Rafting

• Začetnik teme Začetnik teme bobec
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@nikolo_paganini
Gde ides na splavarenje Ibrom? Koji deo Srbije?

Organizuje li neko kanjoning, ili zimski spust Tarom?
Zasto niko ne kaze cenu javno? Stid vas jer ste skupi :D:D:D heheh

Zvercina:
Organizuje li neko kanjoning, ili zimski spust Tarom?
Zasto niko ne kaze cenu javno? Stid vas jer ste skupi :D:D:D heheh

bravo!!!
bas ove zime na Tari ce biti zimski spust, negdje polovinom Januara. bi` ce to jedna mala avantura od tri dana... no o tome kad dodje vrijeme za rafting. uglavnom sve informacije ce biti ovde na forumu.

a sto se tice cijena to si upravu... ipak ovo u Januaru ce biti "malo" skuplje ali ce biti prevoz motornim sankama, defenderima sa lancima, uglavnom avantura non-stop...

bobec:
pozzz

evo ti site mojih drugara iz bugarske, www.adventurenetbg.com/eng ja sam gledao fotke i ne cini mi se lose, samo voda nije cista kao Tara...

i molim te ukoliko budes isla u Bugarsku javi da preneses pozdrave....

Hvala na informacijama.Bas za Strumu sam i dobila poziv .
Pogledala sam site......nije ni BLIZU TARE,no dobro......svako novo iskustvo je dragoceno.
Jel ti radis kao skiper?Mozda smo se sreli.......... :)

ginkgo:
Hvala na informacijama.Bas za Strumu sam i dobila poziv .
Pogledala sam site......nije ni BLIZU TARE,no dobro......svako novo iskustvo je dragoceno.
Jel ti radis kao skiper?Mozda smo se sreli.......... :)

Da, mozda i jesmo, a sve zavisi kod koga si bila? u kojoj ekipi? e i radim kao skiper ;)

Nisam bila u vasem kampu,bila sam u Kalisti,ali posto nas je bilo mnogo pozajmili smo vase camce i skipere.:) Bila sam u Bobanovoj ekipi.
Mozda bih mogla i koju slicicu da postavim ovde!?:D Cisto da ljudi vide kakva je to uzivancija!!!!!

naravno, obavezno to uradi... sada sam u bgd-u pa nije moj komp kod mene i tako da ih ja nemam nekih extra fotki...
a ja sam cesto dolazio u klaistu onako uvece posto gore imam paintball klub, sigurno si vidjela...
a kamp od moje ekipe je na samom pocetku spusta, na Tari, sa desne strane sa mnogo malih kucica pored same vode, sigurno si zapazila... tu su i oni stari drveni splavovi...

Evo slicica sa raftinga. (ako sam uopste uspela da ih prikacim?!)

Prilozi

• 5.jpg
    5.jpg
    88,6 KB · Pregleda: 17
  • 6.jpg
    6.jpg
    76,9 KB · Pregleda: 16
  • 8.jpg
    8.jpg
    88,8 KB · Pregleda: 18
pa sigurno ce biti skuplje nego prko ljeta, radi mnogo vise troskova...
ali tek u Decembru cemo znati koliko ce kostati, jer jos uvjek ne znam sta ce sve biti ukljuceno.
uglavnom bit ces obavjesten i da znas da ce broj biti ogranicen.

Ja sam isla preko jedne agencije iz NS-a i dosta su jeftiniji od gore navedene.Recimo aranzman od 2 nocenja,pun pansion,smestaj u bungalovima,oprema,2 dana raftinga,sve takse....100 e (90 e ako vas je osmoro).I sto je najvaznije mozes ici i sam,nije obavezno da vas bude najmanje 5 za aranzman,kao sto druge agencije uslovljavaju.

ginkgo:
Ja sam isla preko jedne agencije iz NS-a i dosta su jeftiniji od gore navedene.Recimo aranzman od 2 nocenja,pun pansion,smestaj u bungalovima,oprema,2 dana raftinga,sve takse....100 e (90 e ako vas je osmoro).I sto je najvaznije mozes ici i sam,nije obavezno da vas bude najmanje 5 za aranzman,kao sto druge agencije uslovljavaju.
pa i ovde je cena tu negde

bravo!!!
bas ove zime na Tari ce biti zimski spust, negdje polovinom Januara. bi` ce to jedna mala avantura od tri dana... no o tome kad dodje vrijeme za rafting. uglavnom sve informacije ce biti ovde na forumu.

a sto se tice cijena to si upravu... ipak ovo u Januaru ce biti "malo" skuplje ali ce biti prevoz motornim sankama, defenderima sa lancima, uglavnom avantura non-stop...

uh, kako si me obradovao sa ovom informacijom:D obavezno javi kad se bude znalo vise, ja jednostavno MORAM da idem:D

Prosle godine sam splavarila Tarom, ove Drinom. Nikad bolje se nisam provela u zivotu!!!! Svakom preporucujem, ko se ne plasi. Meni nije bilo strasno, Tarom je uzbudljivije zato sto je brza, ima mnogo bukova, a Drina je dosta mirnija...

pozzz
samo da javim da ove zime nece biti zimskog spusta niz Taru, zbog vremena i vodostaja.
ojuzilo je i voda je porasla i zamutila se a i bosta leda se sigurno otopilo.
mada jos uvjek moze februar biti u opticaju!

