Lepi Bora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.422
Turci nikada nece biti clan EU zbog Terorizma, isto je i sa Kosovom, kao i sa Bosnom i Hercegovinom, zato Izrael tj Amerika podrzava Republiku Srpsku, i pre ili kasnije i RS ce se otcepiti![]()
Lupetas ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Turci nikada nece biti clan EU zbog Terorizma, isto je i sa Kosovom, kao i sa Bosnom i Hercegovinom, zato Izrael tj Amerika podrzava Republiku Srpsku, i pre ili kasnije i RS ce se otcepiti![]()
Srbija je dobila status kandidata, ostaje do cetvrtka da se to zvanicno i potvrdi.
batice...za tebe sam Hegel i Einstein(znam da ne znas ko su oni,ne brini nisu oni napali partizane) zajedno sto se inteligencije tice.Aj" sad da sadish kashike...

Nema sumnje da ce biti potvrdjeno.
Молим модераторе да измене наслов Србија није добила статус кандидата данас

Nije dobila status kandidata već preporuku ministra EU, da joj se dodeli status kandidata. A to je veliki uspeh, preporuka za status kandidata u raspalu EUA za ostatak posta znaš već.
Iritiras me![]()
Super, dobili ste status kandidata, vidim svi srećni. No, jesu li vam rekli kada će te započeti pregovore sa EU i koji su uvjeti za početak pregovora?

Gotovo je .... katastrofa .... sada će kompletna pozicija da osvoji ne 30% glasačkog tela ... nego celih 32% a to će biti sasvim dovoljno da osvoje vlast i vladaju još 4 godine.
ŽIVELA DEMORATIJA !
parice.... parice .... parice .... markice .... markice .... markice ....
buuuuuuahahahahahahahahahahahahahahahahah
polako..imaju oni jos "par"..stvari da usvoje...a tek onda pregovori.. onda..nastupamo ...mi Rvati..Super, dobili ste status kandidata, vidim svi srećni. No, jesu li vam rekli kada će te započeti pregovore sa EU i koji su uvjeti za početak pregovora?
..od naseg DA..sve ovisi...

Super, dobili ste status kandidata, vidim svi srećni. No, jesu li vam rekli kada će te započeti pregovore sa EU i koji su uvjeti za početak pregovora?
polako..imaju oni jos "par"..stvari da usvoje...a tek onda pregovori.. onda..nastupamo ...mi Rvati....od naseg DA..sve ovisi...
![]()

Zeleno svetlo za status kandidata
IZVOR: B92Beograd/Brisel -- Ministri spoljnih poslova EU preporučili da Srbija dobije status kandidata. Karl Bilt na Tviteru prvi objavio da će Savet EU kandidaturu potvrditi u četvrtak.
![]()
(Foto: Fonet, arhiva)
Šef diplomatije Švedske je na Tviteru napisao da je Srbija danas u Briselu dobila zeleno svetlo za status kandidata i ujedno napisao "Čestitamo". Ministri EU su, nakon višečasovne rasprave, preporučili da se Srbiji dodeli status kandidata, koji će Savet EU na nivou šefova država ili vlada članica potvrdtii u četvrtak 1. marta.Ipak, agencija Tanjug ukazuje da su ministri, umesto odluke, doneli preporuku, čime su praktično konačnu odluku prepustili Savetu EU.
Nismo mi bas naivni, ne brini.![]()

Znam da ces ti reci to istorijsko DA.![]()
polako..imaju oni jos "par"..stvari da usvoje...a tek onda pregovori.. onda..nastupamo ...mi Rvati....od naseg DA..sve ovisi...
![]()