Rafael Nadal

mjJZpCV.png

SREĆAN ROĐENDAN RAFA :D

:vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet:

I da i ove godine opet dva puta slaviš na RG ! :D

nadalova 15. titula...ono što mi je do skoro bilo nemoguće sad mi se čini sasvim realnim, da stigne federera
treba mu samo 3 i to mu se može desiti u narednih godinu dana jer ja ne vidim ko bi rafu trenutno mogao da pobedi...na bilo kojoj podlozi
neverovatno je popravio servis pa će mu to na travi biti veliki plus, a na betonu se već pokazao jer je za dlaku gubio turnire sa početka godine
tako da i vimbldon i njujork sad izgledaju sasvim realno

cestitke urucene na drugoj temi.

nece osvojiti nijedan vise.

mada, never say never. kafeljnikov je 2014 rekao da mu je to poslednji RG, a ja to potpisao. ko je mogao znati da ce novak poludi. i da ce ovaj da nadje 2 nova kolena.

nadalova 15. titula...ono što mi je do skoro bilo nemoguće sad mi se čini sasvim realnim, da stigne federera
treba mu samo 3 i to mu se može desiti u narednih godinu dana jer ja ne vidim ko bi rafu trenutno mogao da pobedi...na bilo kojoj podlozi
neverovatno je popravio servis pa će mu to na travi biti veliki plus, a na betonu se već pokazao jer je za dlaku gubio turnire sa početka godine
tako da i vimbldon i njujork sad izgledaju sasvim realno
Ne znam kako Rafa moze da dobije Rogera na travi trenutno,ako ovaj zadrzi formu iz prvog dela sezone

Fed ga je dobio 4 puta za redom,Rafa nije imao resenje na betonu,sta ce tek biti na travi :D

Back