Radicu odredjen pritvor :-)

ma vidi Dzeri,ima srba i u chikagu i to skoro ko svih u krajini...pa tamo nesme da se trazi ocepljenje i autonomija..nego je milosevic osetio da je jaci..pa je hteo malo da usicari na teritorijama da bi posle na pregovorima imao sta da popusta..to se radilo u bosni sve vreme
znas kad prodajes kola,pa daris cenu recimo 3500 pa ti on skine na 3000...a ne kad bi rekao odmah 3000 aa on ti skine na 2700 ...razumes me

vidi,svih tih nekoliko drzava bi ubrzo uslo u EU,zakon u EU da je to drzava svih gradjana...mi smo tada a pogotovo hrvati i slovenci imali prejak standard u odnosu na bugare,rumune i madjare...pa secas se gde oni odose vec 92-93...molili smo ih da odemo kod njih u shoping,ili po benzin...a njihovi se carinici zivljavali
nego lepo...trebao je referendum...svih 5 drzava ili 6 u svojim granicama..granice meke ko izmedju RS i Srbije,firme mesovite...srbe niko nebi dirao,jer nebi bilo potrebe za takvom vrstom politike,sirenja nacionalizma..i svi bi ziveli ko bogovi
znas dzeri,ti si u raskoj....sandzacki muslimani...nikad nisu naseli na provokacije da se ukljuce aktivno u ustanak...bilo za vreme ata u bosni,bio na kosovu,zive lepo u srbiji,niko h nedira,nikog ne diraju
a najbogatiji su......secam se u ono vreme farmerki......drmali su i razbijali od love

Ne znam da li zante za slucaj, nedavno je jedan covek uhapsen u Norveskoj i Hrvatska trazila izrucenje... i Norveski sud doneo odluku da ne moze biti izrucen hrvatskoj jer tamo ne bi imao fer sudjenje, tj. da je maltene unapred osudjen zbog svoje nacionalnosti... :)

nisam cula za taj slucaj, ali nema veze, neka mu sude norvezani...kod njih ce obrijati jos vise...je sudstvo u RH je kod ovakvih sudenja strogo pod nadzorom MZ (uglavnom) tako da je cesto i preblago...takav obzir norvezani nemaju:D
p.s. cudi me to jer znam da je Norveska vec izrucila trojicu

proterali su 500.000 srba iz hrvatske , bombardovali kolone izbeglice, klali i ubijali starce i starice u "oslobodjenim podrucjima" i jos podizu optuznice protiv nasih oficira oslobodjenih u Hagu. A nasa "hrabra" vlast, cuti li cuti. Pickarskije i kukavickije vlasti u istoriji Srbije nismo imali.

proterali su 500.000 srba iz hrvatske , bombardovali kolone izbeglice, klali i ubijali starce i starice u "oslobodjenim podrucjima" i jos podizu optuznice protiv nasih oficira oslobodjenih u Hagu. A nasa "hrabra" vlast, cuti li cuti. Pickarskije i kukavickije vlasti u istoriji Srbije nismo imali.

ma nije to bas tako bilo dzeri,po tome ispade da su desetkovali kolone
nisu...nisu smeli od EU...dogovor je bio da se prodje.....ali tu gde su uspeli ono,da ucare kad niko nevidi,jesu
jedan tip je izresetao kolonu iz aviona
na nekoliko mesta su probali da preseku,ali su zaustavljeno od svoje komande
a ko je ostao u selima...starci,uglavnom ubijani...ali ni ta cifra nije ogromna neka...mislim da je u pitanju oko 104 ljudi
sve je to delo ajd plafon 10 ili 20 li 30 bolida....proslo je oko 600.000 ljudi
a znas dzeri ko je njima ugovorio to povlacenje...i ko je na to pristao.....i ko je naredio VJ da se ne mesa,da ostane u srbiji....i ko je jos gore,naredio vojsci krajine da pobegne pred neprijteljem i ostavi knin..onao na izvolte
ko je dao vukovar...onako za fraj...da tudjman udje vozom i proseta onako u panciru kroz grad
pa Milosevic
od tog dana,kad su tako dali vukovar i pola bosne,gde smo se mi borili i ginuli i bili ranjavani....ja se ne osecam pripadnikom ovog naroda...posle onako idiotski odradjene akcije na kosovu...gde se navukao ceo nato nama na grbacu.....jos manje
ova politika nije politika srbije...pravi srpski politicar nikad nebi tako vodio ni politiku,ni vojsku ni tako bedno trgovao teritorijama

pa to ej samo dokaz da je milosevic srbima napravio sranej a ne hrvatima, i da nije uopste bio za veliku srbiju, inace ne bi pustio srbe iz krajine niz vodu i ne bi naredio vj da se ne mesa, vec bas naprotiv...
Samo da pridodam

