Rad na prekookeanskim brodovima

Vec sam bila u junu na intervjuu, ali za shop assistent- a. Juce su me pozvali da im posaljem dokumenta. Koliko sam razumela, oni rade sa Harding Brothers (za shop-ove) i Steiner (za spa). U medjuvremenu sam pocela da se raspitujem za ostale agencije, npr. Safe Cruise, Kouzon itd, upoznala ljude koji nedavno otisli preko njih, i saznala jako mnogo informacija, dok o ovima i dalje znam jako malo i sumnjam u njih... Jedino sto znam da su kontakt osobe Jelena i Helena i da je agencija iz Slovenije. Bila bih zahvalna, ako bi mi mogao nesto vise reci, ;)

Pozdrav

Ako mozes da ides za shop idi, tamo je milina, nemas nikakav posao, a dosta slobodnog vremena. ja sam isao preko Helene, nemas sta da se brines, nece da te prevare kao neke druge agencije.

Pozdrav svima. Ovde sam pocetnik i imam zelju za radom na brodu. Zavrsio sam srednju masinsku skolu i zanima me da li bih mogao da se zaposlim na brodu sa svojih punih 19 godina? Procitao sam dosta postova i mogu vam reci da ima divnih iskustava i privlaci me sama ideja da idem u nepoznato,da sam sam sa sobom,tj,da zavisim sam od sebe i zelim da pocnem da se osamostaljujem. Vredan sam,radan i slicno, radio sam neke poslove i sad sam nasao nekog coveka, radi na brodu vec 6 godina,trebam da idem sa njim da razgovaram da vidim sta i kako, ali me samo kopka pitanje koje sam gore naveo,a to je da li ja sa svojih 19 godina mogu da se zaposlim na brodu? hvala unapred

Pozdrav svima. Ovde sam pocetnik i imam zelju za radom na brodu. Zavrsio sam srednju masinsku skolu i zanima me da li bih mogao da se zaposlim na brodu sa svojih punih 19 godina? Procitao sam dosta postova i mogu vam reci da ima divnih iskustava i privlaci me sama ideja da idem u nepoznato,da sam sam sa sobom,tj,da zavisim sam od sebe i zelim da pocnem da se osamostaljujem. Vredan sam,radan i slicno, radio sam neke poslove i sad sam nasao nekog coveka, radi na brodu vec 6 godina,trebam da idem sa njim da razgovaram da vidim sta i kako, ali me samo kopka pitanje koje sam gore naveo,a to je da li ja sa svojih 19 godina mogu da se zaposlim na brodu? hvala unapred

Kad budes imao 21 godinu onda mozes da se prijavis. Pozdrav

Pozdrav svima,
Da li je moguce da se ide na brod u Oktobru ili Novembru,a iskreno prvi put sam na ovom forumu i rado bih zapalio da radim.Imam 32 god. suprugu i dva sina i vise mi je svega ovde.....pa bar njih da obezbedim na neko vreme..

Pa moguce je ako odes sada na neki intervju u Septembru ako ima, i oni da te pozovu sto pre. Pogledaj ovde, ovde imad dosta informacija:http://www.inozemstvo-posao.com/smf_1-1-2_install/index.php

Da li neko moze da mi pomogne ako je isao preko dejana iz sea-agency sta se desava na glavnom intervjuu,kakva su pitanja,itd...Iscitavajuci forume vidim da je osmeh obavezan,engleski perfektan i osnovno o poslu,dress code,to sve vec imam. Konkretno me zanima da li postavljaju neka trik pitanja,koliko traje,kada se znaju rezulatati...Sva pomoc bi mi dobro dosla, jer me trema ubi:sad2: Inace,pozicija bar server;) Hvala unapred:bye:

Od svega sto si procitao i od svega sto si se naslusao to je svega 3% od onoga sta ces ti doziveti i kakvo ces iskustvo ti imati kada odes na brod.

Evo i ja da se ubacim u priču...

Nekako je moj slučaj specefičan ili bar ja tako milsim...

Završio sam ekonomski fakultet u Beogradu, radim već godinu ipo dana u banci u unutrašnjosti (to mi je jedino formalno radno iskustvo), ali nisam zadovoljan jer mi je plata oko 45000din, a meni treba više para...

Sa mojim obrazovanjem i radnim iskustvom (naravno engleski jezik znam vrlo dobro), za koja radna mesta mogu da apliciram na kruzerima?

