Рабин Мендел Шнерсон: „ Завадићемо и уништити Словене. "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikakve veze nema da li je medju njima bilo,ili nije bilo,jevreja.Bas nikakve veze.Danas postoji drzava Izrael i moze se govoriti o toj drzavi kao i o svakoj drugoj.Jedino je islamistima bitno da li si musliman ili nisi,jedino njih ne zanima narod i nacija,samo vera. I onda podmecu svoju ideologiju ko kukavica jaja.Pa ko se upeca,upeca.

Ha Ha Ha
Kako to - neko pukne na nečiju zemlju, a taj počesto musliman - i sad oni islamisti zato što brane svoje .. Prije da je obrnuto - muslimani su na udaru zato što im je religija religija , a ne program za teritorijalno proširenje ..

Kisindzer je protiv Bosne kao drzave-pokret protiv Islamizacije Evrope je sve jaci..nije dobro za Bosnjake..

De vidi ima li još koji prežvakani političar da je za vas ..
Tačno se zna za čiji hater je to svirao , kome je vraćao dug, kao i veza tog sa srpskim lobistima .. Slabo to ima uticaja na današnju američku politiku ..

Ne znam otkud ovaj tekst i ko je ovaj rabin, mozda bi to trebalo razjasniti! Sto se tice unistenja slovena, takve ideje su karakteristicne za nemce i ostale germanske narode koji su svoj uticaj u raspadu Jugoslavije pokazali javno. Ne sporim da jevreji imaju veliki uticaj u svetskoj politici, ali ta prica o neprijateljstvu prema slovenima mi deluje bez osnova u realnosti. Kada je u pitanju Rusija tu bi mozda i mogao da se razume i potkrepi jevrejska mrznja prema slovenima zato sto je i carska i sovjetska Rusija proterivala jevreje i prema njima se ophodila kao prema kriminalcima zbog njihovog zelenastva i cijutskih delovanja kojima su potkradali ruse. Cak i sa ovakve tacke gledista dolazi se do nekih stvari koje se ne mogu objasniti, a to je da dosta rusa (ili ruskih jevreja ) ima u Izraelskoj armiji i dosta jevreja zivi u Rusiji i danas. Teza da neko zeli zlo slovenima, a narocito Rusima nije neka novost to traje vekovima i dolazi od ranih naroda i etnickih grupa,medju kojima se nisu isticali jevreji ili to svetska istorija nije zabelezila.
Sto se tice balkanskih slovena tu je stvar jasna jedini koji su danas sloveni su srbi, a ostali su poceli da se izjasnjavaju drugacije. Hrvati slovenci, crnogorci i bosnjaci tvrde da su ILIRI, a makedonci tvrde da su potomci drevni makedonaca koji su heleni. Ovakve teze nisu bez osnova jer danasni stanovnici Balkanskog poluostrva su potomci mesavine naroda koji su ziveli u Rimskom carstvu i kasnije Vizantiji, dakle svi mi imamo ilirske, rimske, keltske i slovenske korene, ali nam je etnicka kultura slovenska.

To nije tačno ,naprotiv - nama je 100 godina namijenjena uloga žrtve, sada je to prekinuto .. kao i vaša nacionalna ekspanzija ..

Ma, hebala te nacionalna ekspanzija.

Dvaput smo vas vadili iz ropstva i ne vredi...

Gde ces zrtve petovekovnog stokholmskog sindroma da urazumis.

'Ajde sto vam nije valjala monarhija, al' ni komunizam vam ne odgovara :eek:

E, pa izvol'te - valja vam otomanske il austrougarske shtale kojih smo vas tako nepravedno reshili.

Ja sam video bandoglavo i bandoglavo, al' kad bandoglavo rascopanom glavom i dalje jurisha na zid, to samo treba ostaviti na miru. :bye:

Ako sam ja mujkica onda ti je i otac. Iz centra Srbije sam bre.
A ako ti neznas ko su Jevreji, ako nisi citao Sveto pismo, ako neznas da su etnicki jevreji proterani u 1 veku, posle ustanka protiv Rima, nasli utociste u Spaniji, pa da su i odatle proterani tokom inkvizicije i da su se naselili uglavnom i nehriscanske zemlje, pre svega u one koje su pripadale Turskoj, onda bar znaj da ih je najvise bilo u Solunu i uopste na Balkanu. Nasi Jevreji su uglavnom takozvani spanski jevreji, dakle etnicki jevreji, nasi prijatelji slicne istorijske sudbine. Oni drugi sto su dosli kao bogatasi iz carske Rusije su Askenazi i to je nesto sasvim drugo. To ti je ovako kao opste obrazovanje za poneti.

