Radnici srećan Vam 1.maj dan rada

toz972

Poznat
Poruka
8.376
Gospodo radnici,radite li kao robovi po dvanaest sati dnevno,bez ikakvih radničkih prava i za platu od stopedeset eura ako i to dobijete?Pozdravlja vas vaš drug Tito.
Svim radnicima srećan 1.maj i pamet u glavu.Solidarnost,sloga i pamet.Mi smo najveća snaga u ovoj državi.Ne zaboravite to.Samo ako smo složni i solidarni.U nama je moć.Oni zavise od nas a ne mi od njih.I zato podignimo ponosno uvis čela.

Poslednja izmena:
Slažem se, osim što nam je okupacija nametnuta, a način proslave 1. maja smo sami izabrali...

Ајде, рецимо да смо листали каталог празника и загледали се у 1. мај...
Сасвим случајно, данас је и велика паганска (да не употребим други израз) светковина - Beltane.

https://en.wikipedia.org/wiki/Beltane

Da li još neko osim mene misli da je idiotski da se praznik rada proslavlja neradno?
Po meni praznik rada treba da je neradan dan da bi se na taj način odala počast svim radnicima.Sa druge strane kod nas bi radnici trebali za taj neradni dan da budu na protestu za bolje uslove rada od ovih koje imaju a ne na roštiljanju i napijanju u prirodi.Kod nas nije vreme da radnici slave već je vreme kada treba da se izbore sa veća radnička prava.Radnici su postali robovi.

Gospodo radnici,radite li kao robovi po dvanaest sati dnevno,bez ikakvih radničkih prava i za platu od stopedeset eura ako i to dobijete?Pozdravlja vas vaš drug Tito.
Svim radnicima srećan 1.maj i pamet u glavu.Solidarnost,sloga i pamet.Mi smo najveća snaga u ovom državi.ne zaboravite to.U nama je moć.Oni zavise od nas a ne mi od njih.

Хвала.Ево како смо славили Првог Маја за време друга Тодора Живкова :)

Baviš se programiranjem?

Ne, predajem engleski Tajlanđanima preko interneta...

- - - - - - - - - -

Po meni praznik rada treba da je neradan dan da bi se na taj način odala počast svim radnicima.Sa druge strane kod nas bi radnici trebali za taj neradni dan da budu na protestu za bolje uslove rada od ovih koje imaju a ne na roštiljanju i napijanju u prirodi.Kod nas nije vreme da radnici slave već je vreme kada treba da se izbore sa veća radnička prava.Radnici su postali robovi.

Upravo tako. Jednom sam se zatekao u Barseloni 1. maja i gledao hiljade ljudi kako protestuju u centralnim gradskim ulicama, a njihovim radnicima je sigurno bolje nego našim...

Не, али сам додирнуо воду и није лоша могла би да буде за купање само да нема ветра.

Jer ima golaća

Moja devojka ide na Adu često

17662862_200401637117846_8777732359140147200_n.jpg

Back