Hej evo i ja da se javim i da prenesem svoje utiske..ja sam bila proletos na splavarenju Limom...i imam samo reci hvale...stvarno je fenomenalno..sigurno cu ici i na druge relacije, ali na leto...hoce li mi neko reci kada su otprilike ture u julu, avgustu...za Taru? Hvala unapred..

pozzz
samo da javim da ove zime nece biti zimskog spusta niz Taru, zbog vremena i vodostaja.
ojuzilo je i voda je porasla i zamutila se a i bosta leda se sigurno otopilo.
mada jos uvjek moze februar biti u opticaju!

kao i sto sam rekao uslovi na Tari su se promjenili, ukoliko ima zainteresovanih za rafting u malo extremnijim uslovima neka se jave na PP ili ma mail: tararafting@gmail.com

datum ce biti naknadnoodredjen!

Pozz SVIMA...
ne mogu da se ne umesam, nisam ni primetio pre da postoji razgovor na ovu temu...
ja sam bio vec na nekoliko reka na raftingu... i ma sta ko pricao Tara je Tara, Una je ok ali kratko traje i posle 20minuta raftinga imate 3sata jezera. I na Uni recimo samo rafting kosta 40evra bez ista dodatno, znaci dosta skuplje od Tare.
Neretva je macji kasalj, tamo vam skiper i ne treba. Na Neretvi su cene slicne kao na Tari ali Neretva je jednostavno treca liga..lepa je priroda i to je to..
Na tari sam prosecno 2 puta godisnje zato cu malo vise na tu temu:
Pod broj jedan, sto se cena tice, ima ono koliko para toliko muzike ali i to je samo donekle tacno.
Prvi put kad smo isli 2005.godine mi smo se, ono, nasukali na nisku cenu, pa sam doruckovao neku konjsku kobaju, rucao tanjir pasulja i spavao u smrdljivim vrecama za spavanje..posle toga,krajem sezone odemo kod tih sto su na pocetku raftinga, na desnoj obali, to je kod decka jednog duge kose, Vjeko mislim…ok je momak i lep je kamp,ali-opet isto spavanje u vrecama u kojima je pre nas prenocilo 300ljudi, klopa-onako, malo bolja, pastete i kremici za dorucak….hm hm;) skiper koji nas je vozio bas i nije ulivao poverenje, imali smo udaranje, okretanje svako 20metara i jedno bespotrebno prevrtanje, pa mislim avgust je to nije neka divlja voda.. gostoprimstvo je bilo OK ali hm...hm Sve to OK, al zato sledecu godinu odemo po preporuci kod momaka koji imaju malo vece cene od ovih prvih, ali malo nize od ovih drugih- ali klopa-vrhunska, sve domace, domaci hleb ispod saca, kajmak, dimljeni sir, pite su kuvarice pravile kao atrakciju pred nama, jagnjetina, jaretina, pastrmka koja je iz reke a ne iz ribnjaka, baklave, domaca rakija, vino ma perverzija..a uz to sve GOSTOPRIMSTVO!!!OSMEH!!!Kao da ste dosli kod rodbine u goste!!! Vodici -profi-mislim znaju ljudi sve, prvo vidis da su sposobni a drugo ispricaju ti sve, svaki kamen, brzak, istorijske zanimljivosti... oprema sve novo,cisto, bungalovi sredjeni prelepi...lamperija unutra...ciste posteljine (a ne vojne vrece), drveni kreveti ma sve mirise..pravi odmor...... jos smo plus isli s njima na jos neke izlete-planina, jezera....prasuma..stvarno mi se nije islo kuci posle…..*** koliko god ko mislio da je nebitno svaki deo tog odmora je vise nego bitan, kao "ne idem tamo zbog hrane", pa "ne idem tamo u hotel vec u prirodu"....i slicni stavovi ne stoje jer *** ne idem tamo ni u izbeglicki centar...idem na odmor i za svoj novac ocekujem sve PRVOKLASNO..
topla preporuka i P.S. ko voli ludilo neka ide pocetkom sezone april, maj, prva polovina juna
kad je veca voda... Zimi je,kazu extremno zbog hladnoce najvise jer ipak je voda u prolece najveca kad se sneg topi.

Back