mario80
Stara legenda
- Poruka
- 88.091
Bolje test inteligencije, ko ne prođe o njemu se brine staratelj ili država.ocekujem polaganje ispita za dozvolu za izlazak na izbore
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje test inteligencije, ko ne prođe o njemu se brine staratelj ili država.ocekujem polaganje ispita za dozvolu za izlazak na izbore
sa prosekom od 89 bolje ne, ali ispit moze da se spremiBolje test inteligencije, ko ne prođe o njemu se brine staratelj ili država.
Теби се све помешало.Praznik republike koja je po komunistickoj teoriji - odumrla!
Jeste ispekli prase za dugacak vikend za matore, taman za pocetak velikog hriscanskog posta, i izneli sanke za radost deci?
Што се дружиш са Кулгановим ?(ili ste se predali za Crni Petak?)
(posto se kod nas niko ne zahvaljuje nikom - dzaba Thanks giving)
Теби се све помешало.
Какво прасе кад је пост почео 28. новембра ?
Ово је Божићни пост.
Помешао си имена.
Васкршњи пост се назива Великим постом.
Што се дружиш са Кулгановим ?
Или отвараш тему по задатку ?
Док ниси био vip ниси отварао комунистичке теме.
У шта се претвори онакав човек...
Колико општих места.ц ц ц ц
Koliko nezadovoljstva samo u jednoj replici....
Ne valja ti to, mnogo se ozbiljno uzbudjujes oko tudjih stvari
ima nas koji se secamo komunistickog vremena, tako da je ovo walk down on the memory line, a ti ako nemas opravdanja i 'oprosta' dzabe ti i veliki post.
Nista nisi razumeo, ali to nije moj problem.Колико општих места.
Не вреди ти да звучиш мудро, није мудро написати дугачку поруку.
Штета кренуо си Кежуаловим путем, кад немаш аргумената, нигде те нема.
Провери барем у црквеном календару када је пост, шта је то тешко ?
od pocetka je na 'Zabavl', botujte negde ozbiljnije, ovde nema sta da se botuje.Opet premestena tema na zabavu...sreca pa su mi botovi na blok pa ne vidim baljezgarije tamo
Није срамота немати појма о посту.Nista nisi razumeo, ali to nije moj problem.
a sta ti znas sta ko zna o necemu?Није срамота немати појма о посту.
Прасе једино да су пекли 27. и да су га појели исти дан.Jeste ispekli prase za dugacak vikend za matore, taman za pocetak velikog hriscanskog posta, i izneli sanke za radost deci?
nagrada: done.Прасе једино да су пекли 27. и да су га појели исти дан.
Промашио си датуме.
29. је други дан поста.
Nista nisi razumeo, ali to nije moj problem.
Zasto bi neko znao o postu, ako ne planira da posti?Није срамота немати појма о посту.
Zasto bi neko znao o postu, ako ne planira da posti?
Има ваљда православни календар на интернету ?Uostalom to je tema za pdf religija i duhovnost, tamo verovatno ima dosta njih koji znaju kad je post, a ocekivati da svi znaju kad je post je nerealno.