Toxic Di@blo
Početnik
- Poruka
- 2
Da li biste nastavili svoju vezu sa njim-om(narocito seksualnu)ako bi vam rekao-la da je spavao-la sa osobom istog pola 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Njuskalo:Sa NJOM bih nastavio vezu, sto da ne?
A, NJEMU bih sve po spisku sto me je prevarila tetka pederska!!!
Love U ALL!!!
Greshka dushu dala za chika- Freud-a...lolNikola:Njuskalo:Sa NJOM bih nastavio vezu, sto da ne?
A, NJEMU bih sve po spisku sto me je prevarila tetka pederska!!!
Love U ALL!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da nisi bas najsrecnije iskoristio kondicional za "ovog muskog"![]()
![]()
Imam takvo iskustvo i moram da priznam da me je cinjenica da je spavao i sa muskarcima, posebno privlacila kod njega...Toxic Di@blo:Da li biste nastavili svoju vezu sa njim-om(narocito seksualnu)ako bi vam rekao-la da je spavao-la sa osobom istog pola![]()
To je iskljucivo njegova stvar, ali samo ako me nije prevario sa tom osobom. Ovako me boli uvo, neka spava s kim hoce, vazno je da me ne vara i ne pravi budalu od mene.ana marija:
Toxic Di@blo:Da li biste nastavili svoju vezu sa njim-om(narocito seksualnu)ako bi vam rekao-la da je spavao-la sa osobom istog pola![]()
Toxic Di@blo:Da li biste nastavili svoju vezu sa njim-om(narocito seksualnu)ako bi vam rekao-la da je spavao-la sa osobom istog pola![]()