Putovanje s deckom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 296426

Zainteresovan član
Poruka
149
U vezi sam 6 meseci s deckom. Volimo se, uzivamo jedno u drugom, i stvarno nam je mnogo lepo. Medjutim, moji roditelji imaju predrsude prema njemu (neosnovane, kao prema svakom mom ili sestrinom decku), narocito mama. To vrlo cesto dolazi do granice bolesti, pa je i prelazi. Nas dvoje smo pozeleli da pocetkom godine. odemo na zimovanje, medjutim, moji nece ni da cuju za to. Posto on u januaru puni 18 (on je 2 godine mladji), mislili smo da uslisimo zelje mojih pa da ipak ne odemo na zimovanje i da se sacuvamo za prolece/leto. (molim vas nemojte mi pisati kako tad mozda necemo biti zajedno, jer to nije tema.) Medjutim, moji mi govore da slobodno zaboravim i nece da mi daju! Ja mogu i bez njihove dozvole da odem, ali to nije pravi nacin. Sta da radim?

U vezi sam 6 meseci s deckom. Volimo se, uzivamo jedno u drugom, i stvarno nam je mnogo lepo. Medjutim, moji roditelji imaju predrsude prema njemu (neosnovane, kao prema svakom mom ili sestrinom decku), narocito mama. To vrlo cesto dolazi do granice bolesti, pa je i prelazi. Nas dvoje smo pozeleli da pocetkom godine. odemo na zimovanje, medjutim, moji nece ni da cuju za to. Posto on u januaru puni 18 (on je 2 godine mladji), mislili smo da uslisimo zelje mojih pa da ipak ne odemo na zimovanje i da se sacuvamo za prolece/leto. (molim vas nemojte mi pisati kako tad mozda necemo biti zajedno, jer to nije tema.) Medjutim, moji mi govore da slobodno zaboravim i nece da mi daju! Ja mogu i bez njihove dozvole da odem, ali to nije pravi nacin. Sta da radim?

Ako možeš da platiš putovanje što da ne.

ne znam sta da ti kazem
meni nije trebala dozvola od mojih
cim sam napunila 18 ja sam imala dozvolu i svoj auto i lepo sednem u kola i nema me
mada su uvek znali gde sam i sa kim
i nisam imala problema
al moju mladju sestru kontrolisu dosta, mada ni ona nema problem da ide bilo gde
pokusaj da razgovaras, ako imaju poverenja u tebe nekako ces naci nacin da ih ubedis

ne znam sta da ti kazem
meni nije trebala dozvola od mojih
cim sam napunila 18 ja sam imala dozvolu i svoj auto i lepo sednem u kola i nema me
mada su uvek znali gde sam i sa kim
i nisam imala problema
al moju mladju sestru kontrolisu dosta, mada ni ona nema problem da ide bilo gde
pokusaj da razgovaras, ako imaju poverenja u tebe nekako ces naci nacin da ih ubedis
napisala sam vec da mi je mama nekad cak i bolesno >stroga< po tom pitanju. i stvarno sam mislila. decko ama apsolutno nista nije zgresio, a ne mogu da ga pozovem da dodje kod mene kad su mi moji tu. ne zele da mu pruze priliku da vide da je on jedan normalna mladic i dobar prema meni.:sad2:

nemoj da si takav
vis da je dete vaspitano i bori se
to je pohvalno

pa da ide s nekim s iole integriteta pa da je podržim za klis što namerava ako joj ne dozvole a ona oće dide ko zna gde s nekom balavurdijom još balavijom nego ona što je
more ja da sam joj ćaća ne bi makla dalje od škole na pomen slične budalaštine
eventualno do pekare po leba

ješ čula mala!

