radoznalost moze nauditi vezi

random_cloud_form:
Zar ne mislis da je to kvalitet, ne podleci pritisku totalnog otvaranja.
Meni bi imponovalo kad devojka ne bi htela da podeli takvu tajnu, to znaci da je karakter.
Ne zeli da mene, svoje voljeno bice, ukljuci u taj svet vezivanja i ostalog i hvala joj...
E, ovo je cak i meni cudno.

A sta ce ti osoba koja nije u stanju da podeli sa tobom ono sto se nalazi jako duboko u njenoj dusi?
Ne mora da te ukljuci u to, ali... Lepo je kad znas da neko ima dovoljno poverenja u tebe da ti kaze nesto tako intimno, sto ga cini ranjivim.

Tuzni_patak:
Šta ti to znači naravno....Kao da hoćeš da kažeš da je to često sresti...
Nije tolika retkost kao sto ti mislis.
Isto kao sto nije tolika retkost sresti muskarca koji nece proveravati mobilni telefon svoje devojke kada ona ode da...napuderise nos.
Dakle, iako dobar broj zena/muskaraca ima ovakve tikove, ne znaci da je velika retkost sresti nekog ko nije takav.

Biće ih sve manje , jer takva se moda servira....
Bolje biti baja sa kontrolom i nerazumevanjem , pa da ženska trudi jer je ipak baja...
Zna da časti, da bude džef, šmeker,faca, mužjak.
Ali radikalan, tvrd, usmeren. Nema tu onda mesta za propuste tipa , ma ja neverujem da bi to ona.

random_cloud_form:
Da li vas interesuje sta sve u kompu ima vas decko/devojka i koje sajtove posecuje?

I sta ako bi u tom bezbriznom rovarenju nabasali, pa recimo, na sado-mazo fotke...

Znaci, on/ona vas ne vara niti pokazuje zelju da to upraznjava u realnosti, vec samo gleda materijal koji se moze naci na netu.
Ipak, u vas se uvukao neki nemir, deliti postelju sa pritajeno nastranom personom nije lako.
Kako bi reagovali?
I koje fetise bi nekako vec mogli istolerisati....
pa ja bi ga odma' vezala........ to mi je nekako logichno...? shta sad....? nije kraj sveta......

Back