RADIKALSKI LOPOVLUK I NESPOSOBNOST TERORISU GRADJANE NOVOG SADA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad vi koji podrzavate idiote dodjete svesti-to moze biti kobno po vas-sigurno!
Jako ste mizerni.....Mislis da provokacijama nesto postizes?
Sto se podrzavanja idiota, mizerije i provokacija tice, procitaj svoje postove...a da ne proveravam, ono je moj prvi na temi, po kojoj ti inace penish kao pomahnitala, sto samo govori sledece o tebi:
Mizerna?
O da.
Visoka inteligencija?
:lol:

Sto se podrzavanja idiota, mizerije i provokacija tice, procitaj svoje postove...a da ne proveravam, ono je moj prvi na temi, po kojoj ti inace penish kao pomahnitala, sto samo govori sledece o tebi:
Mizerna?
O da.
Visoka inteligencija?
:lol:

Pa koliko sam se trudila da ostanem kulturna,toliko su me forum radikali prozivali,provocirali itd.
I ako sam preterala,ja znam da se izvinim,medjutim u proteklih nekoliko sati radikali su me toliko isprovocirali,indirektnom blesavom prozivkom coveka koji mi znaci sve i kome beskrajno verujem,na tako banalan i ponizavajuci nacin-posredstvom svojih medija....eto ozlojedjena sam....

Ne terorisu!
Oni su bolesni idioti!Cujem da Jovinu Gimnaziju hoce da preimenuju u nesto tipa kao(Prva Srpska Pravoslavna Gimnazija)Eno djaci pisu peticiju protiv toga....
Svojim bezobrazlucima vredjaju inteligenciju svih koji imaju visoki koeficijent iste!
Radikalski talog.......
Sad kazu da nece da preimenuju jer su valjda skontali da bi za to morali da traze odobrenje ministarstva, nego ce samo da stave takvu tablu. glupost je u tome sto ce tu pisati da je to pravoslavna gimnazija umesto da je nekad bila. Zasto ne naprave to pri nekoj crkvi,ko im brani i zasto ovde gde ima 27 nacija?:confused:

Sad kazu da nece da preimenuju jer su valjda skontali da bi za to morali da traze odobrenje ministarstva, nego ce samo da stave takvu tablu. glupost je u tome sto ce tu pisati da je to pravoslavna gimnazija umesto da je nekad bila. Zasto ne naprave to pri nekoj crkvi,ko im brani i zasto ovde gde ima 27 nacija?:confused:

Neznalice provociraju!Novokomponovani vernici itd,itd,itd...;)

pigs.jpg
Složiću se sa tobom, AKO mi kažeš KO je pre njih bio bolji.....

SVE su to ista g.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back