Radikalski skandal...

Zašto dozvoljavaš da te da te ogavni strani gazda izrabljuje, dođi ovde, ovde će te izrabljivati mili domaći tajkun.

Rekoh ti vec, zivim ovde vec skoro 15 godina. Struka kojom se bavim nije na ceni tamo, a kada bude, eto mene.

Ja znam (doduse ne mnogo, ali su iz moje struke) ljude koji nabiju 35-37 sati nedeljno, a sat im se placa 50-60€...jedino je u Engleskoj malo losije, tamo je 27-28 LSTG...za isti posao ja ovde jedva zaradim 2€ na sat...bas mi ih je zao sto se tako zlopate u gnusnoj EU.

Sve ima svoju dobru i lose stranu. Ne govorimo o onima kojima je jos uvek koliko toliko dobro, vec o prosecnom coveku ... a to sto ti imas 2 jevreja po satu je neko drugo pitanje, a ne pitanje EU .. Ulaskom u EU, u zemlji Serbiji ce jos uvek da bude onaj isti kriminalni sistem koji je i do sada bio ... samo ce se eto drugacije zvati ("bitna" stvar ) Samo cekaj pa da vidis.

Resi kriminal i u Srbiji ce zivot biti bar 2 puta bolji .. i to odma.

Rekoh ti vec, zivim ovde vec skoro 15 godina. Struka kojom se bavim nije na ceni tamo, a kada bude, eto mene.

Sve ima svoju dobru i lose stranu. Ne govorimo o onima kojima je jos uvek koliko toliko dobro, vec o prosecnom coveku ... a to sto ti imas 2 jevreja po satu je neko drugo pitanje, a ne pitanje EU .. Ulaskom u EU, u zemlji Serbiji ce jos uvek da bude onaj isti kriminalni sistem koji je i do sada bio ... samo ce se eto drugacije zvati ("bitna" stvar ) Samo cekaj pa da vidis.

Pričaš za naivne. Selo hvališ, u varoši živiš.
Da smo u EU, mnogi bi otišli u svet, kojima struka nije na ceni ovde.

Uglavnom si u pravu...samo ostaje cinjenica da moram da se poredim sa ljudima koji rade isti posao kao i ja a ne nesto deseto.

Za kriminal si takodje u pravu.

Teritorije su izgubili radikali sa socijalistima u koaliciji a ne demokrate. Čista zamena teza.
A najbolja je ona radikalska parola(što se zejtina i hleba tiče) : JESTE DA NIJE IMALO, ALI JE BILO JEFTINO.

crna gora je otisla 2006 a kosovo 2008. tako da mozes ti da menjas teze i falsifikujes koliko hoces u istorijama ce ostati upisano da je srbija postala manja za kosovo i crnu goru za vladavine DS-a i predsednikovanja Borisa Tadica!

Demokrate su izgubile par desetin hiljada kvadratnih kilometara teritorije! Srbija nikad vise teritorije nije izgubila u celoj svojoj novijoj istoriji nego za ove vladavine demokrata!

crna gora je otisla 2006 a kosovo 2008. tako da mozes ti da menjas teze i falsifikujes koliko hoces u istorijama ce ostati upisano da je srbija postala manja za kosovo i crnu goru za vladavine DS-a i predsednikovanja Borisa Tadica!

Demokrate su izgubile par desetin hiljada kvadratnih kilometara teritorije! Srbija nikad vise teritorije nije izgubila u celoj svojoj novijoj istoriji nego za ove vladavine demokrata!

Čist radikalizam
JESTE DA NIJE IMALO, ALI JE BILO JEFTINO.
Ko izgubi tolike ratove?

Ja znam (doduse ne mnogo, ali su iz moje struke) ljude koji nabiju 35-37 sati nedeljno, a sat im se placa 50-60€...jedino je u Engleskoj malo losije, tamo je 27-28 LSTG...za isti posao ja ovde jedva zaradim 2€ na sat...bas mi ih je zao sto se tako zlopate u gnusnoj EU.

Ne bih se složio sa tobom da su satnice 50-60€ to mu dođe oko 10.000 mesečno,kad se zna da su im prosečne plate oko 2000-3000 evra.

A što se tiče ona 2€ kod nas mislim da je i to malo preterano kad radi svaki 6-7 stanovnik Srbije a i to neće moći da se promeni u dogledno vreme jer jednostavno više nemamo mogućnosti za nekom uspešnijom privrednom granom koja bi bila okosnica ekonomskog razvoja....

