulja i spavao u smrdljivim vrecama za spavanje..posle toga,krajem sezone odemo kod tih sto su na pocetku raftinga, na desnoj obali, to je kod decka jednog duge kose, Vjeko mislim…ok je momak i lep je kamp,ali-opet isto spavanje u vrecama u kojima je pre nas prenocilo 300ljudi, klopa-onako, malo bolja, pastete i kremici za dorucak….hm hmskiper koji nas je vozio bas i nije ulivao poverenje, imali smo udaranje, okretanje svako 20metara i jedno bespotrebno prevrtanje, pa mislim avgust je to nije neka divlja voda.. gostoprimstvo je bilo OK ali hm...hm
Bojane drago mi je da si mnogo puta bio na raftingu na Tari i da ces i dalje dolaziti, ali za neke stvari moram da te demantujem!
To za vrecu i ako se desilo, trebali ste se obratiti bilo kome od osoblja, zato sto mi nemamo "vojne vrece" u nasim bungaloima, a sve nase vrece su upakovane u slifere, tj. cistu posteljinu koja se redovno mjenja. Naravno bilo bi fer i da si rekao nesto o nasem smjestaju, ali cu to pokazati na fotografijama.
Sto se tice dorucka stvarno imamo pastete i kremice, ali si zaboravio da nabrois vruce ustipke, domaci kajmak, domacu prsutu, lepinje... Naravno i da spomenes i rucak i veceru...
A sto se tice tog izvrtanja u avgustu za to mogu samo da se nasmijem, jer ja sam jedan od skipera i znam za svaki incident koji se desio, a njih je tri od kako se ova ekipa pocela baviti raftingom, jos malo pa ce decenija....
,