RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
16.52 - Србија добила зелено светло за статус кандидата, што треба да буде потврђено у четвртак, обавио Карл Билт на Твитеру.(RTS)

Kad smo vec kod Karla - moj post sa legendarne teme : ,,Kucnuo je cas da napravimo Rusko Srspku Federaciju ,, ...

Kao da sam znao da ce ovaj spijun da se javne ... :think:

Karl Bilt , ministar inostranih poslova Svedske , zloglasni neprijatelj Srbije i srpskog naroda vec 40 godina radi za americke tajne sluzbe , objavio je pozivajuci se na depese Vikiliksa ,, Ekspresen ,, ..

publication_131375_7826.jpg

Издание цитирует своего источника в редакции сайта Wikileaks. Он утверждает, что вербовщиком Бильдта, по некоторым данным, был советник Джорджа Буша Карл Роув. Своего знакомства с ним шведский министр не только не отрицает, но и публично называет Роува "старым другом".

Neslavna politicka karijera Karla Bilta najverovatnije je ovim otkricem zavrsena ... al mora da ostane djubre do kraja ...

Poslednja izmena:
Kad smo vec kod Karla - moj post za legendarne teme : ,,Kucnuo je cas da napravimo Rusko Srspku Federaciju ,, ...

Kao da sam znao da ce ovaj spijun da se javne ...

Karl Bilt , ministar inostranih poslova Svedske , zloglasni neprijatelj Srbije i srpskog naroda vec 40 godina radi za americke tajne sluzbe , objavio je pozivajuci se na depese Vikiliksa ,, Ekspresen ,, ..

publication_131375_7826.jpg

Издание цитирует своего источника в редакции сайта Wikileaks. Он утверждает, что вербовщиком Бильдта, по некоторым данным, был советник Джорджа Буша Карл Роув. Своего знакомства с ним шведский министр не только не отрицает, но и публично называет Роува "старым другом".

Neslavna politicka karijera Karla Bilta najverovatnije je ovim otkricem zavrsena ... al mora da ostane djubre do kraja ...
Šta oš', kaže taj Viki Liki i Startfor da Bilt ne voli Hrvate , Albance i Ruse , znači dobričina , naš čovek . :ok:

Oce li DS i LDP podmladak u centru gradova da masu zastavicama, pustaju sarene balone i vriste od srece za ovu sargarepicu?
Kako god, Srbija je dobila kandidaturu, ali sto ti napisa, mnogo nas omalovazavaju, vozaju, prave od svega komediju, parodiju, na kraju ce svi prozvani da u vidu vatrometa (makar i fiugaritivnog) pevaju ODU predsedniku Tadicu!

Na sajtu RTS-a pljuste cestite, moju "cestitku" nisu objavili a ja ih i ne placam, heh
Nema para haraclije, ne dam:)
Pozdravace, "vidimo" se....

Back