Negde sam čitao da na kruzerima postoje mesta blagajnika i računopolagača, pa da li bi imao šanse da upadnem tamo?

I još nešto: kako izgledaju ti medicinski testovi i provere? Jel proveravaju krv, uzimaju bris?

Hvala unapred na odgovorima !!!

Evo i ja da se ubacim u priču...

Nekako je moj slučaj specefičan ili bar ja tako milsim...

Završio sam ekonomski fakultet u Beogradu, radim već godinu ipo dana u banci u unutrašnjosti (to mi je jedino formalno radno iskustvo), ali nisam zadovoljan jer mi je plata oko 45000din, a meni treba više para...

Sa mojim obrazovanjem i radnim iskustvom (naravno engleski jezik znam vrlo dobro), za koja radna mesta mogu da apliciram na kruzerima?

Negde sam čitao da na kruzerima postoje mesta blagajnika i računopolagača, pa da li bi imao šanse da upadnem tamo?

I još nešto: kako izgledaju ti medicinski testovi i provere? Jel proveravaju krv, uzimaju bris?

Hvala unapred na odgovorima !!!

Ovde imas sve vezano za brodove, sigurno ces naci sve sto trazis:http://www.inozemstvo-posao.com/smf_1-1-2_install/index.php

Pozdrav

Da li mi moze neko reci pitam vec po ko zna koji put!
Da li neko zna Sandu Tadic koja je predstavnik zagrebacke firme koja se bavi brodom tj odlaskom na brod!? Kompanija je EMPLOYMENT POWER LIMITED.

Ja sam bila sam kod nje kada sam htela da konkurisem za shop, rekla mi je da Srbe ne primaju u shop jer kradu i da za mene ima samo Housekeeping sta meni nije padalo na pamet...onda sam imala intervju sa Sinisom u vezi asistent bar waiter preko telefona i to je bilo to, medjutim odustala sam jer sam zvala Safe Cruise agenciju i dobila posao za shop koji sam htela, nisam htela da radim sa hranom i picem....i tako da sam sada vec 2 god na brodu u Shopu preko Safe Cruise i prezadovoljna sam....a za Sandu ne bih nista da komentarisem....ali...

Ja sam bila sam kod nje kada sam htela da konkurisem za shop, rekla mi je da Srbe ne primaju u shop jer kradu i da za mene ima samo Housekeeping sta meni nije padalo na pamet...onda sam imala intervju sa Sinisom u vezi asistent bar waiter preko telefona i to je bilo to, medjutim odustala sam jer sam zvala Safe Cruise agenciju i dobila posao za shop koji sam htela, nisam htela da radim sa hranom i picem....i tako da sam sada vec 2 god na brodu u Shopu preko Safe Cruise i prezadovoljna sam....a za Sandu ne bih nista da komentarisem....ali...
:rotf: :rotf: :rotf:
i kako ti je na brodu? :hahaha:

Cizmice....ne pada mi napamet da se prepucavam sa tobom ovde, ti kao Moderator trebao bi to da znas... ako imas bilo kakva pitanja vezana za moja iskustva na borud slobodno me pitaj privatno... Kapo ne znam sta znaci
znam sta znaci CAPO - capo na tuti capi- SEF nad sefovima.... e sad mozda na tvom brodu i glavi nesto drugo znaci...

Cizmice....ne pada mi napamet da se prepucavam sa tobom ovde, ti kao Moderator trebao bi to da znas... ako imas bilo kakva pitanja vezana za moja iskustva na borud slobodno me pitaj privatno... Kapo ne znam sta znaci
znam sta znaci CAPO - capo na tuti capi- SEF nad sefovima.... e sad mozda na tvom brodu i glavi nesto drugo znaci...
Naravno da nemam namjeru da se prepucavam sa tobom. Dvije godine provesti na prekookeanskom brodu je budalastina kao u tvom slucaju. Dvije godine na brodu ne izdrze ni iskusni pomorci, sve i da mogu. Dvije godine na brodu ne provede ama bas niko, jer se u posljednjih dvadesetak godina potpisuje ugovor sa kompanijom na maksimalno 6 u ekstremnim slucajevima 9 mjeseci..

Tvoj slucaj je zaista za anale... Provesti dvije godine na brodu... Svaka ti cast. :hvala:

ps
Svaka shusa na brodu zna sto znaci Kapo i sto znaci zapovjednik.
Ti pojma nemas... jednostavno lupetas po forumu.

Poslednja izmena:

Back