ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.797
Ma nikakve paljbe nije bilo. U strahu su velike oci.Abanci negiraju, KFOR ne komentarise, fake news...
Zar ne ide neka kazna za izazivanje panike i lazne vesti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nikakve paljbe nije bilo. U strahu su velike oci.Abanci negiraju, KFOR ne komentarise, fake news...
Sacekaj sta ce da kaze CNN, culi su da ovi prde o oruzanom sukobu, pa da vidimo kako se da reaguju...Ma nikakve paljbe nije bilo. U strahu su velike oci.
Zar ne ide neka kazna za izazivanje panike i lazne vesti?
Si služio civilno u pozorištu u Pančevu?Pa da idem drugi put u vojsku ? A Vulin skraceno za mesec dana ...
Provokacija ?Si služio civilno u pozorištu u Pančevu?![]()
Stigo Mojsilovic u Rasku i sta onda?
Obrni okreni srbijanac uvek yeban.Недељом увече су сви испред ТВ-а.
Уродило је плодом.
Народ се уплашио, а данас ће Вучић да изађе у медије и каже "учинићемо све да сачувамо мир", и народ ће се смирити.
Технике манипулације подразумевају јака емотивна стања, супротстављна. - страх, олакшање, срећа-туга, топло-хладно....
Уродило је плодом. Народ је у страху, сад само треба урадити други део задатка. Смиривање тензија које ради Вучић.
Moli se ti Bogu da te Srbijanac opet spasi kad ti dodju tvoji hrvatijanci da ti uzmu meru.Obrni okreni srbijanac uvek yeban.
Šta se buniš... pa sam si spominjao na ovoj temi to više puta, forum je, što je problem da pitam?Provokacija ?
Vidi , ja nemam frku da ti fotkam vojnu knjizicu.
Pogledajte prilog 1275566
Ima i neke pohvalnice mogu i to da to pokažem, nisam ti ja lažni patriota sa Krste koji se kune u kafić kada krene ratno stanje.
Pozadinac.Provokacija ?
Vidi , ja nemam frku da ti fotkam vojnu knjizicu.
Pogledajte prilog 1275566
Ima i neke pohvalnice mogu i to da to pokažem, nisam ti ja lažni patriota sa Krste koji se kune u kafić kada krene ratno stanje.
Ma to jw strašno, ali komentari kako su barikade postavljene da se zamaskira ta vest su gluposti.Изгибоше силни људи од тровања у Пироту. Јеси ли видео онај облак изнад Пирота?
Србе које нису побили Шиптари, побиће актуелно државно руководство најгорим загађењемм у Европи, и то континуирано годинама.
Мораће да се граде нове плућне болнице широм Србије.
Pa ja sam spreman i da dokazem za razliku od nekih ...Šta se buniš... pa sam si spominjao na ovoj temi to više puta, forum je, što je problem da pitam?
ako nisi hteo da kažeš nisi morao.
Vojna tajna.Koi je tvoj VES ? bole ?
E domacine ... ni ime ti se ne zna ...Vojna tajna.
Sve ok, verujem ti i bez slikaPa ja sam spreman i da dokazem za razliku od nekih ...
Ma to jw strašno, ali komentari kako su barikade postavljene da se zamaskira ta vest su gluposti.
Tesko onome koga srbijanac spasava.Moli se ti Bogu da te Srbijanac opet spasi kad ti dodju tvoji hrvatijanci da ti uzmu meru.
Не.
Коментари су постављени како је Вучић измислио пуцњаву у Зубином потоку да би замаскирао масовно тровање у Пироту.
Ti svoje postojanje samo Srbijancima dugujesTesko onome koga srbijanac spasava.
6 , brzo je proslo ... bila je ta neka uredba da se islo civilno 9 a redovno 6 , smesno mi bilo da idem civilno ... to kapiram da je nekome palo lakse ko je tako hteo.Sve ok, verujem ti i bez slika
Kolko te zakačilo 12, 9 ili 6 meseci?
U 21.A u kom veku ti zivis ?
Koju vojnu tajnu sam odao ?![]()
Vidi se , zato ima dva uu posle B.