Radikali prošli lošije na izborima od yogi letača

Clan 102 ustava kaze:
Narodni poslanik je slobodan da neopozivo stavi svoj mandat na raspolaganje politickoj stranci na ciji predlog je izabran za narodnog poslanika.

Oni iole inteligentni ce shvatiti sta pise u ustavu srbije. a ti i tvoj prijatelj pravnik se i dalje drzite svoje verzije.

Да и зато су сви посланици потписали бланко оставка која се потписује уочи седања у скупштину, пошто је Тома украо бланко оставке, следи је Тома лопов и да треба да робија.

Далеко од тога да ми је Тома дражи од Вјерице и компаније.

Да и зато су сви посланици потписали бланко оставка која се потписује уочи седања у скупштину, пошто је Тома украо бланко оставке, следи је Тома лопов и да треба да робија.

Далеко од тога да ми је Тома дражи од Вјерице и компаније.

Ostavke su bile kod Tome,tako da ih nije bukvalno ukrao. A sad sto nece da ih vrati.....to su ipak radikalska unutrasnja pitanja.

Moze i ovako

Ustavni sud Srbije: Mandati pripadaju poslanicima

Ustavni sud Srbije presudio je u utorak da mandati u Skupštini Srbije pripadaju poslanicima, a ne strankama ili koalicijama sa čijih su izbornih lista izabrani na poslaničke funkcije.

Sta zna ustavni sud.....

Зна шта му Тадић каже... Ајде ми онда логички објасни како су на локалу и покрајни сви мандати враћени СРСу, а једино нису у скупштини? Неко крши устав или на локалу или на републичком нивоу :think:

Ostavke su bile kod Tome,tako da ih nije bukvalno ukrao. A sad sto nece da ih vrati.....to su ipak radikalska unutrasnja pitanja.

Ма није ваљда, испадаш смешан... Оставке не припадају Томи него СРСу што је и био начин спречавања да се овако нешто деси, а заменик предсеника има право да оставке активира. Пошто заменик није више Тома.......

Ма није ваљда, испадаш смешан... Оставке не припадају Томи него СРСу што је и био начин спречавања да се овако нешто деси, а заменик предсеника има право да оставке активира. Пошто заменик није више Тома.......

Ostavke stoje kod onoga kod koga su deponovane.
U ovom slucaju to je Toma.:mrgreen:

Pa sto ih onda novi zamenik ne aktivira?
Zato sto ih nema.

Uopste nemam nameru da branim Tomu,apsolutno mi se ebe za radikale . I sadasnje i bivse.
Ali ostavke su bile kod njega . I dalje su kod njega. Sad sto on nece da ih da Todorovicu,to vi medjusobno raspravite.

Posto su sada Toma i Bajadera previse ojacali ,Bota bi trebao da podrzi radikale i da im oduzme mandate na skupstinskom odboru ,pa ce se kao vanparlamentarna stranka momentalno srozati na nekih 10% i manje , a sa druge strane SRS sa Vjericom i Natasom takodje nema sanse da prebaci taj procenat kao ni raspali "narodnjaci " +nasa Joma . Tako ce se cela kvazidesnicarska opozicija svesti na nekih 30-35% , a liberali se takodje raspadaju po svim savovima i tako da Bota ne bi morao da brine za vlast jos dugi niz godina .

Posto su sada Toma i Bajadera previse ojacali ,Bota bi trebao da podrzi radikale i da im oduzme mandate na skupstinskom odboru ,pa ce se kao vanparlamentarna stranka momentalno srozati na nekih 10% i manje , a sa druge strane SRS sa Vjericom i Natasom takodje nema sanse da prebaci taj procenat kao ni raspali "narodnjaci " +nasa Joma . Tako ce se cela kvazidesnicarska opozicija svesti na nekih 30-35% , a liberali se takodje raspadaju po svim savovima i tako da Bota ne bi morao da brine za vlast jos dugi niz godina .

I ode Srbija u jednopartijski sistem...

Па срећна вам коалиција Саруманових напредњака, Сауронових демократа, Титових социјалиста, Арканових Палми итд. итд. итд. Оптуживали сте радикале за популизам, ето вам сада најодвратнија верзија популизма, ето сада сте у коалицији са творцима мрака из 90-тих Дачићем и црвеном бандом, па радујте се - масо европска.

А ја ћу остати Шешељевац заувек, нека у СРС останемо само Шешељ, један таксиста и ја, нас тројица чинићемо српске радикале. Што рече својевремено госпођа клинички психолог:

- Зато што у нашој политици нема ни идеалиста, ни реалиста, већ само опортуниста. Нико више, вероватно, не би био спреман да оде у неки суд и брани се као Војислав Шешељ у Хагу. Ко би још, од актуелних политичара, у собици од неколико квадратних метара издржао макар и само неколико дана, без прасетине, коњака, лимузина, високих примања, згодних секретарица? Ко би од тих угојених људи штрајковао глађу? Већину од њих видећете 4. јула у Амбасади САД како се гурају око Мантера, и сви као пацови њушкају да нешто оглођу.

Мислите о томе.

Па срећна вам коалиција Саруманових напредњака, Сауронових демократа, Титових социјалиста, Арканових Палми итд. итд. итд. Оптуживали сте радикале за популизам, ето вам сада најодвратнија верзија популизма, ето сада сте у коалицији са творцима мрака из 90-тих Дачићем и црвеном бандом, па радујте се - масо европска.

А ја ћу остати Шешељевац заувек, нека у СРС останемо само Шешељ, један таксиста и ја, нас тројица чинићемо српске радикале. Што рече својевремено госпођа клинички психолог:

Мислите о томе.

Vas trojica, činićete zajedno protiv prirodni blud jedan drugom...:hahaha:

Мислите о томе.

neces ostati sam , imaces i mene pored sebe :ok:

Ма ваљда је логично да се образован и интелигентан Србин радује својој политичкој победи да би остварио идеје за које се борио. Овде видимо како се дискутанти радују поразу радикала, њих не занима што су Тадић, Дачић, Кркобабић и Палма уграбили власт, важно је да да радикали нису на власти. Докле иде та болесна мржња? Ово је ваша слика и прилика, то су људи за које се борите:

sarumanovci-1.jpg

Шешељ, Елена Талијан :heart: и ја ћемо да останемо русофили, радикали и антиглобалисти. :)

talijan-1.jpg

Треба упамтити српску изреку "Три лоша убише Милоша", па ето сви се удружише против Шешеља: и социјалисти и аркановци и демонкрате и Еуропа. И победили сте. Браво. Шта сад очекујете, аплауз??? Шешељ је већ ушао у српски мит, остаће упамћен хиљадама година у будућности попут Милоша Обилића, а ко ће се тада сећати неког тамо марионетског Тадића и Кркобабића? Нико.

Back