Rafael Nadal

Nadal se, u ovom momentu, definitivno moze smatrati najboljim igracem na svetu.
Na sljaci je nepobediv,a pobedjuje najbolje na ostalim podlogama(Federer-trava,Djokovic-tvrde podloge).
Znam da ovo nije velika mudrost,ali morao sam i ja to jednom konstatovati/priznati. :)

U ovom momentu jeste, ali danas je se zaista provukao... Nole je igrao bolje od njega ;)

Evo nepobjedljivog Španca sa danasnjeg meča!

U ovom trenutnku prejak je za sve

28bxv7t.jpg

U ovom momentu jeste, ali danas je se zaista provukao... Nole je igrao bolje od njega ;)

Hehe...pa sto nije pobedio,onda?!:lol:
Nole je igrao bolje u drugom setu,sto se odrazilo na rezultat,ali u prvom i trecem ne.
Bio je blizu,ali ne dovoljno.
Kriticne momente je prelomio Nadal.
Imao je i dva puta mec loptu.
Nije se "provukao" definitivno.
Pobedio je posteno u najvecem teniskom mecu ovih igara,koji se dogodio pre vremena,na zalost.
P.S.I Novak je bio sjajan.Sjajniji od potencijalne bronze,ali je za Srbiju i bronza ok.

Cudo jedno kako Rafa dobi Noleta... Mene je juce Rafa podsetio na Stalonea u filmovima o Rokiju-napadaju ga,udaraju,trose se protivnici,a on trpis,brani se i onda napada tako da mu ne mozes nista...Stvarno...A onda kad jos i sreca krene da prati hrabre(poslednji poen protiv Novaka..) i eto.

U svakom slucaju,svaka cast Rafi nadobijenom mecu.Bi mi zao na kraju Noleta kad je uzeo da place,vidi se da je hteo to zlato...

Bravo za Rafu,ovu godinu moze da pamti samo tako...Jos je ostao US Open i ako tu dogura vise nego prosle sezone,moze slobodno reci da je imao jednu Federersku sezonu,naravno,iz perioda kad je pomenuti bio alfa i omega svetskog tenisa... U savkom slucaju,vise nego zasluzeno,zlato id eu prave ruke!

Steta samo sto Nole nije bio bar stepenik vise umesto Gonzalesa....

A od danas i zvanicno prvi:

1. (2) Rafael Nadal (Španija) - 6.700 bodova
2. (1) Rodžer Federer (Švajcarska) - 5.930
3. (3) Novak Djoković (Srbija) - 5.105
4. (4) David Ferer (Španija) - 2.865
5. (5) Nikolaj Davidenko (Rusija) - 2.700
6. (6) Endi Marej (Velika Britanija) - 2.415
7. (8) David Nalbandijan (Argentina) - 1.975
8. (9) Endi Rodik (SAD) - 1.845
9. (7) Džejms Blejk (SAD) - 1.825
10. (10) Stanislas Vavrinka (Švajcarska) 1.695

BRAVO RAFA :klap:

ovakav raspored bodova i cinjenica da Fedja puca 'iljadarku u Njujorku Rafu stavljaju na sigurno prvo mesto na kraju godine,sto je jos jedna ogromna stvar koju ce postici ove sezone

svaka cast za novog teniskog kralja,jednog jedinog koji je zasluzio da smeni Federera

Interesantna situacija sa bodovima...I veoma realna!Vidcemo,ima jos 4 velika takmicenja i jos par manjih..Do kraja moze svasta da bude,cak mozda i da Federer bude treci,sto svakako ne bih voleo :(

Back