Rafael Nadal

Dobar je malisa...ali ove godine...nista od Roland Garros-a...:D

bicedobro.gif
:cmok2:

To nije tacno, mozda se bas ove godine pojavi neki novi klinac kao Rafa 2005, i bude jos bolji od Rafe i osvoji RG, ili se Nole,Marej, Fed bas napale :D
mislim da su mnogo vece sanse da rafa izgubi na crvenoj u 5 setova tako sto ce doci do neke povrede, nego sto neko moze da se toliko napali (pogotovo van ove trojice) i pobedi ga... od rafinog prvog osvajanja rg-a, svake godine je pre pocetka turnira ista prica (da ga neko ipak moze savladati)... bas kao sto je ista i posle njega... :lol:
jeste da u teopriji niko nije nepobediv... ali ja, kad sve pogledam, ne dajem iznenadjenju vise od 3-4% sansi...

Ista prica bila i za Federera na Vimbldonu pa je posle 5 godina ipak pao. Doduse,tako sto su usporili travu,ali je pao....Ko kaze da Rafa nece? Na ovaj ili onaj nacin? Hoce li mi neko reci da nejgovi zemljaci,pre svih,nisu sposobni da ga pobede?

Naravno da je i ove godine on najveci favorit,ali ljudi....Niko nije nepobediv,pa ni Rafa.

@Uros92 Bilo koji teniser koji se prijavi za Roland Garros bi mogao da ga sprijeci... Kakve su to gluposti...je li Nadal neki super-heroj?!

E sad i ti bilo koji teniser moze da ga pobedi,da moze ne bi osvojio 4 puta R.Garros i ostale turnire....Na sljaci jedino kao opasnost mogu da mu budu Marej i Djokovoc mada vise Djokovic jer mu Marej nije pruzio neki otpor u Monte Carlu...A to da moze da ga pobedi bilo ko je glupost....Naravno da ce jednom izgubiti na R.Garrosu ali sigurno ne od bilo koga.....

Ista prica bila i za Federera na Vimbldonu pa je posle 5 godina ipak pao. Doduse,tako sto su usporili travu,ali je pao....Ko kaze da Rafa nece? Na ovaj ili onaj nacin? Hoce li mi neko reci da nejgovi zemljaci,pre svih,nisu sposobni da ga pobede?

Naravno da je i ove godine on najveci favorit,ali ljudi....Niko nije nepobediv,pa ni Rafa.

Hm,i nisam bas ocekivao ovakav post od tebe

Pominjes dominaciju Feda na Vimbldonu,tj. travi a mislim da veoma dobro znas koliko turnira on igra na toj podlozi godisnje. Uzmi lepo Monte Karlo i Rolan Garos,u tom slucaju,pa ces videti sta je dominacija na dva turnira. Naravno,na uporedjivanje Halea i Masters turnira necu ni trositi reci

Rafa je svoju dominaciju na sljaci dokazao nebrojano mnogo puta,a za razliku od Feda i trave,to i dalje cini sa velikom lakocom

Uostalom,evo ti nesto sto i sam znas pa proceni gde je teze dominirati i koliko tu dominaciju treba vrednovati

ATP_Surfaces_1980_2006.GIF

Poslednja izmena:

Ko zna...mozda ove godine odluce da sade travu na Roland Garros-u:D Kako ce Rodzer da ga sadzga...znaci, niko nije svjestan:hahaha:

Ode ta dominacija.. znas vec gde

I ne vidim kakve to veze ima sa Rafinom dominacijom na sljaci. Uostalom,ti si toliko zaslepljen da ces bez ikakvih problema stvoriti teoriju da je Svajcarac u stvari taj koji je dominantan na sljaci

Nijesam ja zaslijepljen uopste...ja samo volim da se salim...a ponekad moje sale izgledaju ozbiljno...:D
Rafa jeste dominantan na sljaci ali da ne moze da izgubi na Roland Garros-u...to je veca lakrdija od bilo koje moje teorije...

• Podržavam
Reactions: M-M
Tako nekako. Daleko od toga da ne ocekujem da Rafa ponovo uzme RG...Mislim da to svi ocekuju. Covek igra kao da je rodjen na sljaci ali....Niko nije nepobediv,to hocu da kazem. Jednom ce pasti i Rafa.

A da li ce pasti ove godine,ili za 5 godina,e to mozemo samo da nagadjamo. I dalje ostaje da je on najveci favorit za sve sljakaste turnire,bez obzira na velicinu i znacaj istog,ali nikad se ne zna :)

A mozda i ja samo sebe tesim da ce cika Rodzer nesto uraditi na sljaci....Pa mi izlete ovakve reci,pune nade u Rafin pad :( :( :(

Tako nekako. Daleko od toga da ne ocekujem da Rafa ponovo uzme RG...Mislim da to svi ocekuju. Covek igra kao da je rodjen na sljaci ali....Niko nije nepobediv,to hocu da kazem. Jednom ce pasti i Rafa.

A da li ce pasti ove godine,ili za 5 godina,e to mozemo samo da nagadjamo. I dalje ostaje da je on najveci favorit za sve sljakaste turnire,bez obzira na velicinu i znacaj istog,ali nikad se ne zna :)

A mozda i ja samo sebe tesim da ce cika Rodzer nesto uraditi na sljaci....Pa mi izlete ovakve reci,pune nade u Rafin pad :( :( :(

E ovo je vec mnogo realnije

Back