Rafalna paljba u Zubinom Potoku: General Mojsilović hitno krenuo u Rašku

Si služio civilno u pozorištu u Pančevu? :ok:
Provokacija ?

Vidi , ja nemam frku da ti fotkam vojnu knjizicu.

20221226_103150-COLLAGE.jpg

Ima i neke pohvalnice mogu i to da to pokažem, nisam ti ja lažni patriota sa Krste koji se kune u kafić kada krene ratno stanje.

Stigo Mojsilovic u Rasku i sta onda?

Недељом увече су сви испред ТВ-а.

Уродило је плодом.

Народ се уплашио, а данас ће Вучић да изађе у медије и каже "учинићемо све да сачувамо мир", и народ ће се смирити.

Технике манипулације подразумевају јака емотивна стања, супротстављна. - страх, олакшање, срећа-туга, топло-хладно....

Уродило је плодом. Народ је у страху, сад само треба урадити други део задатка. Смиривање тензија које ради Вучић.

Недељом увече су сви испред ТВ-а.

Уродило је плодом.

Народ се уплашио, а данас ће Вучић да изађе у медије и каже "учинићемо све да сачувамо мир", и народ ће се смирити.

Технике манипулације подразумевају јака емотивна стања, супротстављна. - страх, олакшање, срећа-туга, топло-хладно....

Уродило је плодом. Народ је у страху, сад само треба урадити други део задатка. Смиривање тензија које ради Вучић.
Obrni okreni srbijanac uvek yeban.

Provokacija ?

Vidi , ja nemam frku da ti fotkam vojnu knjizicu.

Pogledajte prilog 1275566

Ima i neke pohvalnice mogu i to da to pokažem, nisam ti ja lažni patriota sa Krste koji se kune u kafić kada krene ratno stanje.
Šta se buniš... pa sam si spominjao na ovoj temi to više puta, forum je, što je problem da pitam?
ako nisi hteo da kažeš nisi morao.

Изгибоше силни људи од тровања у Пироту. Јеси ли видео онај облак изнад Пирота?

Србе које нису побили Шиптари, побиће актуелно државно руководство најгорим загађењемм у Европи, и то континуирано годинама.

Мораће да се граде нове плућне болнице широм Србије.
Ma to jw strašno, ali komentari kako su barikade postavljene da se zamaskira ta vest su gluposti.

I da se sutra desi neko drugo sranje, jel o Kosovu ne sme da se govori?

Ma to jw strašno, ali komentari kako su barikade postavljene da se zamaskira ta vest su gluposti.

Не.

Коментари су постављени како је Вучић измислио пуцњаву у Зубином потоку да би замаскирао масовно тровање у Пироту.

Не.

Коментари су постављени како је Вучић измислио пуцњаву у Зубином потоку да би замаскирао масовно тровање у Пироту.

И, како што овог јутра знамо, све је била лаж за недељу вече, кад су све бабе испред телевизора.

Саће Вучић да изађе у медије и каже:"
Урадићемо све да сачувамо мир"

Sve ok, verujem ti i bez slika :mrgreen:

Kolko te zakačilo 12, 9 ili 6 meseci?
6 , brzo je proslo ... bila je ta neka uredba da se islo civilno 9 a redovno 6 , smesno mi bilo da idem civilno ... to kapiram da je nekome palo lakse ko je tako hteo.
Inace zanimljivo da je vojna knjizica iz doba SRJ :cepanje: a drzava se zvala Srbija u tom momentu a ne Jugoslavija.

Back