Rafalna paljba u Zubinom Potoku: General Mojsilović hitno krenuo u Rašku

Predsednik naredio podizanje borbene gotovosti Vojske i policije na najviši nivo​

Predsednik Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić naredio je da Vojska i sve jedinice MUP-a budu u najvišem stepenu borbene gotovosti.

"Predsednik Srbije kao vrhovni komandant je večeras naredio da Vojska Srbije od noćas bude u najvišem stepenu borbene gotovosti odnosno pripravnosti do nivoa upotrebe oružane sile, odnosno oružanog potencijala Vojske Srbije", rekao je ministar Miloš Vučević.

Sendvičari hrvatske obaveštajne službe i/ili Soroševi nadničari.

Jad i tuga je činjenica da ih je toliki broj.
Sreća pa većina nisu Srbi, pa čak ni "slučajni Srbi". Mahom Romi.
Očekuješ da se ugledamo na vas, koji preko obdanice tvrdite da "niste za SNS nego za Zavetnike" a uveče stajete pod komandnu Palicu svog voljenog

Ako je protiv Evildoersa (radikala bez bedža)
Ma da, vidi ove zene na slici, sve radikalke sa nozevima:

2022-12-26_231208.png

A ti dobio zadatak da iz fotelje informises vaskoliko srpstvo. Junak si koliko i ovi u sumama.

Ako krenete da ubijate Srbe na barikadama imamo rat 101%

A onda sumnjam da ce se ko iz ROSU vratiti ziv sa Severa da isprica kako je bilo.

Mozda i ovi NATovci u bazi kod Leposavica ostanu bez glava ako ne uteknu na vreme ali bice svega.

Neko ce morati da popusti ili imamo rat.

Srbi vise nemaju kud.

Tihi sretne te rane junacke tastaturske. Tastatura brigada osvetnici Kosova 2023.

images

Ti se podsmevaj Siptaru al ja ti samo kazem da ovi najspremniji nasi koje imamo, sto ratuju puskama, haubicama , avionima i drugim orudjem se nalaze u blizini vasih polozaja i ako Kurti donese odluku da hoce rat crno im se pise.

Ima ih i iz Konga,Zanzibara ali se ne vide nocu… Tixi moj ti uz put, pazi se 🤞ne kreci bez vazeLjin ☝️

Stigle su 72 specijalna brigada i 63 padobranska na liniju spremne da vam zaprze teroristicku corbu - bio sam i video sam ih . A oni kazu kokaju siptarske teroriste bez vazeljin.

Pitaj Adema Jasarija....

Back