Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvercina:Organizuje li neko kanjoning, ili zimski spust Tarom?
Zasto niko ne kaze cenu javno? Stid vas jer ste skupiheheh
bobec:pozzz
evo ti site mojih drugara iz bugarske, www.adventurenetbg.com/eng ja sam gledao fotke i ne cini mi se lose, samo voda nije cista kao Tara...
i molim te ukoliko budes isla u Bugarsku javi da preneses pozdrave....

ginkgo:Hvala na informacijama.Bas za Strumu sam i dobila poziv .
Pogledala sam site......nije ni BLIZU TARE,no dobro......svako novo iskustvo je dragoceno.
Jel ti radis kao skiper?Mozda smo se sreli..........![]()
pa i ovde je cena tu negdeginkgo:Ja sam isla preko jedne agencije iz NS-a i dosta su jeftiniji od gore navedene.Recimo aranzman od 2 nocenja,pun pansion,smestaj u bungalovima,oprema,2 dana raftinga,sve takse....100 e (90 e ako vas je osmoro).I sto je najvaznije mozes ici i sam,nije obavezno da vas bude najmanje 5 za aranzman,kao sto druge agencije uslovljavaju.
ja bio na teri s' ovom ekipom dva puta i bilo super ovde mislim da imate i cene!
www.pkencijan.com
bravo!!!
bas ove zime na Tari ce biti zimski spust, negdje polovinom Januara. bi` ce to jedna mala avantura od tri dana... no o tome kad dodje vrijeme za rafting. uglavnom sve informacije ce biti ovde na forumu.
a sto se tice cijena to si upravu... ipak ovo u Januaru ce biti "malo" skuplje ali ce biti prevoz motornim sankama, defenderima sa lancima, uglavnom avantura non-stop...
uh, kako si me obradovao sa ovom informacijomobavezno javi kad se bude znalo vise, ja jednostavno MORAM da idem
![]()
pozzz
samo da javim da ove zime nece biti zimskog spusta niz Taru, zbog vremena i vodostaja.
ojuzilo je i voda je porasla i zamutila se a i bosta leda se sigurno otopilo.
mada jos uvjek moze februar biti u opticaju!