Radulović preskočio cenzus!

Da li će Radulović preći cenzus?

• Ukupno glasova
    73
  • Anketa je zatvorena .
%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8-790x790.jpg

Evo kako OEBS procenjuje rezultate izbora

Какав је да је, макар није на политичкој сцени већ 25 година.

Зато би требало подржати опције које су свеже, ма шта мислили о њиховом програму.

Радуловић је странка либералне, да кажемо, деснице.

Двери су странка конзервативне левице.

Њих би требало и подржати.

DJB nije desnica nego centar

DJB nije desnica nego centar

Па, да.

Али је најдеснији на нашој политичкој сцени, и тврди неке, за наше левичарско друштво бласфемичне ствари, нпр. да ће смањити порезе.

Зато морамо поздравити тај Велики Искорак Десно.

E pa drugari, sada ćete malo da vidite kakav je osećaj kada opciju koju podržavate napadaju besmislenim, ali glasnim argumentima, a vi morate da objašnjavate kako je trava zelene boje...

Nema tu sta da se brani i nije smisao da se dokazuje...To CNN i ostali rade ...puste vest bez obzira dal istina ili ne a ljudi je pokupe u zraku i udje u data bazu..posao je obavljen a većina ljudi ne razmišlja o tim stvarima već kupi u informacije u letu i stvara sliku..

Poslednja izmena:
Ко гласа за новог Динкића или Лабуса гласа против пензија и социјалног. Зато је овог АВ и отерао јер је хтео да смањи пензије 20% најмање, као и црни Арапин са Јејла. Овај би све приватизовао што вреди више од 100 еврића и сттавио себи у џеп тако да би морао да заложиш стан или кућу под хипотеку ако треба да оперишеш слепо црево.
А када доће верме за пезнију онда боље да ископаш сам себи шест стопа под земљом.
Боље и АВ него овај.

Ко гласа за новог Динкића или Лабуса гласа против пензија и социјалног. Зато је овог АВ и отерао јер је хтео да смањи пензије 20% најмање, као и црни Арапин са Јејла. Овај би све приватизовао што вреди више од 100 еврића и сттавио себи у џеп тако да би морао да заложиш стан или кућу под хипотеку ако треба да оперишеш слепо црево.
А када доће верме за пезнију онда боље да ископаш сам себи шест стопа под земљом.
Боље и АВ него овај.

Heheh evo ga jos jedna pun argumenata... ludilo :-)

Па, да.

Али је најдеснији на нашој политичкој сцени, и тврди неке, за наше левичарско друштво бласфемичне ствари, нпр. да ће смањити порезе.

Kad samo pomislim koliki novac od poreza ide na izdržavanje stranačkih parazita i nosilaca fiktivnih radnih mesta, tačno mi dođe da se ubijem...

Nema tu sta da se brani i nije smisao da se dokazuje...To CNN i ostali rade ...puste vest bez obzira dal istina ili ne a ljudi je pokupe u zraku i udje u data bazu..posao je obavljen a većina ljudi ne razmišlja o tim stvarima već kupi u informacije u letu i stvara sliku..

U pravu si, na nekom višem nivou branjenje od takvih napada nema puno smisla, jer konzumenti informacija sa masmedija uglavnom reaguju na prvi utisak, a kasniju argumentaciju jednostavno ne registruju. Međutim, mislio sam baš na ovaj forum, iako je relativno nebitan u široj slici, gde ljudi ipak razgovaraju u koliko - toliko realnom vremenu. Meni je jedino krivo što čak ni u ovakvoj situaciji ljudi koji podržavaju pravu opoziciju ne umeju da odrede prioritete, nego se međusobno napadaju. Biće vremena i za prepucavanje na račun političkih programa, ali sada je prioritet samo jedan, a to je kontra Vučiću po svaku cenu.

Heheh evo ga jos jedna pun argumenata... ludilo :-)

Све је 100% тачно и од егзистенциујалног значаја. Овај има да приватизује ПИО и домове здравља :)) А теби ако то сада није важно биће за 20 година али онда ћеш морати да залажеш ствари из куће да би ишао код лекара.
Ево зови па га питај када буде гостовао на ТВ који су му планови у вези ПИО и ДЗ..

Све је 100% тачно и од егзистенциујалног значаја. Овај има да приватизује ПИО и домове здравља :)) А теби ако то сада није важно биће за 20 година али онда ћеш морати да залажеш ствари из куће да би ишао код лекара.
Ево зови па га питај када буде гостовао на ТВ који су му планови у вези ПИО и ДЗ..

Ионако 90% домова здравља не служе ничему корисноме.

Боље и АВ него овај.

Sreca pa Gospodar nije smanjio penzije 20%

Koliki li je taj kamen ispod kog izgmizaste svi najednom, sunce mu...

Kao na primer pravosnažna presuda da je nameštao poslove svojoj firmi u vlasništvu ljubljene mu ženke.
Prioritet stečajnog postupka je bilo da se njegovoj firmi isplati usluga za knjigovodstvene usluge.:roll:

- - - - - - - - - -

Spisak lepih želja koje prijaju ušima prosečnog građanina.
Smešniji su oni koji veruju da će taj čovek da nešto promeni.
A da ne pričam o svedočenju ljudi koji ga lično poznaju i koji su bili u DJB i napustili jer su suprostavili radulu.Suvi demokrata.:hahaha:
Ма ајде ко му води покрет по Војводини гсн курјачки све је јасно, интересни покрет:D

Па, да.

Za Srbiju je centar, dok je za mene cist levicar.

Nisam glasao mnogo izbora unazad, ali na ove planiram izaći i podržati Radulovića. Iako uopšte ne pratim kampanju.
Sviđa mi se slogan "Dosta je bilo"
stop partokratiji, parazitskom sistemu itd...

Kakve su vaše procene, može li preći 5%?
Ja mislim da će uspeti jer se mnogim ljudima gadi partokraktija, preletanja, generalno političari i čitav sistem
Koliko mislite da će procenata osvojiti?

Imamo i javnu anketu, pa ćemo videti ko je ispravno prognozirao.

nece... ne obecava leba za 30 dinara i plate 1000 evra. siguran glas ima od tixog ako obeca da ce akcize da ukine i od adriane lime ako da besplatnu voznju u vozilima gsb.

Back