: ne samo da nije naneo štetu Hrvatima, nego im je omogućio pravljenje države. Treba da mu stave spomenik pored banu Jelačiću u sred Zagreba.

pa to ej samo dokaz da je milosevic srbima napravio sranej a ne hrvatima, i da nije uopste bio za veliku srbiju, inace ne bi pustio srbe iz krajine niz vodu i ne bi naredio vj da se ne mesa, vec bas naprotiv...

ma nebudi naivan...nije smeo,dobio je ukore od amera....izradio ih je...mrze ga od 91..secas se kad je iglbergera i cimermana drzao pred vratima da ga cekaju satima..a on kao ima neka posla...on je valjda mislio da su ameri budale,da su naivni,kauboji koji zvacu duvan,teraju krave i vicu jip jip jiiihaaa
pre pada krajine,bombardovane su udbine i okolina pala u RS
ono kad je Ratko vezivao unproforce za releje po cukama....e zato oni njega jure...boli njih za srebrenicu,cose....malo li su ih oni napravili....nego su im nsi pred celim svetom udarili samar,onako bezobrazno i kurcevito....i eto,osveta im jos nije gotova...daj boze da bude odlaskom kosova
a vi vidite koliko su "bistri" politicari koji tako isprovociraju svetsku silu br 1 da zauzvrat omoguci nekome sto nikome nikad nebi u normalnim uslovima...pogotovo u srcu evrope....proterivanje srba sa hrvatske i kosova u ciframa od po 6 brojki
mislis da su hrvati sami izveli oluju???
jesu sami...ali ameri su slobi drzali savijenu ruku

nisam cula za taj slucaj, ali nema veze, neka mu sude norvezani...kod njih ce obrijati jos vise...je sudstvo u RH je kod ovakvih sudenja strogo pod nadzorom MZ (uglavnom) tako da je cesto i preblago...takav obzir norvezani nemaju:D
p.s. cudi me to jer znam da je Norveska vec izrucila trojicu

postenje do mojega, kao sto ste spremali svedoke za hag pomocu vas drzavne bezbednosti!
kod vas je svaki srbin kriv cim se podigne optuznica!

Milosevic je bio za Veliku Srbiju dok je bio uvjeren da ce pobijediti i ostvariti je...a kad je vidio da od toga nista..

Milosevic je bio spreman da zemlju i narod izlozi cak i nato bombardovanju, prema tome da je bio za veliku srbiju ne bi 95. naredio VJ da se ne mesa kad je HV pokrenuo oluju i proterao 250 000 a pobio 2500 srpskih civila, vec bas naprotiv, naredio bi da se umesa...

a inace Srbija nije cak nikad ni priznala republiku srpsku krajinu, a Milosevic je bio predsednik, jos jedan pokazatelj da nije bio za veliku srbiju... da je bio, barem bi srbija priznala krajinu...

to je obicna ustaska neo fasisticka propaganda- price o velikoj srbiji i pokusaji nalazenja opravdanja za etnicko ciscenje 250 000 Srba...

Milosevic je bio spreman da zemlju i narod izlozi cak i nato bombardovanju, prema tome da je bio za veliku srbiju ne bi 95. naredio VJ da se ne mesa kad je HV pokrenuo oluju i proterao 250 000 a pobio 2500 srpskih civila, vec bas naprotiv, naredio bi da se umesa...

a inace Srbija nije cak nikad ni priznala republiku srpsku krajinu, a Milosevic je bio predsednik, jos jedan pokazatelj da nije bio za veliku srbiju... da je bio, barem bi srbija priznala krajinu...

to je obicna ustaska neo fasisticka propaganda- price o velikoj srbiji i pokusaji nalazenja opravdanja za etnicko ciscenje 250 000 Srba...
Tako je...ali pričaš kome?
Batali...ne primećuj ih.;)

ti znas da ovo sto pises nije istina...
a on je do 94-e vjerovao u pobjedu...
a da je priznao okupirani dio RH na bilo koji nacin u to vrijeme Nato bi se Srbiji dogodio ranije..
Srbi (velika vecina njih )nisu protjerani nego organiziranio pobjegli:D

To cinicno-licemerno trabunjanje kako su dobrovoljno otisli na piknik u Srbiju samo diskredituje vas koji to iznosite i govori o vasoj (ne)objektivnosti. treba da vas bude sramota.