A u p.....materinu pa i da zatrudnis uvek postoji abortus o boze....... Pa vidi mozda su i u pravu ko zna sta bi ja pravila i sta bi bilo da nisam cekala do 21ve lepo i sad mogu gde hocu.Ali decko nije balavac,svoja kuca,svoja kola,svoj posao pa ti vidi hteo ne hteo mora da opstane.Mislim da treba da promenis decka mozda su procenili da je neodgovoran.Mislim zapitaj se sutra da ti se nesto iskomplikuje da li bi on bio pored tebe,ali mi realno odgovori bez romantizovanja?Ja imam 26g.

boje se trudnoce, i izmedju ostalog misle da ce se to dogoditi na moru. moja sestra ima 23 godine i ne moze ni dan-danas da prespava kod decka. ja sigurno necu toliko cekati.

jesi li ti znala da kondomi ne predstavljaju stoprocentnu zaštitu a da su neplodni dani mit lobija za povećanje nataliteta? i da ne vredi ništa da se uzdaš u vađenje na vreme jerbo ti je dečko slinav do brade pa će da štrcne ko zekan nehotično

Dziberu nekultivisani zaobidji me cim procitas pojam odmah povezujes sa negativnim prema nekim pricama sto si cuo od nekoga.Ucim dete da se spasava da je ne uce da je ok da bude trudna u 19-20 i slicno.E da kondomi su nista bez dodatnih zastita.Jesi ti uopste isla kod ginekologa?

A u p.....materinu pa i da zatrudnis uvek postoji abortus o boze....... Pa vidi mozda su i u pravu ko zna sta bi ja pravila i sta bi bilo da nisam cekala do 21ve lepo i sad mogu gde hocu.Ali decko nije balavac,svoja kuca,svoja kola,svoj posao pa ti vidi hteo ne hteo mora da opstane.Mislim da treba da promenis decka mozda su procenili da je neodgovoran.Mislim zapitaj se sutra da ti se nesto iskomplikuje da li bi on bio pored tebe,ali mi realno odgovori bez romantizovanja?Ja imam 26g.

Joj sto mi se ovako pametni saveti straijih dopadaju! :hahaha:

Ma sta uopste ima da slusa roditelje?

Ko danas jos slusa svoje roditelje?

Ma, necu starijeg, necu drugog, aman, i oni mi to isto govore! :besna: Ili cu ici sa njim, ili necu ni sa kim... Ja njega VOOOLIM!!! :rumenko:
Ali drugarice me savetuju da ih slazem, da cu kao otici sa drugaricama na more, a ja odem sa njim :think: ne znam sta imas ti da izjavis povodom toga :mrgreen:??? Samo nemoj da mi spominjes drugog, mooolim te :worth:

Dziberu nekultivisani zaobidji me cim procitas pojam odmah povezujes sa negativnim prema nekim pricama sto si cuo od nekoga.Ucim dete da se spasava da je ne uce da je ok da bude trudna u 19-20 i slicno.E da kondomi su nista bez dodatnih zastita.Jesi ti uopste isla kod ginekologa?

ne nego je učiš da mož opušteno da zatrudni jer uvek mož da se uzda u rovarenje po materici da se spase
a de je tu eventualna jalovost kao posledica zahvata?! de su muke i bol? jesi ti kad bila pod nožem pa kao znaš?
jesi ****** nego samo prdiš ovde štos čula od sare džesike parker gusketino neočupana!

Ma, necu starijeg, necu drugog, aman, i oni mi to isto govore! :besna: Ili cu ici sa njim, ili necu ni sa kim... Ja njega VOOOLIM!!! :rumenko:
Ali drugarice me savetuju da ih slazem, da cu kao otici sa drugaricama na more, a ja odem sa njim :think: ne znam sta imas ti da izjavis povodom toga :mrgreen:??? Samo nemoj da mi spominjes drugog, mooolim te :worth:

Pa normalno da volis svog decka!

Nemoj ti da slusas roditelje, sta znaju oni, matori izlapetisi sta je ljubav?

Oni su to vec odavno zaboravili i sada ti samo prave probleme.

Samo ti sa njima strogo, onda ce biti BOLJI! :lol:

Ako budes meka - rastavicete od momka i vise nikada neces imati tako veliku ljubav! :sad2:

Pa samo mogu da posavetujem kao i svi ovde a ti vidi sta ces,ali posle jebanja nema kajanja.Nemoj za par meseci da bude tema kompromitujuceg naslova ovde............ako me razumes.Tension da da pricaj mi o jalovosti a 99% njih koje su to radile su posle normalno rodile.Mani me propagande o lecenju bele kuge,ako ti je zapelo leci je sam.

pa ako ga voliš volićeš ga ibez mora
ili ne?

ae bre budi srećna što ti babo dozvoljava da se šunjate po parkovima i haustorima a ne da idete na more i zatrudnite s trojkama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back