Radikali..........., ko Tito i Sloba!

• Začetnik teme Začetnik teme Conte
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Smejem se vasem avataru i pitam se.......

Kada bi ste usli zajedno sa Kosovom u EU, onda bi vi verovatno vasim autoritetom i znanjem privoleli 2 000 000 siptara na buducim izborima. A onda posto volite da vam dupe stalno bude u fotelji....., aminovali bi , ministarska mesta i onima cija su vam usta puna.Dakle, Taci, Haradinaj, Ceku, verovatno bi vam bili koalicioni partneri...

Pa bi ste onda ovaj glup narod lagali da ste stvorili Vladu "nacionalnog spasa". Jeli tako, volite vi pare, volite, vise nego leba da jedete a Srbiju......., ko je ebe!

gospodine prividja vam se (izgleda da sam bio u pravu u ranijem postu :) ) - nigde nisam "preuredjivao" bilo cije postove, samo sam naveo kontraprimer bez navodjenja bilo cijeg potpisa. gde pise da je to "kaznjivo" ?
u KZ albanije?

idole nemam, a koga drzim do srca - nije vas problem ;)

Preuredjivali ste, podsvesno i javno. Direktno i usmereno, sto je po clanu 7. ovog foruma kaznjivo i direktno nalaze sankcionisanju...

Preuredjivali ste, podsvesno i javno. Direktno i usmereno, sto je po clanu 7. ovog foruma kaznjivo i direktno nalaze sankcionisanju...
prvo : nema potrebe da ti persiram (to je ipak znak postovanja ;) )
drugo : zaista nemam pojma o cemu pricas (a ne verujem da ni ti znas)
dakle dokazi sta sam ja to podsvesno (pazi podsvesno :mrgreen: ) i javno "preuredjivao" -valjda sam ja moderator pa mogu da preuredjujem tudje postove??? takodje navedi taj famozni clan sedam, i usput potrazi kakva je kazna za otvaranje nebuloznih tema, spamovanje glupostima, psovanje, vredjanje, i sve ostalo sto si uradio u prvom (i narednim) postovima.
izvol'te----->

Šešeljevi "nacionalisti" + Miloševićevi "socijalisti" = Šešeljevo-Miloševićevi nacionalsocijalisti. To je bilo 90-tih.

Nikolićevi nacionalisti + Koštuničine patriote = Nikolićevo-Koštuničine nacionalpatriote. To je sada.

Ili u prevodu:...., jos nije prodato glavno, sada zagrabi a posle te bole dupe..........

Glasaj narode, za one koji ce da nastave da kradu jos od 1945-te...........

Taci

Cenjeni Gospodin Sljoba,
Samo kratko da se javim, nije ljepo da se sad priljatelji na muka zaborave.
Nesto se suska da se uskoro vidimo, pa sam nesto busy. Moram sam ovaj kokain rasprodat, skupljam pare za advokate. Gde si ti nasao svoje ? Mozda mi mozes preporuciti kojeg. Al da nije Srbin, naravno... Eto, samo ukratko. Moja zena ce ti ispeci tuljubme pa cu ih poneti kad podjem kod tebe. Drugarski pozdrav, tvoj Hashim

Back