Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 91.847
Како беше иде онај виц?
Ратују партизани и четници у шуми,
и дође шумар, и отера их.
Ратују партизани и четници у шуми,
и дође шумар, и отера их.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebe bi razbilo i dete od 5 godina, siguran sam
Ja sam 99-tu proveo u Metohiji i video sam šta sve NATO može. Čim bi se to mi suprostavili NATO avijaciji, mali Đokice?
Ja sam rođen u Prištini i takođe sam video šta mogu, a nisu mogli apsolutno ništa osim civilne ciljeve da gađaju, maleni ĐokiceJa sam 99-tu proveo u Metohiji i video sam šta sve NATO može. Čim bi se to mi suprostavili NATO avijaciji, mali Đokice?
Vučićevi mafijaši pod pokroviteljstvom KGB se igraju rata tako što puckaju po KFORu.U 19:45 čula se rafalna paljba u Zubinom potoku.
Prethodno je Aljbin Kurti zapretio da "barikade ne mogu neograničeno trajati", a Priština zabranila patrijarhu Porfiriju da dođe u Pećku patrijaršiju za Božić.
Načelnik generalštaba general Mojsilović se, posle sastanka vojnog vrha sa predsednikom Vučićem, uputio u Rašku.
(Kurir.rs/Novosti)
https://www.kurir.rs/vesti/politika...h_notification&utm_campaign=push_notification
Bilo je i ranije puškaranja.
Ipak sada đeneral ide u Rašku.
Šta će biti?
Suština svega.Pa samo neka se loze dole na ono sto radi ruska sluzba pa ce se lepo provesti.Nema srece za Srbe uz UDBA-sko -KGB-ovsku sluzbu bezbednosti,crkvu i vlast.
Načelnik generalštaba general Mojsilović se, posle sastanka vojnog vrha sa predsednikom Vučićem, uputio u Rašku.
Pa da. Neki ljudi su spremniji da umru nego da se predaju, zato je i metoda vladavine kovertna i maglovita.Срцем у јунака?
ЛолU Raski se cuje kako nasa artiljerija puca!
![]()
Odzvanja mu u glavi , ubacila deca u komin par komada.Pre tebi odzvanjaju pucnji petardi podno solitera. Deca se spremaju na NG.![]()
LETONSKI GENERAL OTKRIO KO JE PUCAO U ZUBINOM POTOKU: Isti oni koji hoće uklanjanje barikada, demantovao laži iz Prištine
https://www.novosti.rs/vesti/politi...tm_campaign=push-date-2022-12-27-vest-1186465
Navedi 2ova tema je izrazila sve najgore mane u ponašanju srpskoga roda
Ovo kosovska policija rastjera u sat vremena i još pokupe sve kamione.