Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.216
Svi stigli samo ti ne stize. Hrabrice junake pomisao na brata Tihija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve posledicePa ovo nije 1999. godina, svaki događaj u istoriji ima svoj vremenski kontekst.
Nisi svjestan kakve posledice mogu biti i po tebe ma gdje da si.
Čim ti pitaš kakve jasno je da nisi baš neka promućurna ličnost. Duhovit si ali eto imaš i nedostataka. Mozda te zato i nisu mobilisali.Kakve posledice
Možda pozitivne jedino
Pa ja sam žensko ja ne podležem regrutnoj obaveziČim ti pitaš kakve jasno je da nisi baš neka promućurna ličnost. Duhovit si ali eto imaš i nedostataka. Mozda te zato i nisu mobilisali.
Pa ja razumijem da se ti tako osjećaš i to ti ne sporim. Izgled je drugačiji ali je vaznije kako se ti osjećaš.Pa ja sam žensko ja ne podležem regrutnoj obavezi
Ali činjenica da Vojska XX veka se slaže sa mnom, ti ipak govori nešto trećePa ja razumijem da se ti tako osjećaš i to ti ne sporim. Izgled je drugačiji ali je vaznije kako se ti osjećaš.
I onda ćeš se jednog dana pitati "Odakle Šiparima vojska, nemaju na to pravo"Stigle su 72 specijalna brigada i 63 padobranska na liniju spremne da vam zaprze teroristicku corbu - bio sam i video sam ih . A oni kazu kokaju siptarske teroriste bez vazeljin.
Pitaj Adema Jasarija....
Crna Gora ima x 5 vise policajaca na uzorku od 1000-10.000-100.000 stanovnika po m2...a i jedni i drugi su udruzeni u svercu i marifetlucimaKad pomenemo vojsku Srbije ona po procenama broji oko 22 500 ljudi od toga 4200 oficira. Prilicno tanko .Ali zato imamo policiju 50 000.koju je Bratislav Gasic danas podigao na nivo borbene gotovosti. Policija je jedna od brojnijih na svetu na 100 000 stanovnika oko 670 jedna Finska ima 100 policajaca na 100 000stanovnika. Sve zajedno da svi napuste svoja mesta i odu dole to je nekih 70 000 ljudi.
.
1999. je bilo 134,000 pa opet pušangijaKad pomenemo vojsku Srbije ona po procenama broji oko 22 500 ljudi od toga 4200 oficira. Prilicno tanko .Ali zato imamo policiju 50 000.koju je Bratislav Gasic danas podigao na nivo borbene gotovosti. Policija je jedna od brojnijih na svetu na 100 000 stanovnika oko 670 jedna Finska ima 100 policajaca na 100 000stanovnika. Sve zajedno da svi napuste svoja mesta i odu dole to je nekih 70 000 ljudi.
.
EU je kompromitovana. Zadnja recenica sve govoriEU o situaciji na KiM: Odmah vratiti slobodu kretanja, uključujući i za verske vođe
Evropska unija saopštila je da se na KiM mora odmah i bezuslovno vratiti i garantovati "potpuna i nesmetana sloboda kretanja svih građana i zajednica, uključujući tu i verske vođe" i traži da "obe strane u potpunosti sprovedu sve svoje obaveze iz dijaloga".
Ne mogu svi da se angažuju i idu dole , mora valjda neko da čuva predsednika i vinograde.1999. je bilo 134,000 pa opet pušangija
Aj ne laži , tamo nema struje znači ne rade ni sireneУ Рашкој се чују сирене за узбуну.![]()
zaklinjem se da cu na Kosovskom boju doneti u dzaku kamaru siptarskih glava + jos toliko HR dragovoljaca -lubanja da sa tim trofejima paradiram na Terazijama ukoliko pre pre toga ne dovati kursum iz snajpera...od sad radimo iste brutlne prljavdure ko Siptari i Hrvati...sad vas kopiramo kako sjeci glave i kako bajonet zveknuti u djecicja kolica...naostren i podmazan...vise nista ne palamudimo...djelamo poput Hrvata i Siptara...sa istom ostrascenoscu a mozda i jos grdjom zbog osvete -
Sve zemlje u okruzenju imaju veliki broj policajaca ,Crna Gora verovatno oko 680,Sev,Makedonija i Bih slicno. To je zaostavstina socijalisticke Jugoslavije gde je to bilo prestizno zanimanje finansirano od drzave.Vlast je tako zaposljavala zasluzne i njihove porodice u administraciji ,pasosi,licne karte ,prijave boravka Npr. u USA lokalna samouprava finansira policiju i sef policije se bira na izborima lokalnim a iznad njih je Savezna policija poznatija kao FBI ona se finasira iz budzeta USA kao i vojska.Crna Gora ima x 5 vise policajaca na uzorku od 1000-10.000-100.000 stanovnika po m2...a i jedni i drugi su udruzeni u svercu i marifetlucima
Srbija ako udje u rat ima resurse i artiljerijska punjenja + provijant i opremu za vojsku + dzebanu za max 3 meseca....onda ide kapitulacija + hajdujcija i ustanici - Srbija se umirit ne moze -ratnici koje vise vrednuju svoju slobodu i samostalnost neko bilo koji tiberijevi dukati ili ovi noviji od franje josipaSve zemlje u okruzenju imaju veliki broj policajaca ,Crna Gora verovatno oko 680,Sev,Makedonija i Bih slicno. To je zaostavstina socijalisticke Jugoslavije gde je to bilo prestizno zanimanje finansirano od drzave.Vlast je tako zaposljavala zasluzne i njihove porodice u administraciji ,pasosi,licne karte ,prijave boravka Npr. u USA lokalna samouprava finansira policiju i sef policije se bira na izborima lokalnim a iznad njih je Savezna policija poznatija kao FBI ona se finasira iz budzeta USA kao i vojska.
Kada bi Srbija zaratila to bi trajalo jako kratko a sve inostrane firme bi pobegle odavde .U stvari nikada se ne bi ni vratile zato i nece biti rata,jer ipak neki ljudi su stekli novac i ne zele da ga izgube ,pa ce spreciti takav scenario. U vreme Slobe i Seselja sve je bilo drzavno.
И..?
Шта је било на крају са рафалном паљбом?
Ово је био још један инстант рат за Пинк и Хепи телевизију у Крстине рycогузе, за једно недељно предвече?