Ocigledno ti bolje znas od jevreja zasto se Serfardi i Askenazi ne svadjaju i ne dele.Pa cak ne odvajaju ni Etiopske jevreje iako su druge boje koze.Svi sloznao zive u danasnjem Izraelu.
I ko si ti da delis bilo koji narod,odakle ti uopste takva ideja,koji motiv imas,resio si sveprobleme u svom narodu i svom zivotu?!
Mi srbi nismo nikada imali sukobe sa jevrejima,jedino tokom vremena pod vladavinom Tita,on nije priznavao Izrael draze mu je bilo hrvatsko cvece.Ja mislim obrnuto!

Ne znam otkud ovaj tekst i ko je ovaj rabin, mozda bi to trebalo razjasniti! Sto se tice unistenja slovena, takve ideje su karakteristicne za nemce i ostale germanske narode koji su svoj uticaj u raspadu Jugoslavije pokazali javno. Ne sporim da jevreji imaju veliki uticaj u svetskoj politici, ali ta prica o neprijateljstvu prema slovenima mi deluje bez osnova u realnosti. Kada je u pitanju Rusija tu bi mozda i mogao da se razume i potkrepi jevrejska mrznja prema slovenima zato sto je i carska i sovjetska Rusija proterivala jevreje i prema njima se ophodila kao prema kriminalcima zbog njihovog zelenastva i cijutskih delovanja kojima su potkradali ruse. Cak i sa ovakve tacke gledista dolazi se do nekih stvari koje se ne mogu objasniti, a to je da dosta rusa (ili ruskih jevreja ) ima u Izraelskoj armiji i dosta jevreja zivi u Rusiji i danas. Teza da neko zeli zlo slovenima, a narocito Rusima nije neka novost to traje vekovima i dolazi od ranih naroda i etnickih grupa,medju kojima se nisu isticali jevreji ili to svetska istorija nije zabelezila.
Sto se tice balkanskih slovena tu je stvar jasna jedini koji su danas sloveni su srbi, a ostali su poceli da se izjasnjavaju drugacije. Hrvati slovenci, crnogorci i bosnjaci tvrde da su ILIRI, a makedonci tvrde da su potomci drevni makedonaca koji su heleni. Ovakve teze nisu bez osnova jer danasni stanovnici Balkanskog poluostrva su potomci mesavine naroda koji su ziveli u Rimskom carstvu i kasnije Vizantiji, dakle svi mi imamo ilirske, rimske, keltske i slovenske korene, ali nam je etnicka kultura slovenska.

Srbi su po genetici Dinarci, ima nesto slovenske haplogrupe medju Srbima ali tek na trecem mestu, na primer Slovenci i Hrvati su originalno slovenskih korena.

Medjutim dobro si zakljucio, u pitanju je kultura a ne genetika.

Ha Ha Ha
Kako to - neko pukne na nečiju zemlju, a taj počesto musliman - i sad oni islamisti zato što brane svoje .. Prije da je obrnuto - muslimani su na udaru zato što im je religija religija , a ne program za teritorijalno proširenje ..

Islam nije religija vec najcrnja ideologija koju je svet ikad poznavao.

De vidi ima li još koji prežvakani političar da je za vas ..
Tačno se zna za čiji hater je to svirao , kome je vraćao dug, kao i veza tog sa srpskim lobistima .. Slabo to ima uticaja na današnju američku politiku ..

Kisindzer zna sta prica, zato sto se druzi sa ekipom koja nam se od 70-ih, pa na ovamo, opasno namerachila i razbucala.

Srpski lobisti? :lol:

Opasno ga potcenjujes.

U sustini, mi volimo da se optuzujemo sa tim pricama o lobijima, ali je cinjenica da nema tih para koje mogu da prekroje americku spoljnu politiku kad se radi o njihovim interesima.