Opet ti kazem, da je Milosevic hteo veliku Srbiju, barem i najmanje sto bi ucinio je da Srbija prizna krajinu, a nije je priznala...

Da je hteo veliku Srbiju ne bi bez borbe pustio da Hv protera 250 000 Srba, pobije 2500 i opustosi 11 opstina gde su Srbi bili vecina, vec bi naredio da se Vj umesa i zastiti taj narod, a on naprotiv, narediod a se ne mesa i pustio ih niz vodu...

a vi samo prosipajte vase ustasko- neo fasisticke licemerno-cinicne izmisljotine u pokusaju da opravdate nesto za sta nema opravdanja a to ej pomenuto etnicko ciscenje 250 000 ljudi i ubijanje 2500 civila u samo 2-3 dana, granatiranje migovima izbeglicke kolone, presecanje kolone i streljanje staraca od strane vase jedinice "crne mambe", te nabijanja na kolac srpskih staraca koji nisu mogli da beze i njihovo bacanje zivih u vatru i posmtrnih ostataka u septicke jame...

Milosevic je sranje napravio Srbima, a ne Hrvatima, vama je omogucio i precutno aminovao vas zlocin time sto se nije umesao...

To cinicno-licemerno trabunjanje kako su dobrovoljno otisli na piknik u Srbiju samo diskredituje vas koji to iznosite i govori o vasoj (ne)objektivnosti. treba da vas bude sramota.

Opet ti kazem, da je Milosevic hteo veliku Srbiju, barem i najmanje sto bi ucinio je da Srbija prizna krajinu, a nije je priznala...

Da je hteo veliku Srbiju ne bi bez borbe pustio da Hv protera 250 000 Srba, pobije 2500 i opustosi 11 opstina gde su Srbi bili vecina, vec bi naredio da se Vj umesa i zastiti taj narod, a on naprotiv, narediod a se ne mesa i pustio ih niz vodu...

a vi samo prosipajte vase ustasko- neo fasisticke licemerno-cinicne izmisljotine u pokusaju da opravdate nesto za sta nema opravdanja a to ej pomenuto etnicko ciscenje 250 000 ljudi i ubijanje 2500 civila u samo 2-3 dana, granatiranje migovima izbeglicke kolone, presecanje kolone i streljanje staraca od strane vase jedinice "crne mambe", te nabijanja na kolac srpskih staraca koji nisu mogli da beze i njihovo bacanje zivih u vatru i posmtrnih ostataka u septicke jame...

Milosevic je sranje napravio Srbima, a ne Hrvatima, vama je omogucio i precutno aminovao vas zlocin time sto se nije umesao...

koliko god ti mantrao od agresora nemozes uciniti zrtvu...
a Srbija je bila agresor...
ali necemo jovo nanovo...
ti misli sto hoces, a ja cu takoder...
a svetaca nije bilo ni na jednoj strani..

Original postavio ilkebg
Ne, on nije naredio da se ne meša vojska, nego je naredio da se povuče. Znači da im prokrči put ka ''oslobodjenju''. Hrvati su bili jako slabi, a '95. godine, JNA pod komandom naših je bila na tridesetak km od Zagreba. A sve ovo znam jer je u tim redovima bilo članova moje familije...
Mogu slavonija i slični da trabunjaju do sutra, ali ove činjenice su nepobitne.

Čovek je oslobođen optužbe na većoj instanci od nekog županijskog suda i ta priča je završena,osim ako žalbeno veće ne odredi drugačije.Ne može mu se suditi za iste zločine 2 puta,znaju to i Hrvati ali su im izbori na pragu,pa dižu buku za unutrašnju upotrebu.
A naravno da ga mi nećemo izručiti.Ne znam kakva su pravila interpola po ovom pitanju.

vukovar nije samo ovcara...on moze da bude optuzen za djelu kojemu mu nije sudeno u Haag-u
a nakon raspisivanja potjernice, mora ga uhititi svaka zemlja...cak i Srbija

Meni je jedino zao shto Miloshevic nije proterao sve Hrvate iz Srbije 95.kad je krenula traktorijada.Pa nek se zale Njofri shta im je fashista u ljepoj njihovoj napravio.Jer po hrvatskoj logici za to proterivanje Franjo bi bio kriv svojim delovanjem a ne Sloba koji ih proteruje.

Zapamti,zapamti..traktorijada je univerzalan pojam...danas su jedni nosioci,sutra drugi..mozda vam zatreba u buducnosti,ko zna?:lol:
U istoriji neke stvari znaju ironichno da se vrate..ipak ti se na kraju uvek sve uzvrati onako kako si radio...i nema to veze sa pravdom nego je jednostavno tako.

Back