QURVE SU NAJPOŠTENIJE ŽENE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

WEI§HAUPT

Ističe se
Banovan
Poruka
2.269
Evo da vam WEISHAUPT kaže nešto. Uveren sam 99% da su prostitutke najpoštenije žene, jer one iznose svoje adute na javnu licitaciju. One su bile muze mnogim umetnicima, savetodavke, psiholozi, ramena za plakanje, krila za kokodakanje, zamena za bokserske vreće i WC šalice, meta za baseball palice, ma nema šta nisu. I ne stide se toga što jesu. A po čemu su bolje od njih žene koje nisu qurve, odnosno one koje se najviše busaju u grudi da to nisu? Po čemu je poštena žena koja se uda iz interesa i rasturi nekom poštenjačini svu imovinu, a dok je u braku s njim tuca se sa kim stigne?... Živele qurve! Glasam za qurve. A vi?

Evo da vam WEISHAUPT kaže nešto. Uveren sam 99% da su prostitutke najpoštenije žene, jer one iznose svoje adute na javnu licitaciju. One su bile muze mnogim umetnicima, savetodavke, psiholozi, ramena za plakanje, krila za kokodakanje, zamena za bokserske vreće i WC šalice, meta za baseball palice, ma nema šta nisu. I ne stide se toga što jesu. A po čemu su bolje od njih žene koje nisu qurve, odnosno one koje se najviše busaju u grudi da to nisu? Po čemu je poštena žena koja se uda iz interesa i rasturi nekom poštenjačini svu imovinu, a dok je u braku s njim tuca se sa kim stigne?... Živele qurve! Glasam za qurve. A vi?

Stid...?Za to je potrebno srce...I ogledalo.;)

Ja ne glasam ni za koga.

Ja ne:thumbdown::thumbdown:

poruka iz teme je subjektivno misljenje

zena koja se prodaje za pare ili kojoj je sex sustina i sve u musko-zenskim odnosima tesko moze da se nazove uopste zenom a ne jos i najboljom ili najpostenijom

ko ku.rve smatra najboljim verovatno bi Frojd na njemu izgradio karijeru i ima neke izrazene komplekse u odnosima s zenama pa u njihovom moralnom posrnucu pronalazi utehu za svoje nesposobnosti i manjkavosti

Ima istine, mada ja opet mislim da su ti muskarci se mucili za taj imetak tesko da bi mu ga iko tako lako uzeo.

Nego oni em sto ukradu to, nego jos zele i dzabe torbat.:lol: E pa nemos dobiti na dve strane, cak ni da imas dve pameti.:lol:

Postena qrva HA-HA to isto ko kad kazes genijalni kreten ili zgodna rugoba

rech qrva nije smishljena da ide sa rechi poshteno

i btw superlativ rechi poshteno ne postoji jer je pleonazam ili je poshteno ili nije "najposhtenije" je besmislena kovanica ko i najprvi

Ne glasam za *****, a ne volim ni kad se žena previše fini, i kad je previše uzdržana, to mi je, čini mi se, još gore... Ima dosta onih koje u svom mestu, odnosno gradu glume neku besprekornu finoću, a po drugim gradovima se kurvaju, i prodaju za pare... Ima i toga, siguran sam...:)

poruka iz teme je subjektivno misljenje

zena koja se prodaje za pare ili kojoj je sex sustina i sve u musko-zenskim odnosima tesko moze da se nazove uopste zenom a ne jos i najboljom ili najpostenijom

ko ku.rve smatra najboljim verovatno bi Frojd na njemu izgradio karijeru i ima neke izrazene komplekse u odnosima s zenama pa u njihovom moralnom posrnucu pronalazi utehu za svoje nesposobnosti i manjkavosti

sve je receno :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back