Radovan Karadžić: Sviram flautu i stalno se smejemo

Milos 13

Poznat
Poruka
7.649
Karadžić koji se nalazi u zatvorskoj jedinici Haškog tribunala dao je intervju za nemački list Die Zeit.

"Moja greška bila je to što sam sprečio vojsku da na bojnom polju još postigne", kazao je Karadžić između ostalog u intrevjuu za Die Zeit. Kako je naveo za ovaj nemački list, "ne da se rastužiti" i "humor je za njega 'najbolja metoda' da odagna brige".

Zato se, kaže, stalno smeju. U zatvoru, kaže, igra tenis, fudbal, svira flautu. Navodi da je svestan da ga srpski narod percipira kao služitelja države.

karadzic.jpg

http://rs.n1info.com/a193353/Svet/Region/Radovan-Karadzic-Sviram-flautu-i-stalno-se-smejemo.html

To je ono o cemu vam ja stalno govorim
Greska je bila prihvatiti igru zapada koji je je Karadzica i Milosevica zamajavao
Trebalo je ici na unistenje i kapitulaciju neprijatelja.
muslimane u BIH je trebalo do kraja porazit a onda se okrenut hrvatima izaci na more
Polozaji VRS kod Glamoca na planini Goliji su bili na 60 km vazdusne i 90 km putne linije do Makarske pa sve gore do Zadra i Sibenika gde je vojska RSK bila nekoliko km od mora a u Novigradu i Skradina izlazila na more i presjecala hrvatsku na dva dijea
nevjerovatna strateska prednost na zalost zbog naivnih politicara nije iskoristena
rat se mogao dobiti 1992 za 3 mjeseca

- - - - - - - - - -

map-UN-1994-1.jpg

Radovan Karadžić: “Svi nam govore da polozimo oružje, jer smo sami. Ali mi kažemo ’ne’ jer nismo sami. Imamo uz nas Boga i Grke”.

'ајде што је веровао у Бога, то разумем, али не схватам шта му значи то што је уз себе имао ове цигане Грке.

Da,mada je sada džabe o tome pričati.Najgore kada mi bošnjak internet ratnik počne palamuditi kako su oni uzeli ovo,uzeli ono,porazili VRS.
A zapravo smo ih držali za vrat u Sarajevu stjerali u mali prostor,umirali su od gladi i kmečali na sve strane tražeći pomoć.
Da nismo bili humani kao što jesmo pa propuštali konvoje hrane pocrkali bi od gladi.Sad su ti isti najglasniji kako RS treba ukinuti i sve Srbe protjerati preko Drine.Miješanje stranog faktora u BIH je donjelo neprirodan disbalans snaga na terenu i danas imamo trulu i nerealnu državu.

- - - - - - - - - -

'ајде што је веровао у Бога, то разумем, али не схватам шта му значи то што је уз себе имао ове цигане Грке.

Ti cigani Grci su potomci najstarije civilizacije u Evropi...

- - - - - - - - - -

Istina je da su za vrijeme rata u BIH sva djeca koja su izgubila jednog roditelja išla u Grčku kod porodica koje su se dobrovoljno javile da pomognu.
Redovno su slali pomoć u novcu i hrani.Grci su bili iskreni prijatelji...

U jednom od telefonskih poziva iz Haga Radovan je tražio da mu porodica pod hitno, po onom koji prvi bude dolazio u Seveningen pošalje sledeće stvari:

Rokovnik, knjigu „Znakovi pored puta“ od Ive Andrića, sveske, mrežasti harmonizer, lenjir - trougao, uglomer, šestar, papir za tehničko crtanje, još jedno odelo, trenerku i patike na čičak.

Tokom dana najbliži članovi porodice su se rastrčali po Beogradu da mu što pre nabave i pošalju tražene stvari.

U jednom od telefonskih poziva iz Haga Radovan je tražio da mu porodica pod hitno, po onom koji prvi bude dolazio u Seveningen pošalje sledeće stvari:

Rokovnik, knjigu „Znakovi pored puta“ od Ive Andrića, sveske, mrežasti harmonizer, lenjir - trougao, uglomer, šestar, papir za tehničko crtanje, još jedno odelo, trenerku i patike na čičak.

Tokom dana najbliži članovi porodice su se rastrčali po Beogradu da mu što pre nabave i pošalju tražene stvari.
Kako napreduje puštanje Karadžića na uslovnu slobodu

Naime, kada je osumnjičen na 40 godina robije 2016, vi ste rekli da će to biti preinačeno u najskorijem rokenrolu.

Kako napreduje puštanje Karadžića na uslovnu slobodu

Naime, kada je osumnjičen na 40 godina robije 2016, vi ste rekli da će to biti preinačeno u najskorijem rokenrolu.

Ko je to rekao ?
Ako misliš na sve nas patriote to nije tačno , ako se sećaš upravo sam tebi napisao moje predviđanje da će dobiti tri doživotne robije i da bi sve ispod toga bilo pravo iznenađenje te od puštanja nema ništa. Međutim napisao sam ti i to da će Karadžić ostati upamćen kao heroj koji je oslobodio Republiku Srpsku i Srebrenicu od terorista a da takva slava koja će večno trajati ima i svoju cenu koju mora platiti.

Back