Poljoprivreda u koju su se do nedavno dosovci zakljinjali spala je na to da sada uvozimo pšenično zrno!!!

demokrate koriste staru poznatu taktiku drste lopova

demokrate izgubile kosovo, izgubile crnu goru, stotine hiljada radnika isterali na ulice, u srbiji ljudi umiru od gladi, kompletna privreda rasprodana, spoljni dug preso 26 milijardi eura, ulje 145 dinara, hleb 40 dinar, mleko dugotrajno 80 , sve u svemu jad i katastrofa i oni mora okrenu pricu da bi sakrili svoje neuspehe lopovluke i poraze.

nema gorih gubitnika i lopova od demokrata! demokrati 2 ovce nacrtane da das da cuva obe bi ih izgubio!

ovo garant ima negde sačuvano
pa samo copy-paste
po potrebi vrši korekcije, dal je tema o vojsci, ekonomiji ili uvozu polovnjaka:lol::lol::lol:

ovo garant ima negde sačuvano
pa samo copy-paste
po potrebi vrši korekcije, dal je tema o vojsci, ekonomiji ili uvozu polovnjaka:lol::lol::lol:

naravno da ste vi izgubili kosovo . 2000te ste obecavali da cete vratiti kosovo pod suverenitet srbije i da cete srediti odnose sa crnom gorom i napraviti funkcionalnu federaciju.

ni u jednom niste uspeli, porazeni ste, gubitnici, izgubili ste i crnu goru i kosovo i metohiju - a zajedno sa vama na vlasti i svi mi u srbiji smo luzeri.

cene zivotnih namirnica su nam vece nego u nemackoj a plate 10 puta manje nego u nemackoj i ti kazes "dobro se zivi"? Pa kako se moze dobro ziveti, kad nemci sa 2000 eura platama i cenama kao nasim kukaju , sta mi onda da kazemo?

Kada se jedna glupost ponovi milijardu puta i udje u usi i mozak, to postane nesto normalno, logicno... Idemo u Evropu !!!! Koji je smisao, pa mi smo vec u evropi, nasi sportisti redovno osvajaju evropska prvenstva. Ako se misli da Srbija treba da postane clanica Evropske Unije... pa stvar je tu vrlo jasna. Oni ne zele da im se pridruzimo! Zasto bi nas bombardovali, maltretirali, ucenjivali.... Milosevic je otisao 2000-e, demonkrate su 8 godina na vlasti, a nista se nije promenilo. Pritisci, ucene i podvale "demokratske evrope" se nastavljaju, yebe nam majku ko kako stigne.
I kako su onda krivi radikali? Krivi ste vi koji verujete da tamo negde tece med i mleko, mozak su vam isprali razne Cede i Bebe, mafijasi u skupim odelima koji nikada nista nisu uradili u zivotu a zive kao lordovi.
Gadjali su nas osiromasenim uranijumom da bi nam sutra bilo bolje, da nam povecaju standard.
A zasto niko ne pominje cuvenu koaliciju SPS-JUL-Nova Demokratija ??? Secate se kako se Djindjicev ministar policije Dusan Mihailovic ******io sa Slobom i Mirom.

Chujte i pochujte....

Za sve neverne Tome ( ukljuchujuci i Tomu Grobara )...
Ako niste chitali u novinama, gledali na TV o ovom skandalu...

Objava...
Gradonachelnik(ca) N.Sada Maja Gojkovic gostuje vecheras kod Olje B. u 21h...
sigurno ce biti rechi o ovom skandalu...

posle ove emisije zhelim da chujem pesmicu, ali od svih nevernih Toma, onako...svi u glas..."ko to kazhe, ko to kazhe...da El Muerte II lazhe..." !!! :lol::lol::lol:

DEFINICIJA IZDAJE

Oran's Dictionary of the Law (1983) defines treason as: "...[a]...citizen's actions to help a foreign government overthrow, make war against, or seriously injure the [parent nation]."

izdaja je znaci po oranovom recniku prava "Delo gradjanina kojim pomaze stranoj vladi da zbaci vlast u sopstvenoj zemlji, pokrene rat ili ozbiljno ugrozi interese njegove nacije"

znaci izdaja se ne odnosi samo na rat vec i na vreme mira.

