Radicu odredjen pritvor :-)

ma nebudi naivan...nije smeo,dobio je ukore od amera....izradio ih je...mrze ga od 91..secas se kad je iglbergera i cimermana drzao pred vratima da ga cekaju satima..a on kao ima neka posla...on je valjda mislio da su ameri budale,da su naivni,kauboji koji zvacu duvan,teraju krave i vicu jip jip jiiihaaa
pre pada krajine,bombardovane su udbine i okolina pala u RS
ono kad je Ratko vezivao unproforce za releje po cukama....e zato oni njega jure...boli njih za srebrenicu,cose....malo li su ih oni napravili....nego su im nsi pred celim svetom udarili samar,onako bezobrazno i kurcevito....i eto,osveta im jos nije gotova...daj boze da bude odlaskom kosova
a vi vidite koliko su "bistri" politicari koji tako isprovociraju svetsku silu br 1 da zauzvrat omoguci nekome sto nikome nikad nebi u normalnim uslovima...pogotovo u srcu evrope....proterivanje srba sa hrvatske i kosova u ciframa od po 6 brojki
mislis da su hrvati sami izveli oluju???
jesu sami...ali ameri su slobi drzali savijenu ruku

ilke,procitaj ovo,ako nisi,ako jesi,procitaj jos jednom

Nego sta se ova pedercina Tokyo raskokodakao ovde.Je li pederko? Sad kad budete primali siptariju sa kosova kod vas po naredjenju USA primi adema pa mozete da spavate zajedno.Ali nabavi mu iz dalmacije i nekog magarca posto se siptari pale na iste.Malo ga napalis sa magarcem a posle ga strpas kod sebe u krevet da se buljasite. :)

Gle neću ulazit dal je ovaj potez vukovarskog suda opravdano ili neopravdano...

al to što si ti sad bubnula stvarno je u najmanju ruku neukusno:roll:

Sto je lupila?Koliko je srpskih sivila stradalo u Osijeku?Pobila ih depresija?,Medacki dzep,Gospic.Bljesak,Oluja.To sto vam je Zapad bio naklonjen neznaci da ste imali pravo na zlocine.Jednostavno su zmurili na sr.nja koja ste pravili po Hrvatskoj,ali i po Bosni u Jesen 95e.Regularne jedinice HV su porokale civile u Mrkonjic Gradu.
Znaci svaki nastradali Hrvat je zrtva sa imenom i prezimenom,a svaki nastradali srpski civil ubijen u Hrvatskoj je sta?Grko katolik,Vlah pa i nije covek samim tim.Kako mi vi Hrvati idete na qr.c kad dolazite ovde da se pros.ravate pravdom i istinom.Ti i i tebi slicni ste cist dokaz o kakvim se degenericima radi.Vi imate jednog Starcevica koji je cist degenerik i njega nazivate ocem nacije.Kakav otac nacije takva i deca.Prodajete se kao fini sagovornici nezelite da upotrebljavate "nepristojne"izraze na forumu,sve vrcate od kulture.Pa da imate kulturu nebiste dolazili na ovaj forum sa temama koje otvarate i nacinom na koji ucestvujete.I qrva moze da odglumi finoci i snosku,ali i dalje je qrava.Kuzis!?
Stoga Radicu mozete svi na kolena pa redom.Kako vas boli sto nije proglasen za zlocinacko udruzivanje pa da moguca tuzba protiv Srbije stoji malo bolje.Frka,svrbi vas zaduzenost pa treba tuziti Srbiju da se iskesira,nevino razorenoj Rvatskoj?Mozete da izvlacite brojeve, pa po rednom broju kod Radica na kolenima

stvarno kad pomenuse Osijek i civile
sta bi sa Branimirom?
dokle se tu odmaklo u sudjenju....zadnje cega se secam je da su svi svedoci pozaboravljali gde su bili...a za Branu nisu culi do 98 negde da uopaste postoji.....bas ko u slucaju Gotti
jel Brana poceo da jede ili jos uvek strajka gladju?

stvarno kad pomenuse Osijek i civile
sta bi sa Branimirom?
dokle se tu odmaklo u sudjenju....zadnje cega se secam je da su svi svedoci pozaboravljali gde su bili...a za Branu nisu culi do 98 negde da uopaste postoji.....bas ko u slucaju Gotti
jel Brana poceo da jede ili jos uvek strajka gladju?

