R.I.P

RIP

Ne mogu da poverujem da se ubio neko sa takvim smislom za humor. Ovo me je podsetilo na Hezusa Roljana, spanskog vaterpolo golmana. Secam ga se sa tekmi, uvek nasmejan... medjutim kada je zavrsio karijeru... odma se roknuo... neobjasnjivo, kao i ovo.

Od posledica mozdanog udara, preminula je glumica Lauren Bacall.
Uvek sam joj se divila na lepoti, gracioznosti, predivna je bila. Meni omiljena iz tog doba :( Neka joj je laka zemlja.

lauren-young--a.jpg

Vest u potpunosti mozete procitati ovde : http://www.blic.rs/Vesti/Svet/487406/Preminula-ikona-Holivuda-Lorin-Bekol

Prilozi

• lauren-young--a.jpg
    lauren-young--a.jpg
    85,1 KB · Pregleda: 7
Bas mi je zao ovog coveka... Skoro sve njegove filmove sam odgledala, Mr Doubtfire mi je jedan od omiljenih filmova iz detinjstva, a Birdcage sam skoro odgledala, i nisam mogla dugo da prestanem da ponavljam fazone, jedna od najboljih komedija ikada.

Neka pociva u miru

RIP

Ne mogu da poverujem da se ubio neko sa takvim smislom za humor. Ovo me je podsetilo na Hezusa Roljana, spanskog vaterpolo golmana. Secam ga se sa tekmi, uvek nasmejan... medjutim kada je zavrsio karijeru... odma se roknuo... neobjasnjivo, kao i ovo.

Начин живота тих што имају пара више него што им треба за 100 живота, ретко кад заврши нормално, мирно и природно.

Ja nisam mogao da verujem kad sam procitao vest. Meni je od njegove smrti jos tuznija cinjenica da vise nije hteo da zivi (ako je tacno da se ubio, a meni to jos ne ide u glavu, medjutim sad kad citam njegove intervjue i analize o njegovom zivotu zaista je moguce da alkohol + depresija + ko zna sta jos, zaista i dovedu do ovoga). U svakom slucaju velika tuga. Mozda cudno zvuci, ali sve sto je uradio je toliko zivo i dobro da ja nemam osecaj da je umro.

А, мени све више почиње ићи на нерве ово глобално село, у коме смо сви као неки учесници у неким светским догађајима, па шатро нешто жалимо, плачемо тугујемо, бл, бла, бла. Сви смо публика за све. Сви доносимо неке закључке о људима које смо гледали само на ТВ. Сви смо као неки познаници преминулих, и то...

Posle G.Garbo L. Bekol mi je druga u nizu ledenih, misterioznih plavuša filmskog platna.Kod njih se ne sećamo osmeha,već intrigantne hladnoće i arogantne distance kojom su odisale njihove junakinje. U povoju feminizma obavezno samouveren stav,cigareta, muška odela,odsečan hod i tek ponekad ženstveno ruka na kuku - nova žena za novo vreme

Retko lepa žena čije oči su i u starosti bile lepe :)

RIP

To sto je bio sjajan komicar u sustini ne garantuje nista...O njemu sam davno citala da se pored borbe sa alkoholom,borio i sa depresijom,a verujem kada je neko stalno depresivan,da ne moze da razmislja racionalno....Ko zna...U svakom slucaju on je meni toliko divan glumac bio,neku milu facu imao,ne mogu i dalje da verujem....Jedan je od onih licnosti ( poznatih ) koje kad su umrle su mi izazvale takav osecaj kao da mi je umro neko koga sam poznavala dobro i volela.

Бог нека му душу прости!

Благо оном ко довијека живи
имао се рашта и родити!

Надам се да ће неко позориште или награда добити име по Николи.

Back