Radite li subotom?

Idete li na posao subotom?
Nikad?
Ponekad?
Svake?
Koliko unapred znate da će vam baš ta subota biti radna?
Plaćaju li vas više za tu subotu?
Možete li da birate hoćete ili nećete?
Volite li da radite subotom dok drugi bleje?

Idete li na posao subotom? - да.
Koliko unapred znate da će vam baš ta subota biti radna? - свака ми је радна док се не деси чудо па не радим тај дан.
Plaćaju li vas više za tu subotu? - не. Месечни приходи су мало специфични, не ради се баш о класичној плати.
Možete li da birate hoćete ili nećete? - ја могу да бирам али посао неће да бира.

pa ne peres valjda na ruke? idi radi, muz neka skuva rucak, sta je problem? koje ostalo? samo bre izvoljevate... joooj, stize sloboda, sad cemo da vidimo ko ce da radi, a ko da 'ladi
Nije samo veš predmet koji se pere?! Pere se i pod, posuđe, prozori, vrata...
Vi kada se oženite ponašate se kao da ste došli u hotel s pet zvjezdica! Bacite malo para, a sve hoćete na vrijeme i kako vama dolikuje. E, nećete više.

Nije samo veš predmet koji se pere?! Pere se i pod, posuđe, prozori, vrata...
Vi kada se oženite ponašate se kao da ste došli u hotel s pet zvjezdica! Bacite malo para, a sve hoćete na vrijeme i kako vama dolikuje. E, nećete više.
ma, Zabole me bas, ja se razvodim, ostajem sam, to ti mislis da JA NE ZNAM DA OBRISEM PRASINU, joj kako luperdas

taj pod-laminat sam ja licno postavljao, pa valjda znam da ga obrisem, praasinu, ako sam znao da ga postavim? kako lupas?

Moram da dremnem sat vremena. Prijavim se večeras. :cao:
kad mi muski mozemo da dremnemo? nikad? nas bre bude uvek, muce nas i ne daju nam da spavamo cak i kada radimo nocnu! sramota sta nam radite, samo na sebe mislite... dremni ti sreco malko, uzivaj, ko sljivi rucak sudove, i ves? to ce sve samo da se uradi... i trava ce samA DA SE POKOSI... i posle cemo da radimo jos i subotu?! evo sve letimo, zabole nas bas

kad mi muski mozemo da dremnemo? nikad? nas bre bude uvek, muce nas i ne daju nam da spavamo cak i kada radimo nocnu! sramota sta nam radite, samo na sebe mislite... dremni ti sreco malko, uzivaj, ko sljivi rucak sudove, i ves? to ce sve samo da se uradi... i trava ce samA DA SE POKOSI... i posle cemo da radimo jos i subotu?! evo sve letimo, zabole nas bas
Negdje sam pročitala da ste vi muškarci snažniji devet puta više nego žene, tako da bi mogli i nedjeljom malo zapeti!:manikir:

Negdje sam pročitala da ste vi muškarci snažniji devet puta više nego žene, tako da bi mogli i nedjeljom malo zapeti!:manikir:
da je to istina mi bismo radjali

Devet Jugovića — Википедија

a ne vi? ako nemas 9 jugovica, izvoli idi radi nedelju, a ja necu, 'vatam krivine, plus sam duzan samom sebi i krstarenje i svasta nesto sto sam vec odradio, ali je tada zena isla na odmor, dok sam ja rmbao... te fore vise ne prolaze, da smo mi jaci, zaboravi, pa mene zena bije, gadja serpama itd, pa ja zavrsim u zatvoru cak!

da je to istina mi bismo radjali

Devet Jugovića — Википедија

a ne vi? ako nemas 9 jugovica, izvoli idi radi nedelju, a ja necu, 'vatam krivine, plus sam duzan samom sebi i krstarenje i svasta nesto sto sam vec odradio, ali je tada zena isla na odmor, dok sam ja rmbao... te fore vise ne prolaze, da smo mi jaci, zaboravi, pa mene zena bije, gadja serpama itd, pa ja zavrsim u zatvoru cak!
Tužne li sudbine! ;)

polako, ce da zapinjemo, nedeljom posebno, sutra

DIM Supplement (Diindolylmethane)​

1759627935292.png

jel u davna vremena bio patrijarhat, muskarci imali i po vise zena, jaci 9x kako kazete, a one radjale po vise dece, moja baba imala 4?
e, a danas je zeni mnogo da radja, posao joj i napor da se nosi 9 meseci, mnoge i abortiraju, a i ovo malo dece sto rode, njihova, posesivne, misle doslo njihovo vreme, matrijarhat!
e, pa ako je vec tako, onda ce one da rade 2 posla kad prestanu da radjaju, a mi ako sacuvamo i ovaj 1 - posteno!
necu bre da radim, nemam ni zenu vise, a ni svalerku, decu mi otima, a za advokata cu da imam pare, nista ti ne brini, sada ce ona da rmba, crko ja dabogda ako svojom voljom budem radio vise od 40 sati

treba trava da se kosi, nece niko da podeli sa mnom? a jel tako? mora da svi misle da sam ja budala, ili konj
jel radjate 9 dece? ne? izvolite onda i ajde na posao, a mi cemo da 'ladimo znate vec sta, crnogorci su najpametniji ljudi na svetu, ja se njima divim

