- Poruka
- 43.629
radim 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muško kada radi subotom i mogu da prihvatim, ali žensko, koje treba da opere, skuva i ostalo....

Idete li na posao subotom?
Nikad?
Ponekad?
Svake?
Koliko unapred znate da će vam baš ta subota biti radna?
Plaćaju li vas više za tu subotu?
Možete li da birate hoćete ili nećete?
Volite li da radite subotom dok drugi bleje?
ja ni petak, ni subotu, ni nedelju, osim ako me ne naterajuNe radim subotom. Još bi mi samo to trebalo!![]()
pa ne peres valjda na ruke? idi radi, muz neka skuva rucak, sta je problem? koje ostalo? samo bre izvoljevate... joooj, stize sloboda, sad cemo da vidimo ko ce da radi, a ko da 'ladiMuško kada radi subotom i mogu da prihvatim, ali žensko, koje treba da opere, skuva i ostalo....
Nije samo veš predmet koji se pere?! Pere se i pod, posuđe, prozori, vrata...pa ne peres valjda na ruke? idi radi, muz neka skuva rucak, sta je problem? koje ostalo? samo bre izvoljevate... joooj, stize sloboda, sad cemo da vidimo ko ce da radi, a ko da 'ladi
Gdje to ima?ja ni petak, ni subotu, ni nedelju, osim ako me ne nateraju
odradim 4x10=40 eto, ima u usa, ajd sad ti malo odgovaraj na pitanja, znas da si mi omiljena na politici, i nA ALT. MEDIciniGdje to ima?
Moram da dremnem sat vremena. Prijavim se večeras.odradim 4x10=40 eto, ima u usa, ajd sad ti malo odgovaraj na pitanja, znas da si mi omiljena na politici, i nA ALT. MEDIcini

ma, Zabole me bas, ja se razvodim, ostajem sam, to ti mislis da JA NE ZNAM DA OBRISEM PRASINU, joj kako luperdasNije samo veš predmet koji se pere?! Pere se i pod, posuđe, prozori, vrata...
Vi kada se oženite ponašate se kao da ste došli u hotel s pet zvjezdica! Bacite malo para, a sve hoćete na vrijeme i kako vama dolikuje. E, nećete više.
kad mi muski mozemo da dremnemo? nikad? nas bre bude uvek, muce nas i ne daju nam da spavamo cak i kada radimo nocnu! sramota sta nam radite, samo na sebe mislite... dremni ti sreco malko, uzivaj, ko sljivi rucak sudove, i ves? to ce sve samo da se uradi... i trava ce samA DA SE POKOSI... i posle cemo da radimo jos i subotu?! evo sve letimo, zabole nas basMoram da dremnem sat vremena. Prijavim se večeras.![]()
Negdje sam pročitala da ste vi muškarci snažniji devet puta više nego žene, tako da bi mogli i nedjeljom malo zapeti!kad mi muski mozemo da dremnemo? nikad? nas bre bude uvek, muce nas i ne daju nam da spavamo cak i kada radimo nocnu! sramota sta nam radite, samo na sebe mislite... dremni ti sreco malko, uzivaj, ko sljivi rucak sudove, i ves? to ce sve samo da se uradi... i trava ce samA DA SE POKOSI... i posle cemo da radimo jos i subotu?! evo sve letimo, zabole nas bas

da je to istina mi bismo radjaliNegdje sam pročitala da ste vi muškarci snažniji devet puta više nego žene, tako da bi mogli i nedjeljom malo zapeti!![]()
Tužne li sudbine!da je to istina mi bismo radjali
Devet Jugovića — Википедија
a ne vi? ako nemas 9 jugovica, izvoli idi radi nedelju, a ja necu, 'vatam krivine, plus sam duzan samom sebi i krstarenje i svasta nesto sto sam vec odradio, ali je tada zena isla na odmor, dok sam ja rmbao... te fore vise ne prolaze, da smo mi jaci, zaboravi, pa mene zena bije, gadja serpama itd, pa ja zavrsim u zatvoru cak!
odradim 4x10=40 eto, ima u usa, ajd sad ti malo odgovaraj na pitanja, znas da si mi omiljena na politici, i nA ALT. MEDIcini

to vi zene ako na nas gledate kao na konje, ali mi smo ipak, bar neki, malo pametnijibravo! imas vremena i za dodatni posao![]()
pa sad ono .....ko hotje da zena nije emancipirana i da sedi kutji, mora cak da radi kao dva konja .....uglavno sa cetiri radna dana ti imash josh luftato vi zene ako na nas gledate kao na konje, ali mi smo ipak, bar neki, malo pametniji
radite vi, sada, ne radjate vise, sta je problem, zasto nas terate? ja jedino, ako poludim, ali to se nece desiti
e, naspavao sam se , budim se kao iz kome
jel u davna vremena bio patrijarhat, muskarci imali i po vise zena, jaci 9x kako kazete, a one radjale po vise dece, moja baba imala 4?
e, a danas je zeni mnogo da radja, posao joj i napor da se nosi 9 meseci, mnoge i abortiraju, a i ovo malo dece sto rode, njihova, posesivne, misle doslo njihovo vreme, matrijarhat!
e, pa ako je vec tako, onda ce one da rade 2 posla kad prestanu da radjaju, a mi ako sacuvamo i ovaj 1 - posteno!
necu bre da radim, nemam ni zenu vise, a ni svalerku, decu mi otima, a za advokata cu da imam pare, nista ti ne brini, sada ce ona da rmba, crko ja dabogda ako svojom voljom budem radio vise od 40 sati
ma, vise sam ja sedeo kuci, i bavio se oko kuce, osim kuvanja i pranja, nego onapa sad ono .....ko hotje da zena nije emancipirana i da sedi kutji, mora cak da radi kao dva konja .....uglavno sa cetiri radna dana ti imash josh lufta
sad je gotovo, razilazimo se, kuca na dobos najverovatnije itdsa suprugom treba lepo u suprotnom ostaje se bez nje
ma, vise sam ja sedeo kuci, i bavio se oko kuce, osim kuvanja i pranja, nego ona
a za posao ti kazem: nece se desiti, ne beri brigu ti za moj luft kako cu ja da ga popunim
sad je gotovo, razilazimo se, kuca na dobos najverovatnije itd
ali za posao: nisi radjala 9 jugovica, izvoili radi ti, a ne ja 2 posla, a to da smo mi muskarci konji to ste se zafrknule
mi muskarci smo zapravo obespravljeni, i sad bi jos da nas upregnete kao konje - jedino ako smo gluplji od vas
pa samo od korone da sracunamo ko je imao koliko godisnjeg odmora: kada sam ja isao na odmor? vi cete da radite 2 posla, a mi cemo malo da 'ladimo, i provodimo se, tako ce da bude
ima da rade 2 posla, a ne da traze od muzeva, a mi cemo da idemo na bazen, ali gde ima i djakuzi, kao sto ti volis da treniras, da nabijemo kondiciju, skinemo celulitInače sve žene koje poznajem rade, ove ovamo ne pite u ladnu čorbu
... posle idemo u meksiko ili gde vec, da se malo odmorimo od treninga, da nadoknadimo propustene godinsje odmore na koje su zene isle same u srbiju sa decom, na balkan, gde god, ja cu na tajland, vec ugovaram sa drugarom, bio sam pa znam sve sta treba da se obidje