Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
...pa de si Urose...kud bas sad da se javis...nisi imao o cemu pisati kad je Nadal u pitanju...
Odavno ovde nemam sta da pisem, ovo mi bilo zanimljivo pa postavio posto se niko drugi ne bi setio!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pa de si Urose...kud bas sad da se javis...nisi imao o cemu pisati kad je Nadal u pitanju...

Odavno ovde nemam sta da pisem, ovo mi bilo zanimljivo pa postavio posto se niko drugi ne bi setio!![]()

Barcelonu je sesti put osvojio a Monte Carlo sedam puta, sto ne umanjuje njegove uspeheNasa Presse kao i uvek, polu informisanaBarcelonu je sesti put osvojio a Monte Carlo sedam puta, sto ne umanjuje njegove uspehe
![]()

Nadal je najavio da ce ucestvovati na Indijan Velsu, mada pitam se koliko moze da pruzi...
Да,и у пројектованом четвртфиналу иде на РФ.
Kakav crni Svajcarac...Nema taj vise pojma sa tenisom, bolje mu je da se povuce sto pre...
Сумњам да ће Роџер испасти пре 1/4 финала. Мада,искрено се надам да хоће,али не верујем.

Ne verujem ni ja da ce ispasti pre cetvrtfinala, ali u svakom slucaju ako naleti na Nadala ispada 99%!
I ja se potajno nadam da ce ispast pre 1/4 finala![]()
Ма,нажалост,мислим да ће га Роџер победити. Ипак је то тврда подлога.