..nastetio si je zdravlju(s gladovanjem)..nisam tocno siguran..ali gadno stoji sa zdravljem... tako kazu zadnje info....dao je ostavku u stranci....

ne,salu na stranu,sto njega bre neisporuce hagu,tu vrsi pritisak na ljude,nesme niko da svedoci protiv njega...osim onog momka..koji je lud ko struja.....cuvanje njega i parage mi nikako nije asno
ajd ovi ostali manje vise...ali paraga i glavas su zreli za avion

Zapamti,zapamti..traktorijada je univerzalan pojam...danas su jedni nosioci,sutra drugi..mozda vam zatreba u buducnosti,ko zna?:lol:
U istoriji neke stvari znaju ironichno da se vrate..ipak ti se na kraju uvek sve uzvrati onako kako si radio...i nema to veze sa pravdom nego je jednostavno tako.

prosto ne mogu da odolim.

je brale ironija dakako, kako su oni nas tjerali tako sad oni pod tudjim "krovom" spavaju ;)

ne,salu na stranu,sto njega bre neisporuce hagu,tu vrsi pritisak na ljude,nesme niko da svedoci protiv njega...osim onog momka..koji je lud ko struja.....cuvanje njega i parage mi nikako nije asno
ajd ovi ostali manje vise...ali paraga i glavas su zreli za avion

gle ovako..Glava mi je bio jedno vrijeme zapovijednik...on osobno nikad,ali nikad nije dao niti usmenu niti pismenu zapovijed..za bilo kakvom likvidacijom bilo koga...u ono vrijeme ....91..u Os je bilo jako tesko...nije bilo lako sve drzati pod kontrolom...ali on nije to nikad zapovijedio...osobno znam da je jednog decka tako osramotio (tip je uzeo auto jednog srbina (koji je bio "ugrozen"i otisao)... i napravio prometnu)...skinio mu je uniformu..ispljuvao ga oduzeo mu "srpknju" (decko je kasnije poginio) (automatsku pusku bila je na cijeni kod nas)Glavas je uvijek govorio red,rad i disciplina....ne znam otkud si iz naftalina izvukao Paragu..sto se tice "Glave" od bilo kojeg pripadnika ZNG-a neces cuti niti jednu ruznu ili losu rijec o njemu...iskreno..ipak su neka sudjenja "visi" interesi kuzis....

to ti ja isto mogu reci i za mladica
ali gle,secam se parage...njegovih je bilo u osijeku,koliko se secam...ako su podaci tacni
cak je do nas stigla vest da je izbio sukob...oruzani izmedju vas i njegovih u samom gradu
znaci nije istina da je terao ljude da piju akumulatorsku kiselinu.....sto onda onaj to prica??

gledao sam na tv kad je docekivao neke momke z madjarske su se vracali,ili tako nesto,nemoj mi verovati,pa im kaze......nestidite se,budite to sto jeste....ustase
no nebitno
reci ti meni...mozes na pp
gledao sam na nekoj tv...nesecam se vise koja je bila,o osijeku bas,kako je bilo kuca koje su bile kao zatvori,gde su u podrumima prebijali ljudi,a neke cakj tu i zakopavali......odatle su ih vodili na dravu,gde su pucali u njih i bacali u vodu
jedan je davao izjavu,da mu je metak prosao kroz usta,kad su ga bacali u vodu,pucali u njega
i tako te price...znas i sam verovatno

Sto je lupila?Koliko je srpskih sivila stradalo u Osijeku?Pobila ih depresija?,Medacki dzep,Gospic.Bljesak,Oluja.To sto vam je Zapad bio naklonjen neznaci da ste imali pravo na zlocine.Jednostavno su zmurili na sr.nja koja ste pravili po Hrvatskoj,ali i po Bosni u Jesen 95e.Regularne jedinice HV su porokale civile u Mrkonjic Gradu.
Znaci svaki nastradali Hrvat je zrtva sa imenom i prezimenom,a svaki nastradali srpski civil ubijen u Hrvatskoj je sta?Grko katolik,Vlah pa i nije covek samim tim.Kako mi vi Hrvati idete na qr.c kad dolazite ovde da se pros.ravate pravdom i istinom.Ti i i tebi slicni ste cist dokaz o kakvim se degenericima radi.Vi imate jednog Starcevica koji je cist degenerik i njega nazivate ocem nacije.Kakav otac nacije takva i deca.Prodajete se kao fini sagovornici nezelite da upotrebljavate "nepristojne"izraze na forumu,sve vrcate od kulture.Pa da imate kulturu nebiste dolazili na ovaj forum sa temama koje otvarate i nacinom na koji ucestvujete.I qrva moze da odglumi finoci i snosku,ali i dalje je qrava.Kuzis!?
Stoga Radicu mozete svi na kolena pa redom.Kako vas boli sto nije proglasen za zlocinacko udruzivanje pa da moguca tuzba protiv Srbije stoji malo bolje.Frka,svrbi vas zaduzenost pa treba tuziti Srbiju da se iskesira,nevino razorenoj Rvatskoj?Mozete da izvlacite brojeve, pa po rednom broju kod Radica na kolenima

Otac nacije je rekao da su srbi "pasji nakot"

Inače poenta ti je za desetku !

Back