stewa96
Zainteresovan član
- Poruka
- 151
spanac rafa nadal najbolji teniser na sveu ... BROJ 1 na svetskoj rang listi i mislim da ce do kraja karijere zadrzati to mesto !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
spanac rafa nadal najbolji teniser na sveu ... BROJ 1 na svetskoj rang listi i mislim da ce do kraja karijere zadrzati to mesto !!!
...kočoperno zgepče špansko, koje neznam usljed čega osvaja toliko poklonika kod nas...mošda iz nekakvog balkanskog otpora prema sebi jer ako ja nijesam bolji od komšije neka je bolji neko daleki ,- kad nijesam ja.
Nadal,
-pirat bez pokrića i naletom par dobrih partija nameće sebe od starta ...dileja Marej , gubi od njega samo zato što ima dušu i ako je irvas i zamrznutih rogova...postujem Mareja ali, ne više jer slabići nijesu za postovanje...nijesam ljubomoran na Nadala jer , sta je njemu osim nasilja nad sobom,- priroda , dala ?
P.S.
- Borja, ako sam prekardašio,- neću više !
Nikad, prijatelju moj (: ...
Ajde mi reci da nije MAESTRALNO odigrao mec???
Ni blizu toga.
Nadal je meni tako sladak, ql, sexy (osim onoga sa upalom gaca), i sjajno igra tenis... Ljudi mi kazu da nisam normalna zato sto ne znam za koga da navijam kad igra sa Novakom...
Q: Do you believe in God? We see football players crossing themselves. You don't do that. Do you do praying?
A: It's hard to say, "I don't believe in God." I would love to know if God exists. But it's a very difficult thing for me to believe. I don't know. It's private and I don't want to speak about it, but I say, "If God exists, you don't need [to cross yourself] or pray." If God exists, he's intelligent enough to [do] the important things, the right things.