Radnici srećan Vam 1.maj dan rada

Предвидљив одговор. Другим речима, твоје политичке ставове у овој земљи не заступа нико. Каква егзотика...
U ovoj državi samo političarima neko zastupa političke stavove.Znači sami sebi i samo sebi zastupaju političke stavove.To su politički stavovi...kako doći na najbrži način do budžeta...i tu su usmereni svi politički stavovi naših političara.Levica može da bude desnica a desnica može vrlo lako na par dana kada zatreba da se pretvori u levicu.Sve po potrebi.Čas levo čas desno.

U ovoj državi samo političarima neko zastupa političke stavove.Znači sami sebi i samo sebi zastupaju političke stavove.To su politički stavovi...kako doći na najbrži način do budžeta...i tu su usmereni svi politički stavovi naših političara.Levica može da bude desnica a desnica može vrlo lako na par dana kada zatreba da se pretvori u levicu.Sve po potrebi.Čas levo čas desno.

Не рече ти мени ништа ново.
Али добро.

Gospodo radnici,radite li kao robovi po dvanaest sati dnevno,bez ikakvih radničkih prava i za platu od stopedeset eura ako i to dobijete?Pozdravlja vas vaš drug Tito.
Svim radnicima srećan 1.maj i pamet u glavu.Solidarnost,sloga i pamet.Mi smo najveća snaga u ovoj državi.Ne zaboravite to.Samo ako smo složni i solidarni.U nama je moć.Oni zavise od nas a ne mi od njih.I zato podignimo ponosno uvis čela.

Na forumu su svi sami sebi gazde, rade od kuce 20 h, plata minimum 2.000 e ne zavise od nikog :mrgreen: cestitka upucena na pogresnoj adresi :D

Hvala hvala. Ja danas radno obeležavam činjenicu da radim.

A ko danas neradi, od koljena mu rdja kapala

Interesantno ali kod mene u kraju svi rade samo skraceno , a sutra kao da nije drugi maj....i prosle godine je bilo slicno...

Ali zato one ebene praznike koje ne razaznajem, te aprili te februari, te neke drzavnosti te primirja te ovo te ono .....to ne mogu da ne omase ......neradniji narod ....nigde...

Da budem iskren, još nisam bio, ali šta sam sve slušao od njih odande, uopšte me ne čudi. Priroda im je prelepa, a Bangkok Sodoma i Gomora. :mrgreen: U krajnjoj liniji, možeš fino i da ostaneš tamo, kao ovi naši (ako su Srbi) iz tog rakija bara, šibnuli im našu rakiju i doviđenja prijatno Srbijo...

Nema ti nazad...to istina. Bangkok je "malo dete" naspram Pataje :lol:

E sad što se tiče ostanka malo je komplikovano : https://www.thethailandlife.com/starting-a-business-in-thailand
Mislim da traže uvek nastavnike engleskog,možda je najbolje ako imaš kvalifikacije da se prijaviš za posao tamo u nekoj od stranih škola.

Srbija je zadojena socijalizmom I neradom. Sta se cudis? Slavili bi I treci man I cetvrti.
Обожавам вас који када сте провирили из вагине, посисали
сву памет овога света! :heart:

Него, шта си ти посисало те си тако "оштроумно" и мудро? ;)

Обожавам вас који када сте провирили из вагине, посисали
сву памет овога света! :heart:

Него, шта си ти посисало те си тако "оштроумно" и мудро? ;)

Mogu se pohvaliti time da nisam dete *********, vec ostroumnih I pametnih ljudi.
Komunizma druga tita I socijalizma sa sve stafetama smo se generacijski gnusali.
Nadam se da je jasno.

Da budem iskren, još nisam bio, ali šta sam sve slušao od njih odande, uopšte me ne čudi. Priroda im je prelepa, a Bangkok Sodoma i Gomora. :mrgreen: U krajnjoj liniji, možeš fino i da ostaneš tamo, kao ovi naši (ako su Srbi) iz tog rakija bara, šibnuli im našu rakiju i doviđenja prijatno Srbijo...

pa sad , pominjete Tajland

sve zavisi dal idete , kao samci ili sa porodicom , kao i sta hocete da vidite.

evo par slika

za porodicu moju , kao i sinove , je interesovalo ronjenje a imaju , divna mesta za ronjenje , recimo ostrvo KOH TAO I ah , da , postojao je i tamo nas restoran po imenu MORAVA, na zalost , , ostadesamo ime danas , vlasnik srbin iz okoline paracina i njegova zena tajlandjanka su prodali restoran

24l5suf.jpg

2ed0euw.jpg

Back