Ulaskom u EUSSR imaces masovnu emigraciju iz treceg sveta. Koliko ce to odgovarati potomstvu to je vec drugo pitanje ..
U EU se ne zivi olako vec duze vrema, ja stvarno ne znam sta ljudi ocekuju od toga. Samo jedna stvar (posto zivim na zapadu evo vec skoro 15 godina) ... Radices ko stoka za stranog gazdu i to je to. Prosla su ta vremena kad je na zapadu bilo lepo i lako. Kako se sve vise radi sve manje se ima.
Znam puno ljudi koji nedeljno nabiju i do 80 sati ... To je zivot psa a ne coveka, ma nije ni psa , to je jos za bar jedan nivo nize.

Koliko znam, granice EU otvorene su samo za njene gradjane, a ne za stanovnike treceg sveta. Oni se prebacuju na Zapad preko Srbije i njenih supljih granica.
Sta ti radis na Zapadu kad zivis kao stoka, vrati se ti lepo u Srbiju, pa zivi kao gospodin covek.
Najvise mrzim one koji nas iz Kanade, USA... huskaju protiv Zapada, a tamo uzivaju blagodeti istog. Fuuujjjj...

Chujte i pochujte....

Za sve neverne Tome ( ukljuchujuci i Tomu Grobara )...
Ako niste chitali u novinama, gledali na TV o ovom skandalu...

Objava...
Gradonachelnik(ca) N.Sada Maja Gojkovic gostuje vecheras kod Olje B. u 21h...
sigurno ce biti rechi o ovom skandalu...

posle ove emisije zhelim da chujem pesmicu, ali od svih nevernih Toma, onako...svi u glas..."ko to kazhe, ko to kazhe...da El Muerte II lazhe..." !!! :lol::lol::lol:

Zaboravio si ono "daje se na znanje! daje se na znanje!"
To je obavezan tekst svih koji su kroz istoriju prenosili objave okupatora...:cool:;-)

U chetvrtak, otkazana Live emisija na RTV Vojvodina...Razlog - gost - gradonachelnik Novog Sada Maja Gojkovic...

Telefonskim pozivom, Igor Mirovic predsednik GO Radikalne stranke u N.Sad-u i direktor Zavoda za Izgradnju grada N.Sad-a, ucenio "neke" ljude na TV Vojvodina, da nece odobriti lokaciju za izgradnju nove zgrade TV Vojvodina ako se gradonachelnici Maji Gojkovic dozvoli da gostuje u emisiji "Iz prve ruke"...Live emisija je otkazana ..."zbog tehnichkih smetnji"...

Vishe o ovome gledacemo sutra kod Olje Beckovic...ako se "ne dese" josh neki pozivi u medjuvremenu...:lol:

Ovo je gnusna LAŽ, propaganda... podmetačina... a liči mi da je došla iz kuhinje onog napuderisanog Bebe Popovića...

224px-Michael_Pacher_004.jpg

Ajmo ovako - ko iznosi laži po ovom forumu leti posle emisije Olje Bećković?
Ajde ruka ruci... sečemo... e tako...

Ajmo ovako - ko iznosi laži po ovom forumu leti posle emisije Olje Bećković?
Ajde ruka ruci... sečemo... e tako...

Hoces li sada da pomognes drugu clanu koji je u prvom postu naveo da je neko nekome pretio, a nije to dokazao, ili cete da obrnete teze i da "secete" zato sto ce Maja Gojkovic biti gost Olje Beckovic?
Da li je dovoljan dokaz bilo cega to sto ce "ostecena" strana da kaze "jeste, bilo je tako" ?

U chetvrtak, otkazana Live emisija na RTV Vojvodina...Razlog - gost - gradonachelnik Novog Sada Maja Gojkovic...

Telefonskim pozivom, Igor Mirovic predsednik GO Radikalne stranke u N.Sad-u i direktor Zavoda za Izgradnju grada N.Sad-a, ucenio "neke" ljude na TV Vojvodina, da nece odobriti lokaciju za izgradnju nove zgrade TV Vojvodina ako se gradonachelnici Maji Gojkovic dozvoli da gostuje u emisiji "Iz prve ruke"...Live emisija je otkazana ..."zbog tehnichkih smetnji"...

Vishe o ovome gledacemo sutra kod Olje Beckovic...ako se "ne dese" josh neki pozivi u medjuvremenu...:lol:
Vidim i ti si počeo da čitaš Kurir i Pres :lol::lol::lol:

Back