Putovanja

...ama ne moze se sve znati...zato je lepo gledati filmove, citati i putovati jer se tako uci bez bubanja. To progovara moja baba iz mene koja otje da se deca salju " u Englesku" da se nauce kulturi:lol:

...mozda zato negde i radim ovaj posao od koga fakat mogu vise...puno puta mi se desilo da pisuci brifing kazem sebi aaaaaaaaa, to je znaci glavni grad...aaaaahaaaa to je znaci jezik (valuta, klima, otvorenost, zatvorenost...) veze nisam imala...a desava mi se za velike, vazne zemlje da pobrkam, stane mi mozak...ako bog da nocas radim Kazablanku, srecna sam kao veselo stene sto mrda repitjem, dugoooo sam zelela da posetim taj grad...pripremam se i ono ekonomski centar...cek, zar nije prestonica, zbunih se na momenat a jes' jes' Rabat Rabat...jes' tako je...bukvalno mi se desilo da sam proucila od prvih Berberskih naseobina do danas, citam knjigu o Maroku, sve sam prikupila kuda otici pa i u fals "Rikov" kafe a umalo da shebem prestonicu...i da sam to rekla nekome zvucala bih kao da nemam dva razreda osnovne skole...stane mozak, ne obratis paznju...

Nisam ni trazila,msm ko da ide po mastna 30stepeni:mrgreen:
rešila to maslinovim uljem pomoglo je...običan svet se ne razume u šibicare e sad oni po siromašnom delu verujem
da to bolje rade od naših:lol:
Не можеш ићи по оно чега нема, па јел?

- - - - - - - - - -

I jos da cujemo kakve to ima veze sa Jakobom i mesanjem zaba i baba u tvom postu?
:)
Конфузија сестро слатка.
Нешто се ,,Фалила" да је одрасла у некој земљи трећег света, а знамо какве то последице оставља.:sad2:

Ameri su naivni al ono sto godinama ne videh vidoh kod brata belorusa, vadi platnenu maramicu i brise slindze pa je vraca u dzep, old skul bejbe
I ti si putovao čak u daleku Nemačku da bi video brata Belorusa kako platnenom maramicom briše nos i vraća istu u džep?
Tja.... moj kolega što sedi sto preko puta mene to radi svaki dan :sad2:

meni je okej kad su svi ljubazni i kazu hvala. a rave i mentolke vidi onaj ko zeli da ih vidi. to je odraz njegovog uma, ja sam upoznao fantasticne ljude

Rekao sam da prednjače sa ludostima i bahanalijama do krajnjih granica , i to vrlo mlade klinke ...nije da se žalim , boli me uvo ...ali , daleko od toga da su pametne , vrlo im je upitna i bazična inteligencija itd...
Nisam rekao da su svi takvi ....da si čitao ionako kratak post skapirao bi jbte

- - - - - - - - - -

Ustvari mislile su da sam iz Sirije

Pa njima to isto ...kretenke msm , bombardovali su i taj region pa je to možda neka poveznica :roll:

Trebao si joj reći , čka vam materina jel vam izgledam kao da sam iz Sirije? :D

...pa izgleda ko oni sto su nas drzali 500 godina...a to je, cenim ga look alike braci nesvrstanima...vise bih se iznenadila da su mu rekle da podseca na Holandjane...

Ne znam ja čoveka nisam video ...Uglavnom mene pomešaju uvek za svoga , bilo da sam u Nemačkoj , bilo u nekoj drugoj eu zemlji(Osim italije tamo su mislili da sam Rus ) ...I ima to svojih prednosti , recimo puste te pre da obidješ neke stvari ( stadione , muzeje itd) , drugačije te gledaju :)

Ne znam ja čoveka nisam video ...Uglavnom mene pomešaju uvek za svoga , bilo da sam u Nemačkoj , bilo u nekoj drugoj eu zemlji(Osim italije tamo su mislili da sam Rus ) ...I ima to svojih prednosti , recimo puste te pre da obidješ neke stvari ( stadione , muzeje itd) , drugačije te gledaju :)

...pa vecina nas izgleda neutralno...mozemo svasta da budemo...mada mi cesto kazu Italijanka sto mi je redovno aaaaaaaaa? ko bre?

mene jedan obrazovan, poprilicno inteligentan forumas iz beograda pitao a jel banjaluka blizu sarajeva. toliko o tome.

- - - - - - - - - -

meni je okej kad su svi ljubazni i kazu hvala. a rave i mentolke vidi onaj ko zeli da ih vidi. to je odraz njegovog uma, ja sam upoznao fantasticne ljude
Da nije bilo rata u Bosni ja nikada ne bih znala gde je tacno Banjaluka, ali isto vazi i za neke hrvatske gradove ( malo manje;).
A i za Kumanovo nisam bas bila sigurrna gde je ( pojma nemam zasto sam mislila da je u Srbiji, mislim na Srbiju po Ustavu Voje Kostunice).

Ti bezvezni geografski, enciklopedijski podaci jednostavno ne znace nista, ama bas nista.

Da nije bilo rata u Bosni ja nikada ne bih znala gde je tacno Banjaluka, ali isto vazi i za neke hrvatske gradove ( malo manje;).
A i za Kumanovo nisam bas bila sigurrna gde je ( pojma nemam zasto sam mislila da je u Srbiji, mislim na Srbiju po Ustavu Voje Kostunice).

Ti bezvezni geografski, enciklopedijski podaci jednostavno ne znace nista, ama bas nista.
Па ако ти је мозак величине кокошијег... стоји.
Иначе обавестиш се о клими, величини вароши, обичајима, близини других интересантних места, саобраћајним везама...

Back