Možda nekad, više nije tako.
Znam par osoba koje idu redovito i vraćaju se sa punim kuferom masnih priča.
У Србији су жене изгледа ушивене доле. Ако је само то мотив да се иде на Тајланд...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda nekad, više nije tako.
Znam par osoba koje idu redovito i vraćaju se sa punim kuferom masnih priča.
Jesi slušao pesmu od Lua Deprijka pod nazivom Pataja Pataja
Jesi slušao pesmu od Lua Deprijka pod nazivom Pataja Pataja
A savet za ostale, ukoliko putuju na Tajland, da nikako ne idu na njihov krajnji jug...
U ovoj državi samo političarima neko zastupa političke stavove.Znači sami sebi i samo sebi zastupaju političke stavove.To su politički stavovi...kako doći na najbrži način do budžeta...i tu su usmereni svi politički stavovi naših političara.Levica može da bude desnica a desnica može vrlo lako na par dana kada zatreba da se pretvori u levicu.Sve po potrebi.Čas levo čas desno.Предвидљив одговор. Другим речима, твоје политичке ставове у овој земљи не заступа нико. Каква егзотика...
Nisu oni levica.Oni se samo tako pretstavljaju.Mi pravu levicu nemamo na političkoj sceni.Možda vuče ka njoj Borko Stefanović.
U ovoj državi samo političarima neko zastupa političke stavove.Znači sami sebi i samo sebi zastupaju političke stavove.To su politički stavovi...kako doći na najbrži način do budžeta...i tu su usmereni svi politički stavovi naših političara.Levica može da bude desnica a desnica može vrlo lako na par dana kada zatreba da se pretvori u levicu.Sve po potrebi.Čas levo čas desno.
Gospodo radnici,radite li kao robovi po dvanaest sati dnevno,bez ikakvih radničkih prava i za platu od stopedeset eura ako i to dobijete?Pozdravlja vas vaš drug Tito.
Svim radnicima srećan 1.maj i pamet u glavu.Solidarnost,sloga i pamet.Mi smo najveća snaga u ovoj državi.Ne zaboravite to.Samo ako smo složni i solidarni.U nama je moć.Oni zavise od nas a ne mi od njih.I zato podignimo ponosno uvis čela.
cestitka upucena na pogresnoj adresi Na forumu su svi sami sebi gazde, rade od kuce 20 h, plata minimum 2.000 e ne zavise od nikogcestitka upucena na pogresnoj adresi
![]()
Incall outcall varijanta.Na forumu su svi sami sebi gazde, rade od kuce 20 h, plata minimum 2.000 e ne zavise od nikogcestitka upucena na pogresnoj adresi
![]()
Incall outcall varijanta.
A kad ja izadjem u ulicu Princa Majkla, svi pretražuju kante smeća.
- - - - - - - - - -
NapreDNO

Tri stranice, a nigde da se spomene roštilj... Ima li Srba ovde?
![]()
Sjajno !!!
Bang Cock
Ajde za forumački narod Krstarice, ako imaš nekog ladyboyada nam prenese delić atmosfere iz Serbian Rakija Bara koji se nalazi u Pataji.
https://www.facebook.com/serbianrakijabar/
Ima li pive, ima li ražnja, ima li pokoja modrica, valja se.

Hvala hvala. Ja danas radno obeležavam činjenicu da radim.
A ko danas neradi, od koljena mu rdja kapala
Da budem iskren, još nisam bio, ali šta sam sve slušao od njih odande, uopšte me ne čudi. Priroda im je prelepa, a Bangkok Sodoma i Gomora.U krajnjoj liniji, možeš fino i da ostaneš tamo, kao ovi naši (ako su Srbi) iz tog rakija bara, šibnuli im našu rakiju i doviđenja prijatno Srbijo...

Srbija je toliko poznata po pravima radnika da se slavi i 2 Maj.
Обожавам вас који када сте провирили из вагине, посисалиSrbija je zadojena socijalizmom I neradom. Sta se cudis? Slavili bi I treci man I cetvrti.

Обожавам вас који када сте провирили из вагине, посисали
сву памет овога света!
Него, шта си ти посисало те си тако "оштроумно" и мудро?![]()
Обожавам вас који када сте провирили из вагине, посисали
сву памет овога света!
Него, шта си ти посисало те си тако "оштроумно" и мудро?![]()
Da budem iskren, još nisam bio, ali šta sam sve slušao od njih odande, uopšte me ne čudi. Priroda im je prelepa, a Bangkok Sodoma i Gomora.U krajnjoj liniji, možeš fino i da ostaneš tamo, kao ovi naši (ako su Srbi) iz tog rakija bara, šibnuli im našu rakiju i doviđenja prijatno Srbijo...
vlasnik srbin iz okoline paracina i njegova zena tajlandjanka