Poslednja izmena:
to vi zene ako na nas gledate kao na konje, ali mi smo ipak, bar neki, malo pametniji

radite vi, sada, ne radjate vise, sta je problem, zasto nas terate? ja jedino, ako poludim, ali to se nece desiti

e, naspavao sam se , budim se kao iz kome
pa sad ono .....ko hotje da zena nije emancipirana i da sedi kutji, mora cak da radi kao dva konja .....uglavno sa cetiri radna dana ti imash josh lufta

jel u davna vremena bio patrijarhat, muskarci imali i po vise zena, jaci 9x kako kazete, a one radjale po vise dece, moja baba imala 4?
e, a danas je zeni mnogo da radja, posao joj i napor da se nosi 9 meseci, mnoge i abortiraju, a i ovo malo dece sto rode, njihova, posesivne, misle doslo njihovo vreme, matrijarhat!
e, pa ako je vec tako, onda ce one da rade 2 posla kad prestanu da radjaju, a mi ako sacuvamo i ovaj 1 - posteno!
necu bre da radim, nemam ni zenu vise, a ni svalerku, decu mi otima, a za advokata cu da imam pare, nista ti ne brini, sada ce ona da rmba, crko ja dabogda ako svojom voljom budem radio vise od 40 sati

sa suprugom treba lepo u suprotnom ostaje se bez nje

pa sad ono .....ko hotje da zena nije emancipirana i da sedi kutji, mora cak da radi kao dva konja .....uglavno sa cetiri radna dana ti imash josh lufta
ma, vise sam ja sedeo kuci, i bavio se oko kuce, osim kuvanja i pranja, nego ona
a za posao ti kazem: nece se desiti, ne beri brigu ti za moj luft kako cu ja da ga popunim
sa suprugom treba lepo u suprotnom ostaje se bez nje
sad je gotovo, razilazimo se, kuca na dobos najverovatnije itd

ali za posao: nisi radjala 9 jugovica, izvoili radi ti, a ne ja 2 posla, a to da smo mi muskarci konji to ste se zafrknule

mi muskarci smo zapravo obespravljeni, i sad bi jos da nas upregnete kao konje - jedino ako smo gluplji od vas

pa samo od korone da sracunamo ko je imao koliko godisnjeg odmora: kada sam ja isao na odmor? vi cete da radite 2 posla, a mi cemo malo da 'ladimo, i provodimo se, tako ce da bude

ma, vise sam ja sedeo kuci, i bavio se oko kuce, osim kuvanja i pranja, nego ona
a za posao ti kazem: nece se desiti, ne beri brigu ti za moj luft kako cu ja da ga popunim

sad je gotovo, razilazimo se, kuca na dobos najverovatnije itd

ali za posao: nisi radjala 9 jugovica, izvoili radi ti, a ne ja 2 posla, a to da smo mi muskarci konji to ste se zafrknule

mi muskarci smo zapravo obespravljeni, i sad bi jos da nas upregnete kao konje - jedino ako smo gluplji od vas

pa samo od korone da sracunamo ko je imao koliko godisnjeg odmora: kada sam ja isao na odmor? vi cete da radite 2 posla, a mi cemo malo da 'ladimo, i provodimo se, tako ce da bude

Inače sve žene koje poznajem rade, ove ovamo ne pite u ladnu čorbu

Inače sve žene koje poznajem rade, ove ovamo ne pite u ladnu čorbu
ima da rade 2 posla, a ne da traze od muzeva, a mi cemo da idemo na bazen, ali gde ima i djakuzi, kao sto ti volis da treniras, da nabijemo kondiciju, skinemo celulit :mrgreen: ... posle idemo u meksiko ili gde vec, da se malo odmorimo od treninga, da nadoknadimo propustene godinsje odmore na koje su zene isle same u srbiju sa decom, na balkan, gde god, ja cu na tajland, vec ugovaram sa drugarom, bio sam pa znam sve sta treba da se obidje ;) - tako ce da bude, seci me gde sam najtanji ako lazem

Poslednja izmena:

Back