Radulović preskočio cenzus!

Da li će Radulović preći cenzus?

• Ukupno glasova
    73
  • Anketa je zatvorena .
Poenta je: ova informacija je za svakog ko ima malo logike u glavi kompromitujuća upravo za SNS, jer

1 Ako je tačna primili su svesno lopova u vladu (što je dokaz koliki su lopovi sami)

2. Ako nije tačna, dokazali su da su toliko nesposobni da su primili kompromitovanu osobu u vladu.

3. Ako znaju sve ovo, zašto ga ne uhapse?

Svi oni znaju kompromitujuce stvari jedni o drugima, ne ide im u prilog da se medjusobno uniste nego da drpaju pare i budu na vlasti.
I tako u krug.

Kad pukne SNS za 4 godine, doci ce stara ekipa.

Ja sam radio racunicu, Srba ima ukupno oko 10 miliona.
Od toga u Serbiji ima 5 900 000 Srba prema podacima iz 2011.

Znaci realan broj posle 5 godina je bar za 200.000 manji.

Svake godine ima manje stanovnika jedno 35.000, nesto umre a dobar deo se iseli.

Znaci za 10 godina nekom grubom racunicom ima vise Srba napolju nego u Serbiji.

To je Srpski usud.

Dobrodošliji su Srbi u Americi i Kanadi nego u Srbiji. Naravno mislim na one pametne, pronicljive i obrazovane koji ne padaju na prazne i manipulatorske priče o nacionalizmu i koji ne idu za lažnim patriotama.

Mnogi uspešni Srbi iz Amerike, Kanade, Australije i Evrope žele d se vrate u Srbiju, mnogi pate od nostalgije, i mnogi žele da se uključe u politiku, ali ne mogu od šljama koji je sve fotelje već zauzeo i zbog kojih su se ovi i odselili.

Nisam glasao mnogo izbora unazad, ali na ove planiram izaći i podržati Radulovića. Iako uopšte ne pratim kampanju.
Sviđa mi se slogan "Dosta je bilo"
stop partokratiji, parazitskom sistemu itd...

Kakve su vaše procene, može li preći 5%?
Ja mislim da će uspeti jer se mnogim ljudima gadi partokraktija, preletanja, generalno političari i čitav sistem
Koliko mislite da će procenata osvojiti?

Imamo i javnu anketu, pa ćemo videti ko je ispravno prognozirao.

Bacili se i mi u politiku, stigla zadnja vremena...:D
ma prevarant, kao i ostali...smješan neki lik, smješniji od Boškića, Vučića, Šešelja..

- - - - - - - - - -

a ova lopina, B.Obradović, mi čitav dan izlazi na Forumu, na you tube-u..da popizzdim....ne mogu tu facu nikako da svarim...:dash:

licno bih voleo da u skupstinu udju najvise 4 stranke

sns , sps su sigurni

druge dve su verovatno ds i radikali

Da li ti znas sta pises? Znas li ti koliko stranaka ima samo sa SNS? Dzaba ti internet. Ti verujes PINK-u!;)

- - - - - - - - - -

Bacili se i mi u politiku, stigla zadnja vremena...:D
ma prevarant, kao i ostali...smješan neki lik, smješniji od Boškića, Vučića, Šešelja..

- - - - - - - - - -

a ova lopina, B.Obradović, mi čitav dan izlazi na Forumu, na you tube-u..da popizzdim....ne mogu tu facu nikako da svarim...:dash:

Nista neocekivano od Šime!

- - - - - - - - - -

Ma da, a ima ga bar 3x više nego Šešelja ...
Baš je zabranjen ...

:zcepanje:

Naročito na N1, PINK'u i Hepiju! :hahaha:

dovoljno je prelistati ovu temu i videti da svi normalni forumasi podrzavaju Radulovica
protiv njega su naivni šizofrenicari, demagozi, pateticari i sluzbenici prevarantskih stranaka :D

zar vas nisu do sada razocarale sve stranke, zasto mazohisticki ponavljate greske, recite dosta je bilo i probajte nesto novo

mislim da je glavna tema partokratija.
parazitski partijski sistem je veliko zlo.

sve one priče evrounijati vs rusofili nisu suština, trebamo stvoriti uređenu državu a tu je glavna smetnja partokratija gde su sve stranke iste, zato i sve udruženo udaraju na radulovića.

