Rad na duhovitosti

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Jeste li duhoviti?

Može li se ovaj talenat razvijati?

Devojke vole takve muškarce.
MM je rekla "muškarac koji uspe da nasmeje ženu, može osvojiti i njeno srce" ili tako nešto beše rekla....

Recite neki prikladan, dobar vic, koji bih plasirao u pogodnim prilikama i time šarmirao žene oko sebe...

Jeste li duhoviti?

MM je rekla "muškarac koji uspe da nasmeje ženu, može osvojiti i njeno srce" ili tako nešto beše rekla....

Recite neki prikladan, dobar vic, koji bih plasirao u pogodnim prilikama i time šarmirao žene oko sebe...

nezanimljiv, neduhovit...
jes žene vole da je muškarac šaljivdžija, al neće samo to

I baš zbog toga što nas život melje kao mašina ne bi trebalo trošiti taj neki dar na one koji ne zaslužuju pozitivnu energiju koju duhovitost nosi. Žene od muškarca očekuju puno više od dobrog raspoloženja, i kad muškarac prestane da bude u njihovom fokusu sva duhovitost mu je uzaludna, pre će se nasmejati nekom balvanu koji im se dopada nego šalama tipa koji se trudi oko njih. Dakle duhovitost je potrošna roba, kao i sam muškarac. :D Zato je bolje biti vrcav u društvu sličnih ljudi, koji imaju slične afinitete, ono kad se tek uhvatiš sa spoljne strane za kvaku ulaznih vrata kafane, a već te dočekuju osmesi razdragane gomile spremne da te iz keca uključi u opštu zajebanciju, e to je jedino vredno trošenja dara. A žene se smeju jedino kad su materijalno obezbeđene i dobro potucane od strane muškarca, pa dok traje takav mod.

...tesko je pisati o ovoj temi jer se misli o trenutnom trendu
a u viziri su nekakvi tajkuni i djevojke koje ne vole da rade
a sebe su svjesne
igraju ulogu 'plavuse'
a ustvari su takve
da znaju znanje
ojade 'Smekera'
i nestanu...
Pamet je potrebna za one Dame
kojima isto
pameti ne hvali
inace glumis budalu
tj. budalises...

Jeste li duhoviti?

To ti je kao u matematici. Potreban, ali nedovoljan uslov. Nedovoljan...

Jeste li duhoviti?

Има и то своју публику, али вицеви никад нису били мој приступ.

Poslednja izmena:
To o duhovitosti koju zene vole kod muskarca,vrlo je diskutabilna floskula.Pre mislim,u stvari ubedjen sam,da najveci broj zena,kod muskarca voli...debeo,dobro nabijen
novcanik.! Na zalost,to moze da dobije samo kod istaknutih sportista i politicara.Kako ce im zivot dalje teci...neka im Bog bude u pomoci !!!

To o duhovitosti koju zene vole kod muskarca,vrlo je diskutabilna floskula.Pre mislim,u stvari ubedjen sam,da najveci broj zena,kod muskarca voli...debeo,dobro nabijen
novcanik.! Na zalost,to moze da dobije samo kod istaknutih sportista i politicara.Kako ce im zivot dalje teci...neka im Bog bude u pomoci !!!

mislim da je devojkama ključno da frajer dobro izgleda i da je duhovit, opušten, komunikativan

pogledajmo ovaj video pa bućice u ruke

- - - - - - - - - -

da li vam se desilo ovako nešto kao ovom tipu?
da li primećujete ženske poglede kada šetate?
najpre, jeste li uopšte dobar frajer, priča o novcu je izgovor za luzere...

Duhovitost momka devojci je proporcionalna tome koliko je zainteresovana za njega, samim tim svako ima sanse da bude duhovit dokle god je "sladak".

Lep > Sladak > Duhovit.

Slatkost se povecava u zavisnosti od toga koliko ga druge devojke smatraju lepim, a pogotovo ukoliko je i misteriozan.

Faktor "Nezainteresovan/nepristupacan" su takodje odlucujuci motivi povodom toga koliko je decko zanimljiv, a postaje jos zanimljiviji ukoliko je ozenjen, stabilan itd.

Faktor "Grupe" zavisi od toga koliko je faca u odredjenoj grupi, a dobija ekstra poene za mahinalni bezobrazluk i poneko ponizavanje drugih i slabijih muskih jedinki oko sebe.

Sansa za duhovitost i njezinu uspesnost se povecava tokom perioda ovulacije, a drasticno opada tokom predmenstrualnog ciklusa.

Faktor "Lep" zavisi i od toga da li nosi na ruci muski sat ili ne, ali pozeljno je da ima jedan sat na ruci.

To su neke osnove. :mrgreen: Zivela tema.

Da... A ona je inače bila poznata kao neko ko se isključivo zabavlja sa samo duhovitim muškarcima i šaljivdžijama. Nikako bogatim džiberima.
Daj bre... kako si tako naivan čovek? Stoti pit ti kažem, ako hoćeš žensku pažnju i žensku ljubav, stekni pare, zaradi, ukradi, otmi, kako god. I onda prosto biraj. Nećeš morati da gledaš buđave klipove sa YT nego će ti one same dolaziti.

Alfie.mp4_000311.403.jpg

Da... A ona je inače bila poznata kao neko ko se isključivo zabavlja sa samo duhovitim muškarcima i šaljivdžijama. Nikako bogatim džiberima.
Daj bre... kako si tako naivan čovek? Stoti pit ti kažem, ako hoćeš žensku pažnju i žensku ljubav, stekni pare, zaradi, ukradi, otmi, kako god. I onda prosto biraj. Nećeš morati da gledaš buđave klipove sa YT nego će ti one same dolaziti.

pare su boost koji može pomoći da se dođe do devojaka, ali nije to to...
npr, možeš podići nivo dopamina u mozgu na prevaru recimo šmrkanjem kokaina, a možeš taj dopamin i pošteno zaraditi nekim kreativnim procesom, uspešnim ponašanjem itd te se osetiti lepo na prirodan način....

Jeste li duhoviti?

Pa i ja stalno to govorim, čuj MM...
Lepo sam napisala:: neka vaš izbor bude DOBAR čovek. ako je pri tom i duhovit, izvukle ste premiju.

Ne znam je l može da se uvežba, ima veze sa inteligencijom, al treba proučiti...
Takođe: crni humor, NIKAKO - tj ja bar nemam stomak za to

Takođe: crni humor, NIKAKO - tj ja bar nemam stomak za to
Dok nekom drugom baš takav homor prija. I to znači da ne postoji univerzalna duhovitost na kojoj se može raditi, a da ne naletimo na publiku koja je prema tome u najmanju ruku indiferentna, a može te čak smatrati za idiota, dok je nekom drugom baš odgovaralo tvoje kreveljenje ili bistroumne opaske ili šta već. Sem ako, što su i ranije spomenuli, se ne steknu malo veće pare il kakav uticaj u društvu, tad se ljudima oko tebe lica ozare i kad im izjavljuješ saučešće.

Jeste li duhoviti?

Kazi joj onda da vodi svoje srce u cirkus.

Back