Uzmu oni kintu... kao, da, da serdicemo ;)

Pa, ako ispadne po tvom - traze i da ih castis, a ako ispadne da su isplanirali drugacije - probali smo, nije moglo, javi se drugi put. :confused:

Muzu budale :super:

Ja se zaista nadam da ovaj rabin lupa i preteruje, jer kad bi zaista ostvario sve te namere, zlo i naopako bi nam bilo.

Da li znas sta je jedan rabin skoro govorio za Arape.

Mislim, pridavati znacaj takvim recima nema velike vajde.

A ovaj rabin sto je preminuo 1994. nije ni mogao da kaze to sto mu se pripisuje.

Da li znas sta je jedan rabin skoro govorio za Arape.

Mislim, pridavati znacaj takvim recima nema velike vajde.

A ovaj rabin sto je preminuo 1994. nije ni mogao da kaze to sto mu se pripisuje.

Mogao je da kaze, uostalom njihov Talmud "govori" i mnogo jezivije stvari, ali srecom nije sve kako neko zamislja.

Srbi su po genetici Dinarci, ima nesto slovenske haplogrupe medju Srbima ali tek na trecem mestu, na primer Slovenci i Hrvati su originalno slovenskih korena.

Medjutim dobro si zakljucio, u pitanju je kultura a ne genetika.

Iliri su Srbi..
Srbi hiljadama godina su na Balkanu-Seoba Slovena je izmisljotina..
Stari naziv za sve Slovene je Srbi-to je misljenje oca slavistike Dobrovskog..
Svi Sloveni vode poreklo sa Balkana-od Ilira-Tracana i Antickih Makedonaca..

Hajde ne lupaj .. vidi ti da naučiš 10 Božijih zapovjedi , i da ih primjenjuješ .. Mora biti religija za neke , za one koji nisu na drugi način uspjeli razviti svijest da mogu razvojiti dobro od lošeg - mora ..

Mislim da u sustini nije, ali da se zloupotrebljava odnos koji muslimani imaju prema svojim svestenicima.

Politizovanje vere kao i svega drugog...

Vidi ovog Zukorlica, npr.

Pa taj covek je godinama unazad govorio umereno, razumno, pomirljivo.

A vidi sad, preko noci, kako odjednom krece da pravi dzumbus! :eek:

Kao prvo - nije "legitimno se objavljuju", nego "legalno se objavljuju"!

Kao drugo - legalno se objavljuju na par miliona sajtova i "Protokoli ...", za koje samo zatucani judeofobi ne znaju da su isfabrikovani dokument.

Kao treće - sinedrion nikada nije postojao ni u Rusiji, ni u SSSR-u. Posljednji put se sastao neki sinedrion (tzv. Veliki Sinedrion) 1807. u Parizu na incijativu Napoleona.
Postoji nekakav sinedrion u Izraelu u gradu Tveriji od 2004. Ali njega niko ne priznaje i na njemu Šnerson nije mogao nikako govoriti, jer je umro 1994.

kao četvrto - Šnerson nakon što je otišao u SAD, do kraja života nijednom nije napustio tu zemlju.
Tako da je ovaj govor pred nekakvim "sinedrionom" mogao održati samo 1926. ... ali odakle mu onda oni "smeđi", Gorbačov, Jeljcin, bombardovanje Iraka i Srba ...?

Па треба пронаћи РЕАКЦИЈЕ Чивута на овај текст - ако је измишљен они су сигурно то објавили тачно и ко је измислио и када и где...

п.с. Ја нисам нашао баш 100% неке доказе да су Протоколи "изфабриковани" али сви ми смо могли да на сопственој кожи осетимо СПРОВОЂЕЊЕ У ДЕЛО НЕКИХ СЕДНИЦА ПРОТОКОЛА ...

Iliri su Srbi..
Srbi hiljadama godina su na Balkanu-Seoba Slovena je izmisljotina..
Stari naziv za sve Slovene je Srbi-to je misljenje oca slavistike Dobrovskog..
Svi Sloveni vode poreklo sa Balkana-od Ilira-Tracana i Antickih Makedonaca..

Imaju ispitivanja haplogrupa - ta ispitivanja kažu da su Srbi Iliri u određenom procentu ..
A obuća serbule je posebna priča ..