Koliko mene situacija sa Radulovićem podseća na onu sa Dverima iz 2012. godine. Onda su bili novi na političkoj sceni, i skoro svi sa kojima sam se tada družio (a u pitanju je stvarno neverovatan spektar raznih karaktera :mrgreen:) su glasali za njih, činilo se da će preći cenzus lagano, ali... I sada mislim da je onda bilo žestoke izborne krađe (gromoglasno najavljivano rasvetljavanje slučaja sa džakom glasačkih listića isparilo je čim je SNS zaseo na vlast), ali je već to prežvakana priča. Priča sa Radulovićem mi deluje jako slično, ali i pored toga bih voleo da DJB uđe u parlament.

mislim da je glavna tema partokratija.
parazitski partijski sistem je veliko zlo.

sve one priče evrounijati vs rusofili nisu suština, trebamo stvoriti uređenu državu a tu je glavna smetnja partokratija gde su sve stranke iste, zato i sve udruženo udaraju na radulovića.

Naravno! To i jeste politika partije Dosta je bilo.

Priče evrounijati vs rusofili su prazne priče za dokone ljude i pomalo priglupe. Političari se vešto služe tim bljuvotinama i manipulišu narodom koji na kraju ne zna ni da li je pošao ili je došao.

Naš najveći problem su ološi i šljamovi u našoj vladi. U našoj vladi, srpskoj vladi, u skupštini nisu postavljeni ni Amerikanci, ni Jevreji, ni Englezi nego naši Srbi. A ti ološi poput mnogih koje ne smem da nabrajam su uvek optuživali one tamo preko okeana kako su nam oni za sve krivi.

Meni je lično muka više da gledam sve te političare koji se vrte već 20 godina i koji su svi bili deo vlasti i koji pritom ništa produktivno nisu uradili. Evo ovaj priča o nekim reformama, on kao planira neke reforme da sprovede, sad baš pred izbore. On je u politici od 93 godine i baš sad će on neke reforeme da sprovodi, a u vlasti je već godinama, kakve čoveče reforme, o čem ti pričaš, daj ber čoveče idi u neku prinudnu penziju, dovoljno si nas reformisao. Glava me boli.

Srpskoj političkoj sceni su potrebni novi ljudi i novi političari kao kiša pustinji. A naši ljudi iz inostranstva su idealni za naš truli i ubuđali politički sistem.

Nista nije ne moguce kod nas predje cenzus, ali sumnjam. Oko 3% moze da skupi, vise veoma, veoma tesko. Ljudi koji hoce nesto novo i neke promene pre ce da daju glas SRS, nego Raduli ili Dverima. Zato sto SRS zivi od stare slave tj od Sekijevih pristalica vise nego zbog same stranke.

Generalno,
SR je pulica od AV-a ...
On mu sve račune plaća da bi što više glasova koji će njemu, dakle AV-u po "Dontovom pravilu" pripasti ...
Da Pravda u Srbiji nije slepa
takav lopov, ološ i secikesa bi odavno bio u zatvoru,
a ne u predizbornoj kampanji ....

:rtfm:

Pre onda trebali Tadic i chko u zatvor zbog izdaje nacionalnih interesa .
Izdaje drzave znachi .
Ali to nece biti , te nece ni ovo .
Botovsko djubre goni se odavde .

Nisam glasao mnogo izbora unazad, ali na ove planiram izaći i podržati Radulovića. Iako uopšte ne pratim kampanju.
Sviđa mi se slogan "Dosta je bilo"
stop partokratiji, parazitskom sistemu itd...

Kakve su vaše procene, može li preći 5%?
Ja mislim da će uspeti jer se mnogim ljudima gadi partokraktija, preletanja, generalno političari i čitav sistem
Koliko mislite da će procenata osvojiti?

Imamo i javnu anketu, pa ćemo videti ko je ispravno prognozirao.

Pa kad si jos pisao u pelene.
Ne prati kampanju al ce glasati za coveka o kome nista ne zna.
Posto ti glas?:D

Back