LatinoDancer
Zainteresovan član
- Poruka
- 205
ukrcavam se uskoro opet...
radim vec 2 godine...
pozdrav svima..
I pretpostavljam da imas pozitivne komentare o brodu kao i lepo iskustvo cim radis vec dve godine zar ne?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ukrcavam se uskoro opet...
radim vec 2 godine...
pozdrav svima..
I pretpostavljam da imas pozitivne komentare o brodu kao i lepo iskustvo cim radis vec dve godine zar ne?Pitam te ovo jer neki forumasi kazu da od broda nema nista i da su plate uzasne! A ti posto radis vec dve god i ukrcavas se ponovo stekla sam utisak da ti na brodu i nije tako lose.
![]()
Znas,kao prvo stariji sam od tebe,zasigurno(jos godinu pa najstariji sin mi treba biti punoletan)sto znaci da sam vise od tebe prosao u trci za novcem,a i u druzenju sa kojekakvim ljudima i njihovim pricama tipa,,kako-lako"i kamioni-avioni".
Kao drugo,svi postovi su mi dobronamerni.Poznajem od korena funkciju foruma,kako je i gde nastala te zasto,pa prema tome nonsens bi bio da pisem u tonu podrugivanja necijem neznanju.
Kao trece,kad sam ja krenuo da zaradjujem pare,tj.kada sam usao u tu pricu koja nas sve zaokuplja,a to je ekonomija i zivot,ama bas niko mi nije davao savete,kao sto ovde ima ljudi koji ih daju.Naravno,sve u najboljoj nameri.
Kao cetvrto,bez uvrede,tebi i ne trebaju misljenja ljudi koji su sami nesto prosli i naucili se pameti.Nisi uopste shvatila necije pisanje.Ne izvlacis pouku.Posto nastupas kako nastupas,necu vise da ti otkrivam kako stoje stvari, a budi sigurna da bolje poznajem te stvari od tebe.Rodjen sam i ziveo sam u Zadru,dve decenije i nesto.Znas li koliko ima mornara iz Zadra,a koji su samnom bili na ratistu i danas smo skupa ovde u Srbiji????Prodji kroz to sama.
Citala sam, ima ljudi koji stvarno kazu onako kako jeste, a ima i onih koji samo zele da te odvrate od cele price. Ja ne mogu jos uvek da apliciram za brod jer jos uvek nemam 21 god ali sam se dosta zagrejala i znam da cu da pokusam. Ako me nesto bude interesovalo nadam se da ces mi pomoci.
Jesi.
Nemas 21 godinu zivota.
Ja sam dobila ugovor idem 21.juna na SUN princess brod
pozicija: ass gift shop![]()
Blago tebiiiiiiiiiSta ti je potrebno za tu poziciju? dobro znanje eng i jos ? Kolika je plata?
Blago tebiiiiiiiiiSta ti je potrebno za tu poziciju? dobro znanje eng i jos ? Kolika je plata?
Dobro znanje engleskog, sarm i komunikativnost
plata 1200$ min zagarantovana
Agencija Safe Cruise BG![]()
Dobro znanje engleskog, sarm i komunikativnost
plata 1200$ min zagarantovana
Agencija Safe Cruise BG![]()
Super! Jel ti oni predloze poslove koje mozes da radis ili ti konkurises za one koje te zanimaju?
Imam jedno pitanje, mozda ce da zvuci sasavo ali nema veze
Vi koji ste bili na brodu: da li se dosta brod ljulja na talasima? Mislim, da li vam to smeta , dal se toliko primeti?Kako kad su oluje?
Ja sam pre neki dan bila na splavu, i od nekog malog camca su nastali talasi pa je splav poceo da se ljulja..bilo mi je bas nekako neugodno i odmah sam sebe zamislila na brodu u sred okeana .![]()
Imam jedno pitanje, mozda ce da zvuci sasavo ali nema veze
Vi koji ste bili na brodu: da li se dosta brod ljulja na talasima? Mislim, da li vam to smeta , dal se toliko primeti?Kako kad su oluje?
Ja sam pre neki dan bila na splavu, i od nekog malog camca su nastali talasi pa je splav poceo da se ljulja..bilo mi je bas nekako neugodno i odmah sam sebe zamislila na brodu u sred okeana .![]()