комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не, блокорали су га радници који траже поништење отказа, исплату заосталих зарада и неуплаћене доприносе.Pa zar nije i poplava blokirala taj put?
Не, блокорали су га радници који траже поништење отказа, исплату заосталих зарада и неуплаћене доприносе.
Ali ta prica je pogresna, jer ja kao sitni biznismen moram da placam njihove tople obroke.
Ja bih recimo organizovao neko prodavanje organskih proizvoda na trzistu Ruske Federacije.
Niski ajvar, pindjur, sok od paradajza, leskovacki rostilj i papricice, sjenicki sir, cacanski kajmak, mrcajevacki kupus i pravac Moskva.
Recimo, ja sam dosao do jednog recepta za savrseni malo masniji koziji sir, u koji se stavi odredjeno bilje da ubije miris koze i zatim se to dobro usoli. Fantasticno.
To bi se prodavalo za samarkandske zlatnike na trzistu BRIKS-a, a mogli bismo i da prodajemo devijantnim veganima na zapadu tvrdeci da su koze specijalno mazene i pazene i da je ispustanje tog mleka bio njihov izbor.
Ne postoji autoput Niš - SkopljeРадници Јумка блокиорали ауто-пут Ниш Скопље
Ти их плаћаш?! Па зато и морају да блокирају пут.
Pa zar nije i poplava blokirala taj put?