Mislim da u sustini nije, ali da se zloupotrebljava odnos koji muslimani imaju prema svojim svestenicima.

Politizovanje vere kao i svega drugog...

Vidi ovog Zukorlica, npr.

Pa taj covek je godinama unazad govorio umereno, razumno, pomirljivo.

A vidi sad, preko noci, kako odjednom krece da pravi dzumbus! :eek:

1.Islam propisuje da se vecinska populacija te veroispovesti tretira kao roblje - zene!
2.Islam propisuje nacin odevanja!
3.Islam propisuje pravo muskarcu da ima cetiri zene,sto je na danasnjem stupnju razvoja civilizacije - divljastvo!
4.Islam propisuje da je kazna za otpadnistvo od vere - smrt!.Jednostavno,ako neko kao odrasla osoba misli da mu neka druga religija vise odgovara oni ga ubiju,po islamu!

Mnogo toga jos moze da se navede,ali i ovo je previse.To je najvece zlo covecanstva!

Imaju ispitivanja haplogrupa - ta ispitivanja kažu da su Srbi Iliri u određenom procentu ..

The ancient Kiev chronicle, erroneously ascribed to the monk Nestor, is the earliest authority quoted for the theory that the original home of the Slavs is to be sought in the region of the Danube. Here in detail is related for the first time how the Slavs spread from the lower Danube to all the countries occupied later by them. The Noricans and Illyrians are declared to be Slavs, and Andronikos and the Apostle Paul are called Apostles to the Slavs because they laboured in Illyria and Pannocia. This view was maintained by the later chroniclers and historical writers of all Slavonic peoples, as the Pole Kadlubek, "Chronika pol." (1206), Boguchwal (d. 1253), Dlugos, Matej Miechowa, Decius, and others. Among the Czechs, this theory was supported by Kozmaz (d. 1125), Dalimir (d.1324), Johann Marignola (1355-1362), Pribik Pulkava (1374), and V. Hajek (1541). The Russians also developed their theories from the statements of their first chronicler, while the Greek Laonikos Harkondilos of the fifteenth century did not commit himself to this view. The southern Slavs have held this theory from the earliest period up to the present time with the evident intention to base on it their claims to the Church Slavonic in the Liturgy. At an early period, in the letter of Pope John X (914-29) to the Croatian Ban Tomislav and the Sachlumian ruler Mihael, there is a reference to the prevalent tradition that St. Jerome invented the Slavonic alphabet. This tradition maintained itself through the succeeding centuries, finding supporters even outside these countries, and was current at Rome itself. Consequently if we were to follow strictly the written historical authorities, of which a number are very trustworthy, we would be obliged to support the theory that the original home of the Slavs is in the countries along the Danube and on the Adriatic coast.

http://www.newadvent.org/cathen/14042a.htm

Па треба пронаћи РЕАКЦИЈЕ Чивута на овај текст - ако је измишљен они су сигурно то објавили тачно и ко је измислио и када и где...

п.с. Ја нисам нашао баш 100% неке доказе да су Протоколи "изфабриковани" али сви ми смо могли да на сопственој кожи осетимо СПРОВОЂЕЊЕ У ДЕЛО НЕКИХ СЕДНИЦА ПРОТОКОЛА ...

....
8686jv4.jpg

Poslednja izmena:

Pravilno je reci Dinarci sto pise danas u vecini svetskih enciklopedija.

Posto je vazece misljenje u nauci da su Iliri Albanci (a to je druga haplogrupa).

Dinarci su brojni na Balkanu, od Makedonije do Dalmacije, ali to je druga tema, mada ima veze i sa ovim (montiranim) tekstom jer se genetski na Balkance i ne odnosi (sem na Slovence i Hrvate).

Pravilno je reci Dinarci sto pise danas u vecini svetskih enciklopedija.

Posto je vazece misljenje u nauci da su Iliri Albanci (a to je druga haplogrupa).

Dinarci su brojni na Balkanu, od Makedonije do Dalmacije, ali to je druga tema, mada ima veze i sa ovim (montiranim) tekstom jer se genetski na Balkance i ne odnosi (sem na Slovence i Hrvate).

Мигел овај рабин кад је рекао Словене да није мислио на муслимане?:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back